Слави Трифонов: От Виденов до Костов, некадърни като сегашните не съм виждал

Обвини медиите
9 сеп 2023 13:20, Росен Стойчев
238
Слави Трифонов: От Виденов до Костов, некадърни като сегашните не съм виждал
Снимка: БГНЕС

"Няма проблем. Много неща съм видял през така наречения преход. Сигурно, защото когато той настъпи, аз бях на 20 години и с нетърпение и страст, като всички като мен, очаквах всичко бързо да се промени и ние бързо да заживеем в една модерна просперираща и свободна държава.

Още по темата
Далеч от комунизма и това ужасно недоразумение, което управляваше хората и техните съдби. За съжаление. Но въобще не стана така. За съжаление. Всякакви хора експериментираха, качвайки се на кормилото на властта и пак управляваха нашия живот и съдби, само че не отговорно, морално и качествено, а крадливо, подло и некадърно… за съжаление. От Жан Виденов, през Иван Костов, та до Бойко Борисов. Но такива като тези, които в момента управляват… е такива не съм виждал." Това обяви Слави Трифонов във Фейсбук.

"Толкова некадърни, неморални и нагли… е такива не съм виждал. За тях няма проблем. И за тия медии и хора в публичното пространство, които ги подкрепят, и за тях няма проблем. Излязоха записи, в които те ясно показаха, колко са неморални, алчни и нагли… няма проблем. Ма лъгали били… няма проблем. Били създадени, за да унищожат модела “Борисов”, пък сега направили коалиция с Борисов… няма проблем. Твърдели, че ДПС са техен враг, пък сега с радост приемат подкрепата на ДПС и ги питат за всичко… няма проблем. Алексей Петров участвал в създаването на правителството… няма проблем. Не можело да плащат по инхаус процедури, пък сега плащат и то с 30% повече… няма проблем. Завряха журналистите в една кочина, в бившия партиен дом… няма проблем. Мога да продължавам, но така или иначе за ПП-ДБ и за ГЕРБ, и за ДПС - няма проблем. Дали това ви натъжава, не знам. Няма проблем. Най-вероятно ще променят националния празник, но какво пък толкова… няма проблем. Аз ще ви кажа от къде ще дойде проблемът. Проблемът ще дойде от там, че те са некадърни, самовлюбени и се мислят за голяма работа. Така изглежда глупостта. А когато глупави хора управляват държавата, резултатите винаги са трагични. Либерализацията на цените за тока за обикновения потребител неминуемо ще доведе до огромно увеличение на цените за ток за всички. Проблемите, които вече създадоха на Нефтохим и трудностите пред руския петрол, които вече създадоха неминуемо ще доведат до увеличаване на цените на бензина. А увеличаването на цените на тока и на бензина ще доведат до увеличаването на цените на всичко. И тогава вече ще има проблем. Когато имах възможност, ги спрях. Не само не съм променил мнението си, а съм абсолютно сигурен, че тези хора, които в момента управляват държавата, трябва веднага да се махнат и никога да не се докосват до власт, защото проблемът са те. Всъщност,  те са голям проблем. Оставка!", добави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
0
 
! Отговори
Гледай си чалгата! преди 8 месеца
Плешивец и бягай при ДС да режеш Руски подводници.
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Факт
136
0
 
0
 
! Отговори
Ракетчик преди 8 месеца
До Трезвен --- Трезвен, ти май не си много трезвен. Кога се е случвало държава от Варшавския договор да напада НАТОвска такава или обратното. Ти май не си бил заплануван, когато имаше СеСеСеРета, СИВ и Варшавский дагавор, но те, горките, издъхнаха, като спукани балони. Сега има някакъв заппъъртък с името Руска Федерация, която е на изчезване, като щафетник на Великите СеСеСеРенца.
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Руската, продажнаКурва Трифонов имаше 2 пъти карт бланш да направи правителство, но шубето е голям страх.. Нeкадърник и демагог като плешивия Фигурант....
134
0
 
0
 
! Отговори
Трезвен преди 8 месеца
Ракетчик бива да си неадекватен, ама чак толкова да те е наказала природата... когато нато или по скоро американците ударят по Русия тогава и руснаците ще отвърнат директно. За глупави либерали ще кажа, че на територията на България има 4 американски бази като тази в безмер е на 6-то място по важност за американците извън САЩ. Коментари от типа на "това са натовски бази" могат да влязат в militarybases в търсачката България и да прочетат какво пише.
133
0
 
0
 
! Отговори
aa1820 преди 8 месеца
Слави, ако се видиш в огледалото - Виденов и Костов са класи над теб и твоите сценаристи.
132
0
 
0
 
! Отговори
aZ-ът преди 8 месеца
не знам дали знаете - когато умнокрасивите взеха Росенец на абордаж преди няколко години - и всичкото софийска либерастия се изтропа на пясъка отстрани - да плажувало - Доган си направи страхотна гавра с тях. Донесе им една огромна хладилна чанта пълна със сладоледи на клечка. Да се разхладят хорицата. И ония ***.. не се усетиха и ги взеха, че даже му и благодариха. И ги гледаш как Доган се хили зад храстите - как 50 софийски либераста с кеф .. му облизват сладоледа :))) Баси гаврата :)
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аре бе, колко години го въртя Бойко по шоуто си. И на Радев се слага едно време: "Всъщност ти защо не станеш политик?" и всички пляскат. Е ся се напляскахте.
130
0
 
0
 
! Отговори
Избирател на идиоти преди 8 месеца
Него, като го избраха да оглави България като Министър предател, защо се скри, като плъх и замълча, като п****. Той си знае, а и ние знаем защо!
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Синът на цингурелата Маруца - Бай Тошо беше най-умният на Балканите! Всяка петилетка обикаляше балканите с един Катър и всички му ръкопляскаха, като правеше комунистически циркове по площадите за кадъните комунистки. А ти Слави, за да ти ръкопляскат, накара малките чакълчетата да си купуват билетчета, за да ти видят Чалга представлението: "Как нищо не се е променило" от как Куманите от жълтата река на Китай навлязоха с Кючек по Руските, Малоазиатските, Балканските и Централно Европейските земи!
128
0
 
0
 
! Отговори
Ракетчик преди 8 месеца
До Анонимен 127 - Няма как да паднат, защото ако вземат да падат от Свети Сталинград, Масква та чак до Мурманск и Владивасток, КОМИ-АССР и тоже овенно-морските им корита нищо няма да остане. Стиска ли им да ударят България, Полша, Румъния или която е държава от НАТО. Впрочем те могат да го направят, когато са смъртно пияни, но дори и тогава знаят, че тях няма да ги има.
127
0
 
0
 
! Отговори
Gh преди 8 месеца
А като ти седяха на диванчето, като ги представяше за умни образовани Българи.??? А мед ти капеше от устата сега се оплакваш?? Нали искаше от Белите държави образовани, МАРКУЧ КУХ.
126
0
 
0
 
! Отговори
Iron Maiden преди 8 месеца
Абе Слави, Славчо, или как те думат ортаците ти от ИТН!Айде вземи се кротни и престани да пускаш дебилните си 'коментари' относно кой/колко бил некадърен! Най-големият пример за тотална некадърност са твоите ИТН!!!Стой си в луксозната кочинка, хапвай и пийвай каквото ти е по вкуса и си живуркай там, без да безпокоиш българите с нелепи изказвания!!!
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това го знаем че ще скочат цените.Нормално е като се вдигне тока да се вдигнат и цените.Въпроса е с колко ще скочат.А после идва и еврото и там сигурно ще се закръгля здраво.
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Костов не беше некадърен, просто беше мошеник и крадец!
123
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Пей преди 8 месеца
Абре, Слави, ти като беше толкова курназ, като лампа без газ, ще като те избраха се скри като отровен плъх из кулоарите на твоята обител, а не прие поста Прайм Министър. Ние знаем отговора, така добре, както и ти. В Свещената Библия е казано: "О, нечестивецо, преди да вадиш треските от чуждите очи, виж гредата в собственото си."
122
0
 
0
 
! Отговори
до Славчо плевенски преди 8 месеца
учи Мама,учи не говори, Видяхме те вече!
121
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ние пък сме виждали, казваха се ИТН, водеше ги некъв дълъг наркоман. Не му споменавам името за да не си мърся устата.
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Скоро като почнат да падат руски ракети в България тогава вече стадото ще се сети кой ни докара дотам
119
0
 
0
 
! Отговори
Келеш преди 8 месеца
Това този господин,който щеше да праща северно македонски космонавти в Земна орбита ли е?От шоу програми хабер може и да си има,но в полето на политиката е като магаре на лед.И го моля да не заклеймява като некадърни и крадци хора ,които насочиха кораба към спасителния бряг когато неудържимо потъваше.