Мнозинството в НС затяга контрола над парите от ЕС

В парламента ще се определят критериите за фирмите
46
Мнозинството в НС затяга контрола над парите от ЕС
Снимка: БГНЕС

Заради проблеми с проекти за финансирането от ЕС, депутати се заеха със спешни промени.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че парламентарната подкомисия за контрол на еврофондовете ще стане комисия и то още днес. Именно тя ще подготвя критериите за фирмите, които ще кандидатстват по Териториалните планове за справедлив преход на въглищните региони.

Делян Пеевски от ДПС посочи, че движението също настоява да има отделна комисия в НС за контрол на еврофондовете.

"За да няма такива неволни грешки, всичко ще минава през парламента. Ще прегледаме внимателно тези проекти", коментира той.

Борисов обясни, че е разговарял с премиера Николай Денков и той го е уверил, че притесненията на ГЕРБ ще бъдат обсъдени в петък на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Скрийншотна проверка преди 7 месеца
Какъв контрол? Някой спомня ли си какво стана с къщите за гости? Сега сглобката краде от Плана за възстановяване - дават милиони за софтуер, а контролните органи проверяват само скрийншотове.
41
0
 
1
 
! Отговори
? преди 7 месеца
Този арестант не е ли най-долният престъпник, и извратен ум в историята на човечеството, след Разпутин, за това, че му построява замък-училище в ЕвропаБългарите гласували за най-долният престъпен ум в историята на Европа, който решава генетически и биологически да умножи биологемите на Разпутин (и други престъпления срещу европейците)
40
1
 
2
 
! Отговори
Мда преди 7 месеца
Баце да не е отпочивал на барселона , много е зачернял ако не се бях загледал в снимката щях да помисля , че е - някой от дпс
39
1
 
4
 
! Отговори
Хаха ха преди 7 месеца
Бате буци ще затяга контрола ми правилно - каквото вземат киретата трябва да отчетът и на бацеИначе няма да има за никойСтара герб схема
38
1
 
3
 
! Отговори
Абе преди 7 месеца
Затягането на Контрола означава нещо много Простичко. Кинтите от ЕС влизат директно в Чекмеджето. Елементарно Е!
37
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 месеца
..Тъмнокафевия ром,който краде и с гза си 12 години,СЕГА бил щял да "затяга контрола"..?!?!..Защо ли?..-Ами те и децата знаят:..-Защото мина на заден план,много по-трудно му е да краде и понеже е злобен и завистлив ,иска да попречи на другите..."Това е толкоз просто и логично..Какво тук значи тъмната му личност"..Но в типичния си ЛИСУНГЕРСКИ стил /като всеки ром!/ ,това Съществително иска да се изкара "борец против злоупотребите"..И нека!..Щом минава пред ТЕЛЕТАТАБг..
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Докато тоя е във властта,истински контрол няма да има.А докато не отиде при бай Ставри оправия не чакайте.
35
1
 
0
 
! Отговори
@ к..35 преди 7 месеца
'Предприсъединителните фондове'.Извинявам се за правописната грешка.
34
1
 
3
 
! Отговори
Източване преди 7 месеца
Фирми приближени до властта вече източиха милиони от Плана за възстановяване, заради който въобще съществува тази сглобка.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Трите партии са от вида 'Лява ръка - десен джоб', така че те ще опоскат парите за нула време. ПП заради пари дойде на власт и вече двамата Киро и Кокорчо раздадоха суми на свои близки и съмишленици, ГЕРБ прибираше пари покрай строежа на АМ Хемус с пълни шепи, които уж раздаде авансово, но не стигнаха до изпълнителите.ДПС си избра от първия си мандат МЗХГ!,където парите по предсъединителните фондове течаха като пълноводна река, сетне взеха и ДФ Земеделие. Крадоха и крадат и сега и делят с Боце...
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всички български политици са едни същи паднели им се крадат . По-добре за нас гражданите е да не се разбират и да се контролират взаимно както е сега..
31
1
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 7 месеца
Като го видя този гамен на снимка и веднага се сещам как преди броени дни сам доказа чрез изказ, че електоратът му е под негов контрол ! Той категорично заяви, че ако има балотаж за кмет на София /без участник от ГЕРБ/ той щял да нареди на неговите да гласуват за кандидата на ПП/ДБ ?! За каква демокрация и свобода може да се говори в ГЕРБ, като те няма да гласуват по съвест, а по нареждане ? Що за народ е възможно да гласува за партия която е под диктата на един човек ?
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Крадеца вика дръжте крадеца.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Баце знае как се контролират парите от ЕС.Не случайно стана милиардер от този контрол.
28
0
 
3
 
! Отговори
Ами да.... преди 7 месеца
"ЛАПАЧКАТА"----ше свърши рано или късно.....хахахааа...ЕС----знае всичко!!!!
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Щом Боко ще ги контролира,работата е ясна.
26
1
 
4
 
! Отговори
КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ преди 7 месеца
ЗАТЯГАТ КОНТРОЛА. ПАДАМ И УМИРАМ
25
0
 
2
 
! Отговори
Оня преди 7 месеца
Тези пари няма да се раздават на фирмите а точно обратното - толкова трябва да се инвестират ОТ фирмите но като чуете "пари" и "фирми" и типично по гербаджийски по навик мислите че някой се налапва хахаха
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
One man show....само че, изобщо не е смешно
23
0
 
3
 
! Отговори
Интимната сглобка : преди 7 месеца
Трябва да контролираме парите от ЕС!