Мирчев убеден: Пеевски няма роля на главнокомандващ

Той оправда подкрепата на ДПС в управлението
111
Мирчев убеден: Пеевски няма роля на главнокомандващ
Снимка: БГНЕС

Целите преговори с енергетиците на гърба си ги изнесе с лидерството си премиерът Денков, а не Пеевски. Пеевски няма роля на главнокомандващ или лидер на някаква група, каза депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев пред БНТ.

По думите му ДПС участва в евроатлантическото мнозинство и това е ясно отдавна.

"Няма как промените в Конституцията да минат без ДПС. Правителството не е наше, за да ни казва Борисов дали ще пада, ако ги няма ДПС", каза Мирчев.

Той коментира и думите на Тошко Йорданов. Според депутата от ИТН Делян Пеевски дава разпореждания в мнозинството.

"Не мога да отговарям за фантазиите на г-н Йорданов. Спомням си обаче, че на разговора с миньорите, има видеозапис, в момента, в който г-н Пеевски се скара на г-н Йорданов, той млъкна. Бях доста впечатлен от нещо подобно, на мен не ми се е случвало. Скара се и на г-н Костадинов от "Възраждане".

Ако някой си мисли, че България в момента не е във война, греши - физически тя е на 300 км от нашите граници, а мините и дроновете така или иначе идват до нас. БСП и "Възраждане" са с очакването в момента, в който Путин дойде в България, те да го посрещнат с хляб и сол. Където стъпи путинският ботуш обаче, цветя не никнат", допълни депутатът ПП-ДБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: Ивайло Мирчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
0
 
! Отговори
Сенеката преди 7 месеца
А на СиФ кардинал?!
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На един американски военен министър му се привиждаха казаци на коне с извадени саби да препускат през Манхатън, на този десантчик от плаж Росенец руски ботуш . То правилно са казали старите хора -НА КАЛПАВ ВОДОЛАЗ ВОДОРАСЛИТЕ МУ ПРЕЧАТ!
40
0
 
18
 
! Отговори
Иванов преди 7 месеца
Поредния продажен гнусар, кого се опитва да убеди, че "водата не мокри"? Тоя и цялата продажна шайка не разраха ли, че *** им *** отдавна са скъсани...!
39
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това фалшиво същество продало си душата и ..собственост на посолството по добре да не изказва каквото и да е мнение ..че става смешен..знаем че не може да мисли като българин..
38
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Владислав Панев го накараха да напусне ДБ заради селфи с Пеевски! А днес този нерез получава директни заповеди от Пеевски!
37
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
гласувайте на изборите. Това ще е като мухозол за такива като този!!!!
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Глупости приказа - Прав си, ама трябва да ни "плашат". А и нека не забравяме, че Турция не се е вклщчила още в тази "война".
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
този е по-гнусен дебелак от Пеевски!
34
10
 
5
 
! Отговори
Жорко преди 7 месеца
Само г-н Делян Пеевски има способностите и уменията да изведе България на правия евроарлантически демократичен път и да ни спаси от лошия Путин.
33
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Със сигурност пеевски е по влиятелен
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И ти наежи гребен .Руски ботуш ти се върти в празната чУтора.Загалягай циркаджия прос.
31
0
 
24
 
! Отговори
Глупости приказа преди 7 месеца
Вижте го само: "Ако някой си мисли, че България в момента не е във война, греши - физически тя е на 300 км от нашите граници". Е, като е на 300км от нашите граници, България във война ли е? Стига г'лупости. ........................ А за Пеевски - изпраха му и на него биографията същите тези, които през 213г. си деряха гърлата пред Министерският съвет да викат "Оставка" на Орешарски, само защото същият този Пеевски бил предложен (и оттеглен) за шеф на ДАНС. А сега Пеевски им казва какво да правят
30
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мирчев ходи на Росенец срещу ДПС, за да се съюзи сега със същото ДПС.
29
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 7 месеца
Този десантчик,е най-големия лъжец.
28
1
 
14
 
! Отговори
Пепката преди 7 месеца
Да, виждаме. Хора, на изборите трябва да ги убием тия.
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тези от ДБ,са със смъкнати *** пред послството но Байдън,днес смъкнаха още по надолу гащите пред дпс.Всички знаем,колко им допада да уважават всеки българин,използвайки му отова място,където сленцето не грее.
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Няма друг път. Само веднъж каза, че трябва да се забрани на руски коли да влизат в България и на другият ден всички държавни институции изпълниха нареждането. Ако някой друг беше наредил щеше да отнеме месеци и то със съмнителен резултат.
25
9
 
6
 
! Отговори
Гордост за България преди 7 месеца
Г-н Пеевски е стожер на евроатлантизма и има качества на истински държавник. Всяка негова дума е нож в сърцето на злия Путин. Редно е да подкрепим пригресивния и честен г-н Пеевски в битката му за силна, богата и демократична България.
24
16
 
7
 
! Отговори
Алена преди 7 месеца
г-н Пеевски е стожерът на морала в тази страна , вече над десетилетие ни браните от чужди интереси и води народа към просперитет! Даже г-н Мирчев и г-н Христо Иванов разбраха за неговият безценен юридически опит и му ходят на крака да записват нарежданията за промяна в конституцията. Да живее България, да живее г-н Делян Пеевски!
23
1
 
11
 
! Отговори
Наско преди 7 месеца
Ама вижте му физиономия,как може този човек да е политик! Ама моля ви се.....!