Мустафа Карадайъ вече не е председател на ДПС, подал оставка?

Не са ясни мотивите, но негови съпартийци го очаквали
Обновена: 7 ное 2023 17:25 | 7 ное 2023 16:55, Камелия Цветанова
202
Мустафа Карадайъ вече не е председател на ДПС, подал оставка?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мустафа Карадайъ е подал оставка като председател на ДПС, съобщи "24 часа" като се позова на свои източници от движението.

Не са ясни мотивите за този изненадващ ход на Карадайъ, който обаче бе прогнозиран от много негови съпартийци.

До средата на октомври Карадайъ беше единственият председател на ПГ на ДПС. Тогава обаче беше избран и съпредседател – Делян Пеевски, който дели поста Карадайъ.

Досега парламентарната практика на ДПС беше партийният лидер да е и шеф и на групата - първо Ахмед Доган, а след него Лютви Местан и Мустафа Карадайъ са заемали поста.

Според неофициална информация до конференцията на ДПС през февруари 2024 г. функциите на председател ще изпълнява Ахмед Доган.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още по темата: ДПСоставкакарадайъ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не ги разбирам нашите турци - на инат или под строй гладуват за партия, която по никакъв начин не е в техните интереси и ги има единствено и само за стадо, което да бъде доено и манипулирано
120
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Значи, очаква се след като Денков подаде оставка, Агата да поеме ротационното управление на татковината. Ай, честиту!
119
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 133 "Никой никога не беше чувал за "ислямски тероризъм"" ахахахаА гара Буново какво е? Ами десетките отвлечени самолети с пътници още през 70те? Ами цялата история на османската империя и всички други ислямски държави в историята?Издевателството над невинни човешки животи си е запазена марка на исляма, защото там човешкия живот не струва НИЩО
118
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 132 Тези войни нямат нищо общо с християнството. Дори Хитлер, който е започнал ВСВ, се е възхищавал на исляма, точно защото мирогледите им съвпадат толкова много. А я ми кажи, кога за последно радикален християнин се е качил на камион и е газил невинни деца и жени в ислямска държава?
117
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никой никога не беше чувал за "ислямски тероризъм" преди християните да подарят чужда земя на евреите. И ако бяхте поне малко хора които да са любознателни, щяхте да знаете колко много еврейски терористични организации е имало (има и до днес), които правят тогава атентати в името на това тази земя да бъде открадната от тях и да си направят миризливата кочинa Израел.
116
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Християнството се било кротнало. АХахахха. Тук точно в тоя сайт все изтъкват и САЩ и Русия и Великобритания и Франция къде и по колко войни са направили и на кой взимат петрола и полезните изкопаеми. Дори самите Русия и Украйна едни с други се сбиха. Най-големите войни в света са тръгнали от Европа, той вика от 200 години се били кротнали. Не знаех, че от последните големи войни са минали 200 години. Явно не мога да смятам. И Балканите са били ядро на терора. Казват го даже наши видни личности.
115
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 127 Като цяло всички абрахамови религии са човеконенавистни. Но християнството се е кротнало от 200 години, докато мюсюлманите още живеят в 18ти век и единствената им мечта, е да унищожат Европа. Дори нямат планове какво точно ще правят след това- движи ги чиста омраза и презрение.
114
0
 
12
 
! Отговори
дпс преди 6 месеца
Доган бил милиардер и за него тия 36 млн не били нищо?!?!? Политиците, дори и милиардери, не пипат собствените си пари. Техните задължения ги плащаме ние, или онези, които за нещо са им задължени. Тоест, възможно е Пеевски доброзорно да плати това Доганово задължение в замяна на някои права в партията. Нали помните, ние платихме бойковата глоба, че бил без маска в един манастир. 350 лв. от държавния бюджет, тоест, пак ние.
113
1
 
13
 
! Отговори
Обаче преди 6 месеца
Не вярвам Доган да сложи Пеевски за свое куче, защото е прекалено независим и неуправляем. Ще сложи някой друг послушник от малцинството, който лесно ще манипулира както досега.
112
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"самата им религия е една такава човеконенавистна." - Християнството е много по-човеконенавситно. Юдеизмът е човеконенавистен също.
111
0
 
6
 
! Отговори
ПРЕМАХВА СЕ "ПО преди 6 месеца
ЧЕ ТО КАРАДАЙЪ ВИНАГИ СИ Е БИЛ ЗАМЕСТНИК НА ДОГАН? САМО ПРОПФОРМА Е БИЛ ПРЕДСЕДАТЕЛ.
110
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ДПС е създадена от Държавна сигурност. Това всеки го знае. Значи просто държавна сигурност си действа и до ден днешен и просто капиталите си сменят собственика и "счетоводителя" и този който ще ги разпределя. Няма пълна лустрация, затова така се случва. То няма и как да има. В България толкова много хора биха попаднали под ударите на наказанията, че просто няма да остане кой да движи тая прогнила машинка.
109
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 123 самата им религия е една такава човеконенавистна. Те едвам се търпят помежду си пък другите да ги харесвали. Още повече че са нагли до безкрай и ако проявяваш толерантност и респект към тях, те виждат като слабост и веднага ти се качават на главата. Пример: цяла Европа
108
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ДПС е руски проект, а Русия в момента не е актуален играч в нашата политика. Нормално е техните отрочета да започнат да залязват.
107
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"мюсюлманите сами възпитават хората да ги мразят." - Ей такива коментари правят лоша услуга на всички българи. Докато има такива хора, ще има и ДПС. Свиквай.
106
2
 
11
 
! Отговори
аха преди 6 месеца
Това си е новина, ако е вярно. Нещо става с ДПС-то, а това означава, че нещо ще става и в БГ-то. Дано да не е на лошо.
105
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дължал 36 милиона лева? Мухахахаха...че Доган е милиардер бе. Само единия му сарай на Росенец струва 15 милиона лева най- малко.
104
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 118 мюсюлманите сами възпитават хората да ги мразят.
103
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДПС ДА НЕ Е ВЕЧЕ ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ. ТО Е ЗА НЕЙНО И НАШЕ ДОБРО! АМА НАДАЛИ!" - Докато българите продължават да бъдат възпитавани да мразят мюсюлмани, няма как да не е.
102
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Според мен сега Шеф на ДПС ще стане гусподин Пеефски!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe