Борисов отсече: Асен Василев да си преправи бюджета, не искаме дългове

Правителството нямало да падне, увери лидерът на ГЕРБ
Обновена: 15 ное 2023 11:29 | 15 ное 2023 11:29, Камелия Цветанова
104
Борисов отсече: Асен Василев да си преправи бюджета, не искаме дългове
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново обясни, че неговите депутати не са съгласни да подкрепят държавния бюджет и призова финансовият министър да го преправи. Това трябва да стане преди първото обсъждане на макрорамката, за да не гласували от ГЕРБ против.

Още по темата
Борисов обясни, че не е съгласен да се взимат нови дългове.

Той обаче е категоричен, че правителството няма да падне, ако няма бюджет.

Борисов отново повтори тезата си, че в последните седмици имало нова алтернатива на ПП-ДБ, „Възраждане“ и БСП.

"Уж прокремълски и пропутински, а с тези партии преговарят за мнозинство. Утре имам среща с европейските посланици и този въпрос ще им го поставя", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
2
 
! Отговори
не си прав преди 6 месеца
До Анонимен С неразбиране , дори *** народ като нашия , не се държи в ступор , той го дъпжа петнадесет години , владее мушенгии , пунта-мари , праим се на луд , доста неща в този спектър владее.
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ПРАЗЕН ВАРЕЛ,НЕ РАЗБИРА ОТ НИЩО,КАМО ЛИ ОТ БЮДЖЕТ.ДРЪНКА,ДРЪНКА,А БЛЮДОЛИЗЦИТЕ СЛУШАТ И СЕ ПРАВЯТ,ЧЕ РАЗБИРАТ.ТРАГЕДИЯ.....
68
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Единственото спасение за България-вот на недоверие, правителството си заминава , а ПП отича в канализацията. Другото е заробване и нерадостно бъдеще.
67
1
 
4
 
! Отговори
подпорен мертек преди 6 месеца
Не ми е ясно колко ти е ясно какво искаш , икономика няма , да няма заеми , остават данъците , по-точно увеличаването им , иначе няма другаде от къде , с икономии и орязване е до някъде . Иначе ти си ми ясен , имаш да си връщат дето Киро ти прави Панкрац и това не можеш да го преглътнеш , живи би ги изял ако не ти бяха турили намордник от Козяк , за това само им ръмжиш , това ти е позволено , до тук . Отредена ти е поддържаща роля за сега , после ще видим , ама това дето беше , вече няма да го и
66
3
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 6 месеца
Нямало да подкрепя.Остана ли някой да вярва че дон тиквон има избор.Ще подкрепя и ще му плющят ушите,бас ловя.
65
6
 
1
 
! Отговори
Боко с дупето широко преди 6 месеца
Боко за неговото управление ни е набутал с 60 милиарда дълг. Сега се взимат 2. Комунистическа България падна заради 11 милиарда дълг.
64
4
 
5
 
! Отговори
Почтен преди 6 месеца
Бюджета може да не е идеален,но е много по-добър от бюджетите на некомпетентните тикви и мутри.При тях народа мизерстваше без война и Ковид.
63
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
дааааа... на Тиквестия не остана и грам мозък вече, куче на каишка стана.. жалко ...
62
3
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 68: кое не е сериозно? Че Бойка калдаръм кадъна мина през завивките на половината сатрапи и големци ли. Или, че кадъната е кадъна? А какво мислиш драги? Че той сам с пот на челото се е издигнал ли? Или , че може сам да мисли за каквото и да е? В Боко имат толкова много бай тошово ДНК, че на дърти години стана китайска реплика на Тодор Живков! Същият маниер, същият начин на говорене, същите схеми, само фасадата е по модерна.
61
4
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 67: Боко тиквата вече не му е позволено дори да мисли самостоятелно. Дори за Да отиде до тоалетната трябва да вдигне ръчичка и да пита Кирчо дали може!
60
3
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
До 64това което пишеш не е сериозно Незнам защо Борисов държи на това правителство че чак и София подари на Терзиев Вече предпочитам Радев
59
0
 
3
 
! Отговори
ДЕЙБИЧ преди 6 месеца
ШАГОДЕЕБА РЕЧЕ ВАСИЛЕВ
58
1
 
5
 
! Отговори
агресивно просто тар преди 6 месеца
Футболерчето само ги финтира , без да им вкарва гол за елиминациите . Нема реализаторски качества , пък и реферът от Козяк зорко го следи да му свири наказателен удар .
57
1
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 61: защото бойко тиквоноглу е в ролята на булка в интимната сглобка. Когато Кирчо каже: Боко наведи се и Боко се хваща за палците и пита: така харесва ли ви господарю? Бойка калдаръм кадъна винаги е била слугиня и секс играчка за големците, като се започне от бай Тошко, ми е се през Симеончо от там Путин и Ердоган, та сега се наниза на Кирчовият. Една безгръбначна, аморфна маса сланина, това е Бойка калдаръм кадъна.
56
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма лошо да се теглят дългове. Някога, някой, я ги плати, я не
55
1
 
3
 
! Отговори
Хаха ха преди 6 месеца
Бас бюджета ще бьде приет - като каже отново кирчо или ни подкрепяте или кабинета пада
54
5
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
И Борисов откога ти нарежда Киро какъв е този зор за това пропаднало правителство Борисов Излез виж животът навън българите работещите тези дето внасят данъците си чинно ВИЖ държавата Защо се оставяш Киро да те ръководи Терзиев ли е по важен за теб да е кмет на София или Българи Борисов събуди се
53
0
 
5
 
! Отговори
Хаха ха преди 6 месеца
Герб в новият кабинет се явява патерица на - пп , дпсЩе подкрепят всичко иначе остават зад борда избирателите им няма да им простят , че ги предадоха
52
1
 
11
 
! Отговори
ПРОДЪЛЖЕНИЕТО: преди 6 месеца
СЛЕД ТАЗИ ИЗЯВА КОКОРЧО МУ СЕ ОБАДИЛ ПО ТЕЛЕФОНА. САМО ДВЕ ДУМИ МУ КАЗАЛ: САМО БАРСА! И БОКИ СЕ ЗАВРЯЛ ОБРАТНО У БАНКЯНСКАТА СИ ДУПКА.
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Млъкни бееее.. Де Барса деее.... Де чекмеджета деее...