Желязков: Ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна ще бъде преодоляно

Мнозинството било взело мотивирано решение
Обновена: 4 дек 2023 14:43 | 4 дек 2023 14:43, Камелия Цветанова
27
Желязков: Ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна ще бъде преодоляно
Снимка: БГНЕС

Има необходимото мнозинство, което ще преодолее ветото на президента върху споразумението за предоставяне на бронирана техника на Украйна,, смята председателят на Народното събрание Росен Желязков.

„Позицията на президента е предсказуема и последователна. Позицията на мнозинството също и тя ще е в посока да се преодолее ветото, защото външната политика на България се базира на цел, която е записана в Конституцията и тя е съдействие за установяване на справедлив международен ред, коментира Желязков по време на конференцията „Външнополитическата стратегия на Република България- предизвикателства и възможности“, цитиран от БТА.

Според него народните представители са достатъчно запознати и са взели мотивирано решение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Алоооо, другари и другарки....?!?! Тавариш Путин спечели войната, информирайте се малко! И по ЦиЕнЕн вече го казаха. И защо изпращате пълноправна, работеща военна техника на губещата страна, за да ни я унищожи тавариш Путин ??? А знаете ли, че ако дойдат пак онези другари и другарки на власт, отдавна щяхте да сте всичките в Белене...???
22
1
 
7
 
! Отговори
аха преди 4 месеца
А пък САЩ казали, че нямат повече пари и време за Украйна. Явно ние от колониите ще поемем масрафа. Защото сме богати и имаме много време за глупости.
21
1
 
7
 
! Отговори
NAvi преди 4 месеца
До Анонимен А, дали не е по-правилно - САЩ е НАТО?
20
1
 
10
 
! Отговори
NAvi преди 4 месеца
Този да си прочете отново чл. 24 ал. 2 от конституцията, ама от позицията на българин, а не като американски слугинаж.
19
1
 
8
 
! Отговори
Този, преди 4 месеца
прилича на дългогодишен пияница....И всички, които искат война и дъги, да отиват на бойното поле и да минават под седемцветните сводове...На нормалните хора им писна от техните глупости..
18
1
 
4
 
! Отговори
ало ало преди 4 месеца
дайте БТР, ама да ни ги върнат отремонтирани като победят Русия!
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мнозинството ,що не се мотивира и вземе решение всички вкупом да отидат на фронта.Ще получат голяма подкрепа,даже и от опозицията.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Още един мотивиран сглобкаджия на амбразурата на предателите!
15
1
 
12
 
! Отговори
Км преди 4 месеца
Подарявайте БТР-те и на всички 240 хрантутници да се зачислят по една лопата,един чифт ботуши и един дъждобран и при всеки сняг и наводнение -- на първа линия .
14
1
 
13
 
! Отговори
от БАН преди 4 месеца
Ако тия предатели бяха поне наполовина толкова пламенни по въпросите на оцеляването на българския народ ехеееееее... ама не са
13
2
 
9
 
! Отговори
да преди 4 месеца
нашите продажници вярно действат! дайте им ги! в тая транспортна консервена кутия ще има около десетина укри - един точен снаряд от К54 Алигатор, ....и няма да им трябва и черни чували!
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
новината може да те шокира ама нато е придатък и маша за интересите на сащ по света. нищо повече от инструмент за "сеене на демокрация"
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 10 Новината ще те шокира... САЩ е в НАТО...
10
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо помагате на губещите? Нима очаквате, че НАТО ще спечели срещу ядрена държава като Русия. Че пък и да се включите в плячкосването на ресурсите и. Няма как да стане, ще горите в ада.
9
17
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 4 месеца
То е ясно, че на Рундю ще му свият перките още тази седмица в парламента. От сега си взимам пуканките и ще гледам как Гyцанов пуска жълто от напън на трибуната на дебатите в парламента :)))))))))))))))))))))))))))))))))
8
6
 
20
 
! Отговори
Коки преди 4 месеца
ЕС и САЩ полека-лека започнаха да се отдръпват от Украйна, но нашите управляващи продължават най- нагло да предоставят безплатно на украинците каквото им наредят от вън. Крайна недалновидност и продажност са обзели властимащите.
7
1
 
11
 
! Отговори
Jonsy преди 4 месеца
До Мотивацията идеИстината е че в БГ всичко като политика идва от две посолства, сега едното е с по силни позиции лсед като успя да принуди партията, която бе създадена като антипод на корупцията и далаверите да направи сглобка с корупцията и далаверите.
6
5
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
след като нашият ментор сащ нямат време и пари вече за украина ние къде себутаме при 35 процента изб активност защо винаги сме сред шамарите защото немислим по избори аз затова не гласувам защото от вашето невежество страдамевсички вижте какво сте избрали да се мотае в нс
5
3
 
19
 
! Отговори
Jonsy преди 4 месеца
Няма как нещо в което е замесен Пеевски да е правилно!!! Всички трябва да ви е срам и от ГЕРБ и от ППДБ. Пристанаха на Пеевски и изпълняват желанията!!! СРАМ!!!А едно време като го избраха за председател на ДАНС всички излезнаха по площадите, сега управлява цялата старана и всички мълчат и се дупят пред него!!!
4
18
 
5
 
! Отговори
Darko преди 4 месеца
Естествено че ще бъде преодоляно. За това имаме евроатлантическо мнозинство, другото не е от значение. БТР-ите ще заминат за Украйна, колкото и да ревете, братският ни народ има нужда от тях, за нас са с отпаднала необходимост (купени са за възродителния процес, който завърши безславно за бкп). От тези машини имат нужда в Украйна, да се борят с пияните окупатори. Браво ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС!