Посланиците Кенет Мартен и Георги Панайотов с общ поздрав

Двете посолства със съвместно поздравление за новата 2024 г.
31 дек 2023 11:28, Александър Попов
70

Посолството на САЩ в България и Посолството на България в САЩ отправиха съвместно видео поздравление за новата 2024 г., съобщиха от американското посолство.

Посланиците Кенет Мертен и Георги Панайотов посочиха, че двете страни развиват сътрудничеството си в редица области като сигурност, енергетика, търговия, култура, технология и иновации с цел да се подобри животът на гражданите.

Докато се подготвяме да влезем в 2024 година, ние също се подготвяме да отворим нова страница в двустранните ни отношения, заяви посланик Панайотов, а посланик Мертен допълва - "и да започнем следващите 120 години на приятелство между нашите страни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Васалната държава България не е била в толкова унизително положение, освен когато е била под турско и византийско робство. Какъв точно ни се пада посланикът на САЩ - генерал-губернатор, наместинк на американския президент, началник на сглобката? хора, докога ще търпим тихо и кротко подобно унижение пред света? Няма да ги измитаме тия от сглобката?
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Американският посланик ни поздравява?! Не му щем поздравите. Той не е добре дошъл тук, тъй като е пръв приятел на българските престъпници.
32
1
 
9
 
! Отговори
просто окупатори преди 5 месеца
До Анонимен А моеш ли обясни какво общо има Америката със Шенген и защо .
31
0
 
14
 
! Отговори
нищо лично преди 5 месеца
Мертенчо , сбирай си от тук пабирока и си бегай у Америката да мешате кал на Тръмпи , за Киро ше минеш през Канада .
30
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Добре, че са американските приятели иначе щяхме да видим Шенген през галактиката. Немският пудел, дето ни унижава напоследък е имал среща с чичо Сам и слава Богу!
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Посранника е пуснал прислужниците си градска отпуска за Нова година, за да наберат сили за следващо яко прецакване и окепазяване на България и българите през 2024 г, да могат да спомогнат за по-пълно ограбване на територията. Ето Киртака чак от родната му Канада се опита за Коледа да ни прави "малко ала-бала". И затова посранника му се наложило лично да ни прави "ала-бала" асистиран от ниско ниво прислужник?
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Спящите клетки и компрадорската агентура на посолството не случайно отправиха призив да не се слуша речта на Президента. Ще се слушат само речите на Кене(ф)т Мертен
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
От посолството вече взеха да ни поздравяват за Нова година вместо президента? Е така е в колониите... Ама защо са сложили и Панайотов? Сигурно за цвят и аромат, да да може *** да не се притеснят, че няма техен представител в колониалното управление? Честита "независимост" на България, ама друг път
26
1
 
18
 
! Отговори
Този Кеникой Мартен преди 5 месеца
Защо дава изяви?С какво, имам прдвид дипломацията, е по - различен от Митрофвнова?Защо?
25
0
 
9
 
! Отговори
Почиващ преди 5 месеца
Тези посланици са се объркали нещо. Ами, рано си е още за Новата 2024. Все още съм в 2023 и се надявам да спечеля доста пари от патентите и авторските си права. Времето е слънчено и работи зад мен, а не за метереолозите.
24
1
 
13
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
Мертенс, идва ДеСантис, който ще те смени.
23
0
 
15
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
Когато Галя превземе посолството, ние ще превземем Америка.
22
0
 
21
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
Алоу, Кенет, може ли да говоря с Галя?
21
1
 
15
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
Поправете си заглавието бе. Веднъж го пишете Мартен, веднъж Мертен, а той е Мертенс.
20
2
 
26
 
! Отговори
Анонимна преди 5 месеца
Надявам в САЩ да бъде отново Президент Доналд Тръмп. Може би тогава има някакъв шанс за България.
19
2
 
27
 
! Отговори
Жалка история :( преди 5 месеца
Вече сме официална колония на САЩ, даже и за Нова година не може да ни поздравят без разрешение от Фашингтон :(
18
2
 
22
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 5 месеца
Приятен задгробен живот . Така поздравяват държавите като САЩ, Канада, Великобритания и държавите членки на Европейския съюз. Това е вследствие на влошаващото се все повече състояние на честните, най-бедните и хората, които сме с нулеви доходи. Виновните се угояват като прасетата и крадат от парите за нас . Това са фуражките, банковите служители, прокурорите и съдиите замесени в корупционните схеми и практики.
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Що за извращения?
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мартен и Америка да са проклети сега, и всякога и във вечни векове, амин!
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой пусна йезуит в България. Йезуитеският орден, както е създаден от папата, така и е забранен по-късно от папата. Защото според йезуитите "целта оправдава средствата" и те не се спират прд нищо, нямат мярка за нищо . България кто държава, не е длъжна да приеме, който и се предложи за посланик, не е длъжна. Може да поиска да бъде заменен с друг. Зашо бългаското правитество допусна такъв екземляр въобще на наша територия.? Даже за да бъде приет в йезуитско училище, се преминава специфи1ен отбор!!