Желязков пита в писмо Тагарев защо депутатите не са били поканени на Богоявление

Недоглеждане или особено отношение от страна на организаторите?
7 яну 2024 08:45, Нели Христова
272
Желязков пита в писмо Тагарев защо депутатите не са били поканени на Богоявление
Снимка: БГНЕС

Защо депутатите и шефовете на парламентарни групи не са били поканени да участват в ритуала на Богоявление. Това ще пита председателят на Народното събрание Росен Желязков в писмо до министъра на отбраната Тодор Тагарев, чието ведомство е организатор на ритуала по тържествения водосвет.

Бях информиран, че на Богоявление не е имало депутати и председатели на ПГ, предполагам, че става въпрос за някакво недоглеждане, коментира Росен Желязков от Виетнам, където е на официална визита, цитиран от "24 часа".

Все пак и Богоявление като хршстиянски празник, и Йордановден би трябвало да обединяват всички, защото това са общи празници, коментира Желязков. И разказа, че досега в НС не е имало прецедент да не са поканени всички народни представители.

Сега били поканени само председателя на НС и зам.председателите, а обикновено се изпращали писма както до шефовете на парламентарните групи, така и писма до целите групи за всички депутати.

Ще поискам информация, за да се прецени дали не са поканени от недоглеждане или става въпрос за особено отношение от страна на организаторите, коментира председателят на Народното събрание. Защото би било пък странно ако нямаме информация за това и мотивите - да се върви по линия на парламентарен контрол, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
6
 
! Отговори
Кръстю преди 4 месеца
Заместник председателите на парламента са седем души от всички парламентарни групи ама сигурно нямат навик да си проверяват пощата. А Желязков недоволства докато го разхождат с лодки във Виетнам???
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
АРМИЯТА НЕ КАНИ ПЕДОФИЛИ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ НА ОСВЕЩАВАНЕ НА БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА! ДОРИ СЛЕД КАТО СА ОСКВЕРНИЛИ КРЪСТА НА РИЛСКИЯ МАНАСТИР.
14
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тагарев премиер!
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Желязкох ходи в Индия да му слагат трето око после пита защо не го пускат на християнски празници.
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
След този цирк с паметника какво иска този русофил.Нали служи на един господар на Изтока...Е , не може на двама господари да служиш Ако обикнеш единия ,другия ще намразиш.
11
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
БРАВО НА ТАГАРЕВ! ТЕЗИ ДЕПУТАТИ РАБОТЯТ ПРОТИВ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ И БЕЗБОЖНИЦИ!
10
2
 
6
 
! Отговори
ГЕРЕН преди 4 месеца
ЗА ТОЗИ СЪС ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ ЗА ТЪГАРОФ СЪС НЕНАВИСТ. ЗА ВСИЧКИ ИВАНОВЦИ И ИВАНКИ ДОБРИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ОТ ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И ОБИЧ ДА СЕ НЕ ОТЪРВЕТЕ ТАЗИ ГОДИН. А ТЕЗИ КОИТО СА ГРЕШИЛИ НЕКА СЕ ЗАМИСЛЯТ.
9
3
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 4 месеца
Не са ги поканили. С право. От Виетнам! Нагло! 92566
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоз комунист защо се чувства изгонен.Ама от къде да знае комуниста , че пред Господа всички да равни .Той още счита , че ,,комунистическата партия е първа ръководна сила.
7
1
 
21
 
! Отговори
Попов преди 4 месеца
Депутатите не са се сетили да отидат като нас, обикновените граждани на водосвета. Чакали покани?!
6
9
 
3
 
! Отговори
Токмаков преди 4 месеца
По кой календар го питаш бе безбожник! По юлианския или григориянския. Защото някога комунистическите сатрапи затриха и християнството и изтрепаха нормалните свещеници. Погледни си онзи поп Николай какви ги върши . А ако отидеш в някои от храмовете ще видиш повърня и содомия. Това видях при едно ранно посещение в един храм. Нямате ли страх от Бога!???????
5
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Канят се неканените гости.В какво нередно вижда тоз ,,социалист" .1923 година взривиха катедралата ,,се , Неделя ".И тогава ли бяха не доволни че не са поканени , че я взривиха убивайки стотици.НМежду които и много герои от войните за освобождение на България от османско и руско иго
4
2
 
23
 
! Отговори
Нане преди 4 месеца
Ми, щото нац предатели не трябва да присъстват на Богоявление.... магаренко е типичен пример... Той министЕр на укрия, а не на България... ===)))
3
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Канят се неканените гости.В какво нередно вижда тоз ,,социалист" .1923 година взривиха катедралата ,,се , Неделя ".И тогава ли бяха не доволни че не са поканени , че я взривиха , у Ивайло стотици.НМежду които и много герои от войните за освобождение на България
2
8
 
13
 
! Отговори
Този преди 4 месеца
Само с глупости и провокации се занимава.
1
4
 
23
 
! Отговори
Магаренко : преди 4 месеца
Защото празнуваме сатанизъм,ханука и байрям,но не и християнските празници!