БСП: 2024 г. да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България

Нинова пресметна: 3% сме в Шенген, 97 на сто от стокообмена е по суша
56
БСП: 2024 г. да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България
Снимка: БГНЕС

Приоритетите на БСП остават борбата с корупцията и паралелната държава.

"Това е моделът "Борисов", който се разшири с подкрепата на ПП и ДПС", скочи червената шефка Корнелия Нинова и добави, че за левицата 2024 г. трябва да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България.

За социалистите приоритетите остават стабилна икономика, социална политика и справедливост, здравеопазване, образование.

Още по темата
"Всяка нова година идва с нови надежди очаквания, искане за перспектива и стабилност. В политиката и в НС обикновено управляващото мнозинство трябва да е стабилност, сигурност и перспектива. В последните дни общественото пространство е наситено единствено с разговори за ротация, кой министър ще отпадне, кой ще е нов, как ще се избират регулаторите. Управляващото мнозинство ни занимава 6 месеца само с разпределянето на порции, на постове", обвини Нинова.

Според нея и днес управляващите наблегнаха единствено на това, което предстои – регулации, порции във властта, овладяване на държавата вече през Конституцията.

"Изпратихте старата година с фанфари с приемането ни в Шенген и я посрещате със същото. Унижихте България като се съгласихте с приемането само по вода и въздух. Само 3% е стокообменът ни по въздух и вода, значи сме 3% в Шенген и 97% не сме. Стигнахте дотам, че българският бизнес иска санкции за австрийския бизнес. Предадохте многогодишни усилия на много партии и държавници и се съгласихте да приемане неограничен брой бежанци“, скочи тя.

"Изпратихте старата година с нова Конституцията, което е предателство към българския национален интерес, с разграждане на държавата“, обвини още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
18
 
! Отговори
Krum преди 4 месеца
Защо си мислите, че ако Бсп е на власт, то автоматично ще ни приемат по-бързо в Шенген. Знам им политиките БКП, опа БСП. Ще ни пооправят отношенията с Русия, разбира се чрез някой нов обвързващ енергиен договор, ще вдигнат социалните разплащания и ще ни откъснат от еврозоната. Нито ще забързат влизането в шенген, нито ще оправят инфраструктурата, нищо ще инвестират повече в отбра,а граничен контрол и съдебна реформа. Абе, не мерси
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тия дето говорят от името на България и Народа, нали ги знаете
21
0
 
7
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 месеца
До Цончо Силвестъра 22 Ха ,ха ,ще бъдат първите екскурзианти за дълго в архипелаг Гулак , по призива на Путин.Похвално. И за там ора требат.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
не, не и не - вървете в ада к0мунисти д0лни, иска ви с пак да прилапате властта и да заграбвате колкото можете повече
19
2
 
1
 
! Отговори
От хората преди 4 месеца
До 5%-Какво да очакваш от джендърчета, щом една уж велика страна ще има за премиер хомосексуално ориентиран.Света се изражда ,няма вече ценности.
18
1
 
14
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 месеца
До Анонимен 8 Не е чак толкова грозна , но помислите и са грозни, като на всички путинофили , обичащи войната.
17
1
 
14
 
! Отговори
Жеков преди 4 месеца
Друзята си лаят , кервана си въври. Зглобката си върши работата - нисък бюджетен дефицит, понижават се цините след опита за надуванто им - бенза стабилизира на по 2.60. Олиото падна под 3 лв, предвижда се индексация на пенсии и заплати , МРЗ отиде на 900 лв. Не виждам аргументи за провала на правителството.
16
1
 
0
 
! Отговори
Така е . преди 4 месеца
Австрия и Норвегия имат свое различно виждане от Урсула . Имаше юли месец начало на ученето , как се влиза в Шенген , за какво ни е , за кой конкретно е от полза . Е срещу точно този са против Австрия и Нидерландия . Да . Недоволни са товарните фирми , но може по кораби и жп и самолети по зелено да пренасят . Заробихме се да им строим магистрали . Да . Та тук са само 80 000 камьона . Да . За тях е забраната . Да .
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тази жена си ляга и става с Борисов!
14
1
 
14
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 месеца
Ново сглобка и се иска на Нинова. БСП и Слави Трифонов. Блясък в очите. Нинова , стискай палци твоето протеже Радев да не направи партия , че тогава няма да сте в НС.
13
2
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 4 месеца
Май не си българин, не можеш да пишеш като българите. Rom?
12
2
 
11
 
! Отговори
5% преди 4 месеца
при местните избори бесепетата взеха 5% от вота. Да кажем малко се преляха към Червеното Ванче в София (а София е голям град). Биологията си казва думата и 70 и 80 годишните намаляват а те са им основните избиратели. БСП е обречена.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Каката говори смислено, но как да й вярваме, като зад гърба й се хили Гуцуля. Всички са един дол дренки
10
8
 
2
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 4 месеца
Няма да разглобят сглобката, защото Христо Иванов и Кирил Петков обичат пеефски да ги клати на бавни обороти, докато Борисов ги такова с 200! Такава им е природата на "антимафията", която забременя от "мафията", защото си легна с нея! Такива са си демократите по природа!
9
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Единственият човек, който говори смислено.
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абсолютно вярно!
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Корни е деструктивно настроена, както обикновенно..
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
2024 трябва да е годината на разглобяване на останалите съветски тотеми - Пловдив, Бургас, Варна ....
5
4
 
4
 
! Отговори
Дърводелец преди 4 месеца
И за доброто на самата сглобка... По-добре разглобяване, отколкото трошене
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По жаден за власт в тоя парламент от тая няма