Нинова: Това, което направиха е предателство, унижение за България

Тя се надява 2024 да е годината на разглобката
11 яну 2024 18:50, Нели Христова
103
Нинова: Това, което направиха е предателство, унижение за България
Снимка: БГНЕС

Много правителства и партии сме работили за Шенген, България заслужава да е в Шенген, това, което направиха е предателство, унижение за България, защото са се съгласили само по вода и въздух да сме в Шенген. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред bTV.

3% от икономическия стокообмен е с шенгенските държави по вода и въздух, само 3% от икономиката ни ще се облагодетелства, 97% е по сухопътните граници, добави Нинова. Загубите за икономиката са между 3 и 8 млрд евро, каза икономическият министър и спираме да говорим. Това е минус за българската икономика и предателство, убедена е Нинова.

"В новия закон за бежанците и убежищата залагат образование, здравеопазване, къщи. Те стават получатели на цялата социална помощ и подкрепа. Смятат да ги интегрират в различни общини, като ги разпръснат. В закона пише, че те ще влязат в интегрираните планове на общините. Кметовете ще трябва да могат да осигурят жилища, образование за децата, медицинска грижа. Всички кметове са настръхнали, защото това го няма в бюджета", посочи Нинова.

За избора на хора начело на регулаторите, Нинова каза, че зад понятието на регулаторите се съдържа думата независими. "Тези хора ще регулират много важни неща, там трябва да са хора, които не са политически обвързани", допълни Нинова. Тук се разпределят порциите на властта, така че да си гарантират, че дори и да не са на власт, тези органи ще ги защитават. Ние също ще предложим хора за регулаторите, подчерта лидерът на БСП. Дано 2024 г. да е година на разглобката, посочи още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
5
 
! Отговори
в ЕС не щат русофили преди 4 месеца
Граф Николай Игнатиев, които пише с азбуката, която му подарихме, ни нарича племе, което трябва да е послушно оръдие на руската политика. Той повлиява за обесването, а не за затвор за Васил Левски, който иска българите сами да се освободим както гърците, румънците и сърбите. Левски предупреждава, че мнимите освободители ще ни заробят. Раковски: мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия. Ботев: Русия с радикални средства се стреми да изтрие от лицето на земята българите.
50
3
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 4 месеца
Сланинкова е като всички останали в парламента.Лъже като Юда и краде като Бони и Клайд.
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нинова се оказа по-мъж от мъжете. Но управляващата и з мет изобщо не се интересува от народа. Важно е да приберат парите по европроектите, да "заработят" комисионните от държавните сделки.. да приватизират съдебната система..
48
3
 
6
 
! Отговори
999 преди 4 месеца
Много е смешно когато Нинова, Бойко или някой от ДПС критикуват сегашната власт как били съсипвали нещо. Сегашните имат много дефекти, но са във властта от няколко месеца, предишните са във властта от десетилетия и видиш ли некай друг е виновен за това , което не е свършено от тогава
47
7
 
8
 
! Отговори
Някой преди 4 месеца
Другарко Нинова колко от вашата антибългарска партия са си купили руска кола, или някаква руска техника или нещо каквото и да било руско , сигурен съм че никой . За вас Русия е единствено далавера и пари !!!?
46
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За да се интегрират бежанците трябвало да се забрани "АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ". Не трябвало да се причинява неудобство на бежанците от Сирия и Афганистан да учат "АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ". Тези от Свободна Европа ще ни заличат. Може утре да поискат да променят текста на "Аз съм българче" с "Аз съм сирийче". Предателите от сглобката ще се наведат и ще замълчат. Само бой ще спаси България от тези престъпници.
45
2
 
2
 
! Отговори
не нам преди 4 месеца
Не дръж на тия работи , всичко вече изглежда поза , напразни опити за възползване , иначе всички сте долни изменници , ЕС е проект на САЩ за икономическо източване на Европа и употребата и за т.н " стратегически интереси на САЩ " . Всички вкупом сте недалновидни и продажни .
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Рафи се прибра у дома си в Щатите, а другарката пак скочи на амбразурата. Това го гледаме всяка година!
43
5
 
5
 
! Отговори
Бг Гражданин преди 4 месеца
|{ у р з а БСП
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мухахаха, народът това си е избрал!!!
41
3
 
4
 
! Отговори
Историк преди 4 месеца
Направиха ри комунистите атентат в църквата света неделя?Ако да значи са военно престъпници
40
1
 
2
 
! Отговори
Гуцаната крадец преди 4 месеца
Бенчо беше арестуван с наркобос Гошо Гергов Пуската слуга ощети държавата с милиарди
39
0
 
4
 
! Отговори
мак преди 4 месеца
Написах, че по отношение на мигранти Нинова е права и ми изтрихте коментара. "Благодаря" на днеска.бг, този "стожер" на свободното слово.
38
1
 
3
 
! Отговори
Георги Сфиренски преди 4 месеца
Най обичам да правя 69 с русофили
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дъpta пapaнtи0, твоята партия каквото е направила на България и българите е не предателство а геноцид. Мълчи мa, кръвожадна кykyмявке
36
3
 
7
 
! Отговори
На червените кхмери преди 4 месеца
Обрали България през комунизма ко пеленцата им изчадияадови са всичките в Америка и на запад а не в любимата им Мацкфа!
35
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Крякат всички руски жаби,ама от натовски държави.
34
3
 
3
 
! Отговори
Не ти ли е ясно преди 4 месеца
Нинова подай ОСТАВКА от поста шеф на БСП, жените в България нямат никаква тежест!
33
2
 
5
 
! Отговори
аа1830 преди 4 месеца
Корнелата се дърви само когато е извън власта, когато беше на власт не изнесохме дори и един коршум за Украйна....
32
2
 
1
 
! Отговори
Лека вечер преди 4 месеца
Полицията в България е виновна защото е крайно корумпирана, тези същите са засичане в Белград и Виена да изпълняват мокри поръчки през 2021-2023 година!