"Възраждане" вини управляващите в алчност, този път заради фотоволтаици

Причината стана инвестиционно намерение за ВЕИ парк край село Кънчево
Обновена: 12 яну 2024 11:01 | 12 яну 2024 09:32, Камелия Цветанова
67
"Възраждане" вини управляващите в алчност, този път заради фотоволтаици
Снимка: БГНЕС

Управляващите се опитват да изземат цялото обществото внимание с тяхната лишена от принципи коалиция, но това не са проблемите на българите, обвини Даниел Проданов от "Възраждане" в декларация от името на ПГ на партията.
 
Той обвини властта в алчност като отсече, че измамата на десетилетието се оказва възобновяемата енергия.

"И то не, защото е излишна, но както е видно тя е недостъпна за тези, които имат най-голяма нужда от нея, а от другата страна стоите вие с вашите градномански проекти в услуга на няколко олигарси и няколко чужди посолства. Стотици декари в казанлъшкото село Кънчево са напът да се превърнат в поредния фотоволтаичен парк срещу 35 лева годишно на декар на общината, а инвеститорът очаква печалба от 9 милона лева на година. Инвеститорът е същият като на ТЕЦ "Варна". Това не е ли същият обръч от фирми, който притежава и онова имение на един почетен председател в Росенец?", попита Проданов.

Той се закани, че за тази алчност един ден управляващите ще носят отговорност.

След декларацията Йордан Цонев от ДПС отсече, че движението ще инициира сигнал до прокуратурата за пълно разследване на този случай.

"Внушенията, които се правят с декларацията, не могат да останат така", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 4 месеца
Ти изглежда си доста зависим от всичко което те заобикаля и те контролира ? Да си в чужбина не означава, че не си българин и България не ти е чужда, а продължава да ти е Родина, да си в чужбина означава, че си свободен човек който сам решава какво да стори с живота си ! Знаеш ли, че Ботев и Левски също са биле в чужбина бе ***, за тях така ли мислиш, че нямали са право да се занимават с работите на България ? Това сте вие копейките едни трудномислещи СЪЩЕСТВА при това зависими от болшевизма !
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Копейките сте гневни, агресивни и вдигате много шум, но мозъка го няма. Разчитате някой да ви пуска гръмки лозунги и джафкате и ги приемате за факт, без да проверите. Всеки десет години се появява по една такава партия, но съдбата им е идентична - забвение и забрана. Разума все пак надделява над пиянския бяс и липса на посока
45
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 43 Да бе жълт цент за това правиш Ала-Бала и назначаваш за военен министър украинската копейка Тагаренко
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 42 Е то се вижда кой е Пинокио и кой жълт цент и украинска копейка цялата сглобка смърди на продажници,ама сега се обясняваш,че видиш ли другите били такива
43
1
 
3
 
! Отговори
За 36 преди 4 месеца
Алооо копейка, да си на власт не е критерий за интелигентност на притежаващите властта, а критерий на интелигентност на избирателите им ! Народ с ниска интелигентност няма как да избере умни управляващи ЯСНО !
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никой себеуважаващ се човек, без криминално минало и проблеми с агресията и пиенето не гласува за Пинокио Копейкин и неговото стадо кюпеци. Истината е, че в момента няма за кой да се гласува и всички трябва да спрем, докато не се появи някой.
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 35 Ами като си решил да стоиш в чужбина кво се бъркаш в работите на българите ,айде избяга от Боко пък сега решил да оправя България
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Прочети правилно изречението ми. Май не си схванало поантата.
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тука е оня тррол дето манипулира от компютъра уж че е в чужбина ако ме разбирате какво искам да кажа. Двоен агент с двойни стандарти.
38
1
 
1
 
! Отговори
До 36 преди 4 месеца
Да си на власт не е критерий за интелигентност бе имитация на размисъл ! Ти да не си от Възраждане, че нагло тук демонстрираш проsстотия ?
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Либерастите дължите не само парите си на Посолството и НПО. Но и властта. Защото парите са властта. Без горните сте кръгла нула.
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Борисов и Пеевски че са критерий за всичко са кретерий за сега са на власт.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Избирател и сериозен поддръжник на Възраждане се опитваше да накара мен и семейството ми да ги подкрепим - от чужбина - на местните избори!? Това е всичко което мога да кажа за интелекта на избирателите им. Да не знаеш, че за местни в чужбина няма как да се гласува, ама иначе много разбират политиката и икономиката. Без коментар
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изборните резултати са резултат от прроззтотията на народа. Ето на сега могат още 15 дена да не ходят на училище. Какво ви говори. Колкото са по пррости хората толкова по добре за управляващите.
33
3
 
1
 
! Отговори
До 31 преди 4 месеца
Образовано и интелигентно мнение от Борисов ха ха ха ? Това ли ти е критерият на теб за интелигентност или е някаква шега ?
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ала бализтите са на власт мон парнас останалите горчиво ще плачете но не се усещате за избирателите говоря на позора.
31
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Долния защо говориш глупости. Дори Борисов призна че избирателите на възраждане са образовани хора само ти трролиш тука измислици. Точно либерастите сте необразовани и ако не е Посолството и НПО не можете да си вържете връзките на китайските маратонки от по 13 лева.
30
5
 
4
 
! Отговори
Бау преди 4 месеца
Стига демагогия, господа копйековци! Преди 3 дни това лидерче бе истерясало по границата да се тревожи, че нямало вече гранични застави! Моля, госпожа премиерът Габриел - Денков и Вътрешният министър, възстановете една застава и парламентарната група на Костадан да застъпи там в наряд, както бе при Гранични войски! С разкладка, кучета, бодлива тел, Уаз - 469 и Газ - 66 /виетнамка/ да тичат по сигнал от оградата. 7 часа наряд, занятия, работна група, домакинска работа и 2 почивни дни в месеца!
29
0
 
3
 
! Отговори
До 22 преди 4 месеца
А знаеш ли, че един дух от пещерите ми каза, че всичко при пещерния строй е било безплатно ? Какво ще кажеш да се върнем там, в дълбоката пещера ? Ако искаш не чак пък толкова назад, например знаеш ли колко е струвал един самун хляб през 1938 г. и какво е било съотношението лев / марка ? Да се върнем назад а "умнико" ?
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Възраждане защо да са злобни . Тези които им спряха референдума те са злобни и те се страхуват как хората ще гласуват. Възраждане са може би наивни но те нямат друг избор. Възраждане са опозиция това е проблема.