Денков: "Възраждане" системно е на антиевропейски позиции

Габриел е против да се създават страхове
20 яну 2024 13:34, Петър Бойчев
208
Денков: "Възраждане" системно е на антиевропейски позиции
Снимка БГНЕС

Системно виждаме позиции на "Възраждане", които са антиевропейски, доста често съответстват на интереси на държава, която ни е обявила за вражеска. Това коментира пред журналисти в отговор на въпрос премиерът Николай Денков, след като с вицепремиера Мария Габриел участваха в Дарик радио.

Той посочи, че има притеснения за това, че "Възраждане" поема парламентарната комисията за контрол над службите. Това е въпрос, който парламентът трябва да реши, каза още Денков. Той припомни, че списъкът за назначаване в регулаторите е много голям, като някои от тях са забавени с години. Трябва системно всички те да бъдат попълнени в следващите месеци, каза премиерът.

По думите на Денков, което изтъкна също и вицепремиерът Мария Габриел, предстоящите евроизбори са важни. Те очертават посока, в която ще се движи Европейският съюз, от който България е част. Сега е време да покажем, че сме си научили уроци от миналото. Ще зависи от нас темата за миграцията да бъде в центъра на дебата, с отсявани аргументи. Климатичните промени и земеделските производители също са важни, каза Габриел.

Би ми се искало европейските избори да са повод, в който Европа с примери да покаже, че може да отстоява интересите на гражданите си в много сложна международна обстановка и се позиционира по темите така, че да носи сигурност за работни места и перспективи, а да не създава изкуствено страхове, каза още Мария Габриел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Интересни са назначените демократи - реват за свободи пък искат диктатура и изчистване на неприятните за тях хора. Ей назначени демократи в ЕС сме бе ! Как ви се струва да стане диктатура ? Фантазията ви е продънена отвсякъде.
78
3
 
2
 
! Отговори
Йордан Цонев преди 4 месеца
Ще разбереш "ка ше стани тая работа"... другата седмица...
77
7
 
5
 
! Отговори
ЕЙ ВАЗРАЖДАНЦИ? преди 4 месеца
ПЕЕВСКИ ЩЕ ВИ ПРИКЛЮЧИ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА
76
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
Вярно русофобите медицински не са добре.Всичко,което казват за Възраждане всъщност важи за тях.Това са хора с проблеми не им се подигравайте.Работете с тях,успокоявайте ги.Те са просто едни уплашени хора,които имат нужда от помощ.Не иронизирам,казвам го сериозно.Освен тези,които го правят за пари,наистина знаят за какво става въпрос и въпреки това го правят.
75
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Някой да ми каже какво направи Копейкин за България ? Викове крясъци веене на руски знамена бунтове в парламента Помните ли когато протестиращите ( платени) Възложденци окупираха отвън парламента а депутати на Копейкин ги подстрекаваха да влязът вътре на саморазправа тогава повода беше ковид мерките а Възрожденците се оказаха ваксинирани
74
11
 
5
 
! Отговори
до 80 преди 4 месеца
Тия хора все някой трябва да ги обязди, иначе се чувстват съвсем безполезни. Преди беше Атака, сега е Копейкин.
73
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз работя в едно министерство, няма да казвам кое. Денков показва висока търпимост към Възраждане. Обаче по високите етажи се носи слух, че Възраждане биха били срамно петнo върху управлението на Мария Габриел, която беше еврокомисар и тя е дала задачата на Борисов и Пеевски, когато дойде нейният ред на ротацията, тези хора да ги няма. Вече се чуват разни неща, които ще стават другата седмица, но няма да ви издавам изненадата.
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 81. И като допълнение са троленягите у форумето, които пищят не свързано и ни плашат с небивалици. А пък всичките са от еедно котило. Даже и троленягите - пишат ту за едните ту за другите за двоен надник.
71
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Възраждане са "овчарското" куче на сглобката. С тях плашат разочарованите си избиратели. Ако не гласувате пак за ПП-ДБ идват Възраждане и правят България част от Руската Федерация. Сглобката се нуждае от Възраждане, които да завръщат в стадото им отцепилите се евроатлантически овчици. Възраждане всъщност са част от сглобката, патерица.
70
6
 
14
 
! Отговори
Shark преди 4 месеца
А Днеков и правителството системно са на антинародни позиции. Не знам кой е по-вреден!
69
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички копейки в Сибир! Всички евроатлантици на дъното на атлантичесния океан! България на българите!
68
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Смърденков пак лъже, манипулира и заблуждава, както винаги.Слушал съм Костадинов и той не е против ЕС.Напротив "Възраждане" искат да се запази ЕС, обаче да се предоговарят много неща. А Денков е антиевропейски, защото защитава интересите на една държава от Северна Америка. Между другото Русия също е в Европа за разлика от САЩ.
67
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Видяхме ги каква подкрепа имат възраждане сред българите на последните избори. БСП и ДПС са пред тях. Само заблудени копейки гласуват за тях.
66
9
 
4
 
! Отговори
до 65 преди 4 месеца
Страната се развива много добре на фона на годините. Ако си на 15 години, вземи пообразовай се малко. Всъщност в момента е най-добре, откакто има статистика. А Възраждане дори помага. Нали трябва да има винаги "контрапункт" за да има развитие. Някои ги наричат "полезнииддиооти". Макр че лично за мен са напълно безполезни.
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Заради грешната си позиция по време на 2СВ , след това са изчезнали или убити всички замесили ни във война срещу Русия !!! Като не си научиш урока, историята се повтаря!!! Така ,че много да внимават от сглобката - кармата си знае работата!
64
12
 
3
 
! Отговори
До 63 преди 4 месеца
Преди 1989г беше така. Хората работеха като роби за жълти стотинки. Имаше жителство, партията не позволяваше даже да се преместиш в друг град. Не ти дават работа където искаш ами където те решат. България беше концлагер. Нямаше никаква опозиция. Всеки който кажеше нещо срещу партията го унищожаваха. И децата му ги репресираха до живот. На практика същото каквото е в момента в Северна Корея
63
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 67. Кво и е вероломното или пропусна амнезирайки 8-тях години преди нея ?
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 59. С това чакане за коли сте за освидетелстване.
61
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Българин Ти си точката, щом наричаш една вероломнна война наричаш "СВО". Да имаше поне една запетая, ама си свършил вече за хората. Добре дошъл при злодеите.
60
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Крайно време е ВъZраждане да бъдат разпуснати и забранени като политическа партия. Те защитават единствено Руските интереси в българия и представляват заплаха за сигурността на държавата.