ПП се отрече от съпругата на убития, не била член, а само кандидат за депутат

Габриела Пеева е шефка на дирекция в община Бургас
23 яну 2024 15:03, Петър Бойчев
158
ПП се отрече от съпругата на убития, не била член, а само кандидат за депутат
Снимка ОИК-Бургас

Габриела Пеева, която бе арестувана за убийството на бившия си съпруг Пейо Пеев, не е член на "Продължаваме промяната". Това е заявил пред "24 часа" областният координатор на партията Даниел Михалев.

Още по темата
"Нито е членувала, нито е подавала молба за членство", категоричен е той.

Общинската шефка на дирекция "Младежки дейности и превенция" в Бургас е била само кандидат за депутат от ПП през 2021 г., когато формацията още не била регистрирана като единен политически субект. Тогава попада на последното 12 място в бургаската листа.

После участва в учредителния конгрес в Пловдив през 2022 г., когато ПП става партия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Почнахте да се криете, мишоци!
105
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Снимката на плаката и е от преди 15 години стига се заблуждавахте
104
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В ПП явно работят в две направления- тези които станаха депутати убиват държавата, а тези, които не успяха- населението й.
103
0
 
10
 
! Отговори
Май Добрата Новина преди 4 месеца
е че Новият Морал на ПП - ще ги докара всичките до ДоЖивотна Присъда, каквата я чака, тая и Майка й - а ако не им дадат Доживотна Присъда, то ДБ може да си заврат Съдебната Реформа - знаят къде!
102
1
 
15
 
! Отговори
Абе тия ПП преди 4 месеца
всичките Кръвни Роднини бе - Дете от Един Депутат на ПП, Омъжена за Друг! Ами то Позната История от Лидера още - ПП дето идва от ПараПетков!! това ли е Промяната, това ли е Новият Морал?!
101
0
 
2
 
! Отговори
Митьоо преди 4 месеца
До пенсионер-ветеран "ако Живота Ви е Мил - Пазете се от Депутатите и Кандидат-Депутатите на ПП, това аз разбрах от цялата История!" ---------------------- Митьоо не се плаши... Митьо е 170 кила живо тегло, ни мож две вдовички го отрепят ей така. За сметка на това Митьо, че ги мандрьъся докат им изпопадат зъбитье!
100
1
 
10
 
! Отговори
заглавие преди 4 месеца
Грешната мадона с големите бомббби.. и маминка
99
3
 
9
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 4 месеца
ако Живота Ви е Мил - Пазете се от Депутатите и Кандидат-Депутатите на ПП, това аз разбрах от цялата История!
98
2
 
3
 
! Отговори
Митьооо преди 4 месеца
Вдовичката като я пуснат от ареста да ми се обади да й правя близнаци. Така шъ я мандръсям, че чак големите и лимонки ще ми ръкопляскат!
97
0
 
18
 
! Отговори
До намерих снимката преди 4 месеца
Бившата номенклатура никога не е излизала от властта в тази държава. Затова в Чехия и Полша имаше лустрация. На тях, децата им, внуците им беше забранено да се занимават с политика. Някои станаха бизнесмени, но политиката им беше забранена. Точно защото 45 години власт ги е направила такива зверове. Какво смяташ е видял Васко ушето от дядо си, баща си, чичо си? Освен терор, мачкане на неудобните с доноси и надменност. Във външно всички са от котилото на дс. Там са техните деца и внуци. Терористи
96
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"До 92, казвай бе ***, каква е вината им че не могат да предсказват бъдещето??? Казвай бе ПРЕСТЪПНИКО? Щото утре може и ти да блъснеш някой с колата, и хайде и ти си престъпник!"................Цитирам този коментар преди да го изтрият. Обърнете внимание, че дори и електората им изпада в пристъпи на ярост, не са само депутатите им.
95
2
 
19
 
! Отговори
АзБ преди 4 месеца
ама как ще е от ПП това е ЪпсурТ. Все пак те насила са в управлението, и го правят заради нас. Те не искат, ицо медузата така обясняваше. А и няма как да изпълнят всичко от обещаното. Единственото, което са направили тези е да събарят паметници... Всичко друго е пунта мара от рода на кой ми *** в гащите.. Ще борим герб и дпс, но управляваме с тях ако не сме ние идва лошият путин и ни превзема... Приказки за будали като изберателите им, които 8% ще е цяло чудо на следващите избори..
94
1
 
19
 
! Отговори
Намерих снимката преди 4 месеца
на майката на фона на българското знаме, в сайта на "24 ч." е. Там тя е на 38 г. и по лице, излъчване и облекло наистина прилича на попрезряла селска мома, завършила някое непрестижно професионално училище. И тази е претендирала да стане посланик, а като не е успяла, е направила такава интрига, че са закрили посолството! Боже, пази България! Не можем да се отървем от този типаж даже и 80 години след Девети септември, когато мандраджиите излязоха от шумата и станаха шефове, министри и дипломати!
93
1
 
12
 
! Отговори
Представете си : преди 4 месеца
>Действието се развива в купето на МПС/лека кола/...Пейо Пеев седи зад волана...съпругата му правиСвирка ...а тъщата го души нежно..къс откъс от ПСИХО-ТРИЛЪР на Алберт Хичхок
92
3
 
26
 
! Отговори
Имах си аз преди 4 месеца
То кмета им се отрече от семейството си, сега за един убиец, много ясно. А къде е новодомец Лорер? Защо така се покри, като всичко е чисто и неопетнено? Ей, ама как докарахте новия морал, а той се оказа доста по-калпав и от стария, а? Не ми били харвардци, чисти като момини сълзи, зарязали многомилионния си бизнес да оправят народа тук. Най ми били внучета на престъпници, надградили и отгоре в наглостта и кражбата?
91
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ние не знаем дали утре тук драскащите копейки няма да сгазят някой с колата, дали няма да откраднат нещо, дали няма да убият някого, и пр... Значи всички те са потенциални престъпници!
90
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Монголоидна!!!
89
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като гледам и феновете им под статията станаха агресивни. Явно партията е притегателен център за психопати.
88
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най травмиращата и ужасяваща грешка с фаталини последнци за западния свят е натикването напред в обществата и овластяването на жената.Нещо, което в исляма даже е вещ, ние сме му дали власт.А жените обичат лъжата и мразят истината.Следователно те така или иначе са превърнали днешния западен свят в някаква лъжлива , псевдо илюзия за живот.Не говорете с жени, е казал Буда, а ние сме им дали властта да изговарят нашите разбирания за наука, политика и справедливост.Ужасна западна трагедия.
87
2
 
13
 
! Отговори
българина преди 4 месеца
мддддааа, тя е некандидат на некоалициата, вие си ги избрахте, пардон неизбрахте