Пеевски нападна Радев: Президентството е тъмна институция

Председателят на ПГ на ДПС иска прокуратурата да дава информация какво разследва
Обновена: 24 яну 2024 14:06 | 24 яну 2024 14:05, Камелия Цветанова
340
Пеевски нападна Радев: Президентството е тъмна институция
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски поиска от прокуратурата да започне да съобщава какво прави и как го върши.

"Да се каже къде са тези дела, защото обществото има въпроси. Къде са тези дела, за които се говореше, но нищо не е съобщено? Нали има нов подход. Имахме мракобесен главен главен прокурор, сега това ли трябва да продължи - да не се знае какво се случва?", коментира той.

Още по темата
"Ще зададем въпроси на Борислав Сарафов и към службите. Започваме да питаме по всички въпроси", добави Пеевски и отсече: "Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау".

"Има тъмна институция, пълна с кеш, която иска да си създаде политически проект на базата на разграбването две години на държавата", коментира той и посочи: "Едноличното диктаторско управление на цирковото куче на Корнелия Нинова".

Според него в момента президентът Румен Радев си прави партия.

Той поиска оставката на държавния глава вчера, след като Радев даде на КС избора на двамата нови конституционни съдии от квотата на НС Атанасова и Борислав Белазелков. Пеевски призова Радев да обяви политическия си проект, попита какво се случва с разследванията, свързани с президента.

Според Пеевски корупционният кръг около Радев е чудовищен, президентството е тъмна институция, пълна с много кеш.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
0
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 4 месеца
Колко активатора пишещи каквото са и наредили без да ги интересува държавата
213
4
 
10
 
! Отговори
До 213 преди 4 месеца
До АнонименНапълно сте прав! Но магнитският депутат евроатлантик, дава всичко от себе си да прекрои съдебната система по негов вкус за да е неуловим.
212
3
 
18
 
! Отговори
ГОСТ преди 4 месеца
КЪДЕ ГО НАМЕРИХА ТОЗИ НЕРЕЗ. ДОГАН ЯВНО Е БИЛ ПИЯН КОГАТО ГО Е ЛАНСИРАЛ.
211
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
народе изтървал си някои от свинефермата -нищо добро не ни очаква
210
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
To nъk щoтo ДПC-тo ca мнoro cвeтлa, eraccи...
209
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 213 Защото тече "изпиране" на rнycнaтa cвuня пеевски. Лансират го като евроатлантик, русофоб, с една дума - европеец. Като нищо ще стане министър, а може и башбакан да стане! Трябваше да го оставим да стане шеф на ДАНС, щетите щяха да са по-малки.
208
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Една качествена съдебна реформа и дебелото момче ще търка наровете до живот. Жалко, че сме такъв народ мазохистичен и си избира всеки път най-долните мутри да го управляват.
207
0
 
5
 
! Отговори
Тази свиня, добре преди 4 месеца
Угоена на гърба на турския карабатак! Докато има гниещо турско блато в България ще се развъждат такива екземпляри!
206
1
 
6
 
! Отговори
Жана преди 4 месеца
Е не може персонала да е от бивши ченгета и родата им и да е светла институция Александър Маринов създателя на СИК съветник на Радев?!
205
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
и КОЙ го казва? Защо забравяте, че е от оня списък. Американците не правят списъци от скука.
204
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не разбирам защо се дава такава публичност на един агресивен олигарх, който неси Мери думите и се опитва да дирижира всичко, при това санкциониран по магнитски за корупция. Жалко, че големите медии пригласят на този цирк и няма кой да му затвори голямата уста.
203
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!
202
1
 
15
 
! Отговори
Точно! преди 4 месеца
Пеевски беше главен участник във фалита на КТБ. Станишев навремето го предложи за министър на МВР, което предизвика буря в БСП и кабинетът Орешарски едва изкара 1,5 години. Интересно е защо Ахмед Доган, който имаше репутацията на съобразителен и умерен човек,го предложи за лидер на ПГ на ДП с цел сетне да стане председател на ДПС. Доган знаеше неговите недостатъци - хиперактивност, несъобразяване със закони, вродена агресивност, преминаваща в бруталност....
201
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пеевски, като заемете всички служби, с кого ще се оправдавате?
200
0
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 месеца
ха ха!..Въпроса ти не е добър!..."Защо турчеещия се ром "Докан" пуснал Прасчо по пистата?"...Амет е ПСИХИЧНО БОЛЕН !!!!...Той е РЕЗИЛА на битуващите в Бг етнически турци...Но тъй като огромната част от тях са умишлено ЗАТЪПЯВАНИ,"проекта Доган" минава..Впрочем,вината е СПОДЕЛЕНА...
199
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Руси Пеевски беше главен участник във фалита на КТБ. Станишев навремето го предложи за министър на МВР, което предизвика буря в БСП и кабинетът Орешарски едва изкара 1,5 години. Интересно е защо Ахмед Доган, който имаше репутацията на съобразителен и умерен човек,го предложи за лидер на ПГ на ДП с цел сетне да стане председател на ДПС. Доган знаеше неговите недостатъци - хиперактивност, несъобразяване със закони,вродена агресивност, преминаваща в бруталност.Защо го пусна на терена,Ахмед ага?
198
0
 
5
 
! Отговори
Спеца преди 4 месеца
А на тебе дебелия ти светна чак в САЩ!Как не те е срам *** дебеловрат?
197
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ХАПВАМ СИ ЧИПС Ruffless - Barbecue И ЧАК НА ПЕТОТО ПАКЕТЧЕ МИ СВЕТНА, ЧЕ МУ ЛИПСВА МАС ОТ СУЕТЕН ПАРЛАМЕНТАРЕН ШООПААР!!!
196
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Делян Магнитски има ли поставена от Козяк някаква дневна квота за активност в замяна на изкарването му от един корупционен списък?
195
2
 
19
 
! Отговори
Петър преди 4 месеца
Няма ли в цялата държава мъже с топки да приземят това прасе