Петков разкри какво са си говорили със Спас Русев

Иска прозрачност при назначението в регулатори
74
Петков разкри какво са си говорили със Спас Русев
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков извади на показ своя версия за какво е била срещата със Спас Русев и темата на разговор. Той обясни, че е получил обаждане от Спас Русев да се видят и е отишъл на най-публичното място в София, намиращо се „наблизо до Народното събрание". Поводът на срещата бил свързан с „оценка какво се случва в България оттук нататък".

„Идва ротация, идват много динамични неща. Въпросите, които вие ме питате всеки ден, много от хората в България искат да имат отговор по същия начин", каза съпредседателят на ПП.

Петков посочи, че от самото начало, откакто от ПП са в политиката, говорят за смяна на службите.

„Но това, което българските граждани трябва да разберат е, че огромна власт се крие в регулаторите. Може би донякъде по-голяма власт се крие в регулаторите, отколкото в правителството", смята той и добави, че трябва да се следи тези регулатори как ще бъдат преназначени и какви ще бъдат хората там.

Лидерът на ПП е категоричен, че смяната на регулаторите, повечето от които са с изтекъл мандат, е огромен приоритет. „Докато не са реформирани тези регулатори, ние имаме опасението, че те не взимат най-добрите решения на българските граждани", допълни той.

Съпредседателят на ПП обясни, че в момента се водят много сложни преговори и те се водят в най-истинската им форма. „Вече влязохме дълбоко в преговорите как изглежда следващото правителство, регулаторите, службите и съдебната власт – и всичко това в момента стои", уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Спас РусевКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
9
 
! Отговори
Ние знаем истинската преди 3 месеца
версия! Това, което разправя е за братята му с едноцифрен IQ-коефициент!
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Все пак един политик трябва да има фасон и обаяние. Не е нужно да е манекен, но обаяние трябва да има, а какво е това грозилище? Ни дар слово, ни физиономия, ни идеи. Па ничо.
18
2
 
20
 
! Отговори
Про100 Киро преди 3 месеца
...докладвал на Спас...УНИКАЛНО СЕПУКО !!!!
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мисирките още малко щяха да ни убедят че само кафе са пили двамата. Жалки! Тоя Спас преди години купи виваком за 330 милиона. Киро Тъъъъпото няма да има за приятели бедни църковни мишки я.
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Алангро.. новия морал в политиката!
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Клю клю клю. Дайте записи от тези разговори. Дума по дума. Петков може да ми разкрие и как се е случил големия взрив и как ковчега на Ной акустирал на Арафат, но стойност няма да има.
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само една дума :ШАРЛАТАНИН !
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И от Спас Русев ли ЗАВИСИ прозрачността ???Тоя Кирчо не се ли умори да слъга-рясва ?
12
0
 
19
 
! Отговори
Добре де преди 3 месеца
Защо Кирчо трябва да се обяснява на Русев какво ще се случва в регулаторите?С тоя си опит да се измъкне чист от ситуацията, Кирчо вече се овъртоли целия.
11
0
 
20
 
! Отговори
Оня с кастофоня преди 3 месеца
Абе много странно как нещата се случват точно както в изтеклия запис на Радостин Василев.Ама едно към едно.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Верваме ти бе Кире. Ся за едно фрешче почерпка ли сме.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ниското чело ви загатна, има част истина другото разбира се е ЛЪЖА. Споменал е регулатори. Бай Спас беше с Виваком, сега с Булсатя. Имало е аз на тебе ти на мене, каква е тарифата как да платим. Само дето не е като Боко да ги изкарват в чували, Асена му е подшушнала как да го правят ..като с Лорер и апартаменчичи
8
1
 
17
 
! Отговори
ха-ха-хи...верваме преди 3 месеца
Лидера на ПП подтичква да докладва на нЕЕЕкой си /СПАС/ какво се случва в България от тук нататък....Ееее по тъпо обяснение не бях чувал!Спасеее...кой си ти бре, че тоя Канадец напуска пленарно заседание на НС за да ти докладва ????
7
0
 
19
 
! Отговори
Да бе,да преди 3 месеца
"Поводът на срещата бил свързан с оценка какво се случва в България оттук нататък"." Ако аз му се обадя да ми каже какво ще се случва в България,дали ще доприпка веднага?
6
0
 
7
 
! Отговори
Простото Киро преди 3 месеца
До пудела на докладНай- публичното място са гробищата!
5
0
 
11
 
! Отговори
ххх преди 3 месеца
Е и какъв му е проблема на Петков отново да излъже??? Защо се занимавате с нега пак??Той има винаги готов отговор на всеки въпрос.
4
0
 
10
 
! Отговори
Долен лъжец преди 3 месеца
Тича пред пръта!Кога ще върнеш парите от секс екскурзията ти с Лена до Солун!Гад ***,
3
0
 
17
 
! Отговори
пудела на доклад преди 3 месеца
Той обясни, че е получил обаждане от Спас Русев да се видят и е отишъл на най-публичното място в София, намиращо се наблизо до Народното събрание". Поводът на срещата бил свързан с оценка какво се случва в България оттук нататък"
2
0
 
10
 
! Отговори
лъжливото Канадче преди 3 месеца
...извади на показ своя версия за какво е била срещата със Спас Русев и темата на разговор....обсъждали са мустаците на ПАРАПРТА...
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма нужда това отново да лъже. Всички сме наясно вече и с него, и с началниците му от посолството.