Денков: Не искам поста на външен министър

Искаме да продължи ротацията по договореното, заяви той
8 фев 2024 17:30, Нели Христова
76
Денков: Не искам поста на външен министър
Снимка: БГНЕС

"Какво е значението на този спор - значението е свързано с това кой и как ще обясни в чужбина какво се случва в България. Хората с най-силна дума, когато става дума за външна политика, това са премиерът и външният министър. Това, което колегите от парламентарната група казват с основание е, че когато двете позиции се заемат от едно и също лице, обясненията ще бъдат представяни от един човек", заяви в Хага премиерът Николай Денков.

"Добре е да има паритет, за да се чуе по-пълно какво е развитието. Аз не искам поста на външен министър като такъв, но искам гласът на ПП-ДБ да е достатъчно силен, така че да се чува в чужбина", посочи той.

"От страна на ПП-ДБ искаме да продължи ротацията по договореното, да видим може ли да продължим с пълен мандат. Започваме със законодателна програма до края на годината и ще подготвим управленска програма до края на мандата като се надяваме, че ще се реализира", каза Денков.

Важно беше тази подкрепа от Нидерландия да се приключи като казус след промените, които направихме в Конституцията, правосъдната система. Всичко това ни помогна Нидерландия да каже, че са затворили това досие. Това, което премиерът Рюте добави е, че продължават да ни подкрепят безалтернативно и обеща да работи и с други държави за последната крачка в тази посока, включително и с Австрия", подчерта Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
6
 
! Отговори
He нa цeнзypaтa! преди 3 месеца
Дoйчe Beлe, cnpeтe ga тpиeтe koмeнтapитe и ga блokиpaтe nocтoвeтe, koитo ca ви noлитичeckи нeygoбни!
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"искам гласът на ПП-ДБ да е достатъчно силен, така че да се чува в чужбина"...... А гласът на българския народ изобщо не искаш да се чува, нали така Денков?
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма не искам , няма недей !
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков екскурзианта
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не виждате ли всички какво се случва в Чалгария? Абсолютна Ала Бала, това не е държава, а една огромна бинго измама. Такава държава няма никъде с двама ротационни премиера, четирима рулеткови вицепремиера и цял оркестър Кукубенд парламент. Трябва да викате Бинго! като правите избори, за да знаят хората, че не сте сериозен народ и държава.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чак пък да не го иска тоя пост малко съмнително,за външен министър трябва човек който да не е свързан с подземния свят това първо и второ да отстоява интересите на България не само да да се вика там на съвета в името да върви корупцията в България, трактора ,еврото и нотариуси ги знаеха тези неща, затова си заминаха от този свят млади.
12
0
 
9
 
! Отговори
Претенции преди 3 месеца
Не иска на клон , иска на бюро !
11
0
 
8
 
! Отговори
Не искал, щото преди 3 месеца
"когато двете позиции се заемат от едно и също лице, обясненията ще бъдат представяни от един човек", заяви в Хага премиерът Николай Денков." --------------- Колко души ще представят обясненията няма значение, г-н премиер. Има значение този единствения, който казва на премиера и външния министър какво да говорят. Вие се опитвате да разигравате моно спектакъл, но от самолет се вижда, че сте кукли на конци и заемате само позицията на кученце, което маха лапички и чака лакомство за послушанието си.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А чистач към БКС искаш ли? Мноооого сме търпеливи!
9
1
 
13
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 3 месеца
Тоя ще извади късмет. Ще си бие камшика и ще избяга от реваншизма който ще дойде в края на годината !
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков,ти не трябва за си на никакъв пост,камо ли външен .Достатъчно оцапа България. Моля те ГОСПОДИ отърви ни от тая напаст.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПП са изкуствена партия гръбче на Христо Иванов създадени от Прокопиев който е връзката със Дъо рд Шор ош (ТВА МУ Е УНГАРСКОТО РОДНО ИМЕ ).
6
0
 
9
 
! Отговори
Ana преди 3 месеца
И нека за 14 феруари някой да ви гледа , както денкоф гледа Рюте. ;). И да си попътувате за чужда сметка , луксозно . Да видите свят.
5
2
 
11
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
ДЕНКОВ КОЙ ТЕ ПРИЕ КЪДЕ БЕШЕ ПОКАНЕН НИКЪДЕ ГОЛЯМ СРАМ НО ДАЛИ ЗНАЕШ ТОВА ЛЕЛЕЛЕЕЕБЪЛГАРИ КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТАКИВА СПАСИТЕЛИ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пътувало му се на денко бе драги сънародници. Безплатно, пардон, за наша сметка.
3
2
 
11
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
Денков не ти ли е неудобно БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТВОЯ НИТО НА ШАРЛАТАНИТЕ ДЕНКОВ И АЗ ИСКАМ ЕВРОПА ДА ЧУЕ МОЯТ ГЛАС ДЕНКОВ ОПОМНИ СЕ ПАДЕНИЕ ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ ДЕНКОВ ТИ ЛИ СИ БЪЛГАРИЯ НЕ СИ ОСТАВКА ИЗОБЩО ОТ ВЛАСТТА НА ТАКИВА
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Разбрахте ли сега, не е важно какъв е поста. Важно е да дава възможност за екскурзии в чужбина за народна сметка. За съжаление, в образованието екскурзии в чужбина няма.
1
2
 
10
 
! Отговори
Cpt. William Lynch преди 3 месеца
За тоя само пост при бай Ставри!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe