Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев?

Този въпрос си го задавам аз, но не и българските журналисти, пише той
Обновена: 13 фев 2024 16:55 | 13 фев 2024 16:55, Нели Христова
195
Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев?
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов пита къде са милионите на Асен Василев. В пост във Facebook той коментира изказване на Кирил Петков от преди дни. В интервю лидерът на ПП заяви: "Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката"

Ето какво още написа Трифонов:

Кой ли бе казал:

"Добър вечер, уважаеми зрители.

Спите ли?

Поздравявам майките на нашите ръководители. 

До вчерашни мухльовци, а днеска дупета.“

Сега ще стане въпрос за едни вчерашни и днескашни хора - Кирил Петков и Асен Василев. Миналата седмица Кирил Петков даде последователно две интервюта за телевизия Евроком. Говори пред Люба Кулезич и пред бившия кадър на Държавна сигурност и днешен… да речем журналист – Веселин Дремджиев.

И там, Кирил Петков, понеже е ужасно умен, даде информация за богатството на своя приятел, колега и партньор, Асен Василев. Цитирам: "Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката" – край на цитата.

Прекрасно. Човекът, министърът (още от времената на Марин Райков по времето на ГЕРБ), финансистът, фирмаджията (съден от всичките си партньори и съдружници), Асен Василев, има пари. Милионер. Това е добре. Нека да има. Обаче, според декларацията пред КПКОНПИ, подадена от самия Асен Василев… пари няма. Има само 74 хиляди и 32 лева.

И тук, извън шегата и иронията идва въпросът: "Къде са милионите направени от Асен Василев?"

Този въпрос си го задавам аз, но не и българските журналисти. И по-конкретно, тези от големите медии – БТВ, НОВА ТВ, БНТ, както и онези от шумните, умнокрасиви сайтове - Капитали, Медиапули, КлубЗетове и техните Дневници…
И така, въпросът е - къде са милионите на Василев?

Отговор А:
- В ония две офшорки, които твърди, че ги няма, пък търговския регистър твърди, че ги има (твърде тъпо, но е много вероятно).
Отговор Б:
- Изиграл ги е на ротативки (затова промениха закона за хазарта).
Отговор В:
- Похарчил ги е по Наско (бившият министър на културата) за пуловер на СПА в Хисаря.
Отговор Г:

- Милионите са си при него, в дюшека, вместо мемори пяна (КПКОНПИ и НАП знаят, но се правят, че не знаят).

Ако тези въпроси ви звучат като в играта „Стани Богат“, да напомня, че там има жокер - „Обади се на приятел“, но в случая, приятелят се обади без някой да е го питал и… 50 на 50 прецака нещата.
А сега нещо сериозно.

Цялата псевдо-журналистическа гилдия се занимаваше, с огромен интерес и любопитство, с моята декларация.

Искам да попитам: „А тая, на Асен, не ви ли е интересна?“

Е, аз задоволих вашия интерес, сега вие ще задоволите ли обществения интерес за милионите на Асен?

Всъщност, дали си играем на въпроси и отговори, дали ще казваме истини или лъжи, истината е една единствена – колко още доказателства трябва да има за това, че тези хора са лъжци, некадърници и трябва да се махат от управлението на държавата?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
2
 
! Отговори
ВИСОКИТЕ СКАЛИ преди 3 месеца
Волим те Майко БЪЛГАРИЯТА НИ. Нито майка си имам, нито пък ме е страх от мутри като банкянската и генералите им. Тези от Враня ги убиват. Но пък, ние от 42 820 в Ловеч сме си доста по-добри от тях. ЗАЩОТО СМЕ СИ ОБИКНОВЕНИ. НО И ИСТИНСКИ. МНОГО ПРИЯТЕЛИ ИМАМ. Както и пари.
52
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тиякапути всичко им е по две: Две гражданстя, две дипломи, две мильончета, дведупки за разхуйване и по два средни пръста и ПП имат и 2 очи и 2 уши и две ръце, А! Те тия двете ръце да се ашладисат на 10 броя та кати зафанат да краднат кат митничари тия р'ъце сами че дас изпонакълчат
51
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да Славчо, продаде се на дявола. Ще.си нещастен до края на живота си. Сам с коккаина ,уиски и пура.
50
2
 
2
 
! Отговори
КОЖИТЕ, АМИ преди 3 месеца
Тези от БНБ най-после започнаха да ги разбират нещата. След като не ме пуснаха да им разгледам сградата, приятелите ми от ШОФЬОРИТЕ МЕ ПУСНАХА. С тях си ги раздерихме златото и валутите им. То, ДИМИТРОВДЕН ОТДАВНА ОТМИНА. Но пък, ГАЙДАРИТЕ ИМ СВИРЯТ. Както и на мен. Щом го няма г-н МИТЬО ОТ ВРАЖДЕБНА, Петър Бонев ще им ги разкаже ИГРИТЕ. Ами, приятели са ми и двамата. А пък, гайдите им, тези най-добрите са от ЯРЕШКИ.
49
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ужас, този наистина прилича на вампир от филмите. Защо ли изглежда толкова зле? Слави какво постигна човече? Семейство имаш ли? Имаш ли с някой да си каже, обичам те? Остана сам и злобен. Нищо освен злобата и зависта не остана за теб. Преди като смъркаше и пиеше уискаи чашата за 200-300 марки мислеше че си бог. Но, си на практика никой. Семейството и децата са единственото богатство и нещо което ще оставим след нас. Парите и и всичко материално са нищо.А ти се продаде на дявола за пари.
48
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Славчо, ти си бита карта, ти си минало, прочетен вестник! Когато хората ти дадоха властта ти им пусна за премиери един след друг Ники Мук, Пацо Шнорхела и Пешо Плагиата! Показа им каква политическа отговорност можеш да носиш - никаква! Затова и хората приключиха с теб!
47
2
 
4
 
! Отговори
ДЕЦАТА АМИ преди 3 месеца
Тези партийни лидери не ги познават обикновените и ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ. Те са ШОФЬОРИ. ПРОДАВАЧКИ, ЗЕМЕДЕЛЦИ. ПРОСТО БЪЛГАРКИТЕ И БЪЛГАРИ. НЕ СЕ ПЛАШАТ ОТ НИЩО И ОТ НИКОГО. Дори и от мутрата от БАНКЯ. СБОГОМ ЦИГАНИНО бОРИСОВ. Никой няма и да му каже браво комунисте. ЧАО ЦИГАНИНО ОТ ПАРЛАМЕНТА. Честита 2024
46
2
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Истината ВИНАГИ е само една и тя винаги идва ,макар и по -бавно ,от лъжата ,но точно когато трябва.Който казва истината ,няма ,от какво да се притеснява - не са само празни фрази.Хората ,чрез манипулациите на медиите отъждествяват истината с мнението.Едно невярно клише от "видна журналистка":"Колкото хора ,толкова истини". Вредно е отъждествяването на истина с мнение ,което зависи от познание и морал. Истината не се интересува от личен интерес ,а мнението много често фалшиво цели само облага.
45
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Славуца, Кирил Петков е управлявал 5 месеца. И как точно той е виновен? И кои точно негови решения визираш? Че той Радев е управлявал повече с негови служебни кабинети. А Бойко? За колко се продаде бе, Слави? А толкова хора ти вярваха. Можеше да направиш много неща. Ти избра да си под л ога на Бойко, Доган и компания.
44
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Слави, България си имаше Правителство, при това редовно такова, избрано на редовни Избори. Вие, защо го бутнахте?
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Наш Слави излъчва бяло сияние разпръскващо чистота и добродетел.
42
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нема такъв народ, който да избере има такъв народ. Доган Борисов им даде 1 процент, та да влязат в парламента и да ги използват за среден..
41
3
 
2
 
! Отговори
Ефрейтор от 42 820 преди 3 месеца
Как да не го поздравя г-н ДРАГО. Ами, републикански ШАМПИОН Е. Те са големи приятели с братовчеза ми ЧОРБАДЖИ РАДОСЛАВ. Както и с мен. Просто няма как да са иначе нещата. Две годин сме им служили на тези от БКП. ХАЙДЕ СЕГА, ШОФЬОРИТЕ, АМИ. КАКТО И ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ, продавачките от ДРУЖБАТА В СОФИЯ.
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо Слави излъга хората да гласуват за него беше първа политическа сила щеше да вкара в затвора много хора, се скри по анцуг в къщи, ето това не можах да разбера може би и той самия си не вярваше че може да е пръв, както и да е това време отмина затрихме няколко години следващия парламент и великия оратор тошко няма да го има, остава си като радиоточка от шоуто което е платено едва ли го гледат много хора.
39
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Слафчу, чагърташ ли, чагърташ ли ГРОБ?
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Некои от вас сигурно си спомнят, че в началото на "Прехода" ИГРАЧИТЕ създадоха "СДС-движение" и "СДС-либерали"... Е, "Едно си баба знае, това си бае"... В момента ни разиграват сценария "ДПС-Кючеклии" и "ДПС-Чалгари"... Абе калабалък да има, зер баницата е дебела ...
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Разните слафчувцуи, тошковци, балабановци и тям подобни бълващи про стотия, акъл и остроумия селски хитреци - не бяха ли инструмента за изчегъртване на мафията гробаджии и депесари - или сега очевадно лъсна скъпото продуктово позициониране на поредната патерица и па ля човски слуги..
36
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
славуцааааа, славуцаааа!колкото и пари да си откраднал ей така ще си ги носиш бездетен нататък. Айде хаирлия!
35
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако не беше Горан Брегович, този щеше още да продава мартеници
34
11
 
5
 
! Отговори
до 36 преди 3 месеца
Объркали си се. ГЕРБ у Чекмеджан никой не може да ги надмине в краденето. За 14 години - 86 млрд