Васил Божков представи политическия си проект "Център"

Д-р Дарин Дросев бе представен като председател на УС на Движението
Обновена: 29 фев 2024 13:21 | 29 фев 2024 13:20, Александър Попов
113
Васил Божков представи политическия си проект "Център"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нямаме икономика, нямаме бизнес, нямаме здравеопазване, нямаме образование. Тези, които наричат себе си политическа класа, са патологични лъжци. Те се опитват да откраднат истината. Не ние зависим от тях, а те от нас. Те са групи бандити. Това заяви бизнесменът Васил Божков на официалното представяне на политическия проект "Център".

Според него 2024 г. е съдбоносна, светът се променя, на България са нужни силни и смели хора. И всички са се събрали днес тук с една цел – "да спасят България".

Преподавателят в СУ д-р Дарин Дросев бе представен като председател на УС на Движение „Център". „Опитват се да занулят цели поколения, да се удари максимално мощно и възможно най-бързо по традицията. В пъти по-способни сме от самозванците", заяви той.

Дросев съобщи, че са сформирали екипите си, посетили са наличните си структура и са създали нови. „Запознахме се с проблемите на гражданско-обществения сектор. Ще работим за постигане на качество на нов тип икономическа и финансова политика, за спиране на корупцията и на всички подобни практики във всички сфери и справедливо разпределяне на евросредствата. Ще работим за развитието на активно гражданско общество", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: Васил БожковЦентър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
7
 
! Отговори
Утайка излиза отгоре преди 3 месеца
А-а, интересно е през таз демокрация! По бай Тошово време нямаше всеки ден таквиз политически щуротии! Дивотия до шия! А има и банани!
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Имаше един виц, че Ботев дошъл да види как е "Свободна Бэлгария" и рекъл: "По мое време беше кон до коня, юнак до юнака, пушка до пушка, сега са мафиот до мафиот, айдук до айдук и *** до ***" :)
40
1
 
4
 
! Отговори
аааа преди 3 месеца
ами ще си прави партия защото българският "народ " го няма !
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Партията на Божков се казва Коза Ностра.А *** Капото няма мъни...
38
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На кого му пука какво е направил Васил Божков!? Мафиот от класа, в списъка Магнитски!Но тук няма вой до бога, че е в този списък! Вероятно поради факта, че захранваше със средства "искрено" протестиращите през 2020 г. Васил Божков да внимава защото ПП-ДБ и менторът им обичат да се освобождават от криминалните елементи -справка Къро, Трактора, Нотариуса и ...
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоз ,,център,, Търговски център ли ши бъди ? Нещо като МОЛ . Голяма търговия ще падне с ДПС ту . Като стана дума за търговия биткойна чукна 63 000 долара . Честито на печалившите а на ,,инвеститорите,, в бг икономика - Да не губят кураж за следващия тираж :)))
36
1
 
5
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 месеца
ДЪРЖАВАТА е приключена вече - всичко е продадено и раздадено ! това е територия но народа е про***ст и не го разбира ....
35
0
 
12
 
! Отговори
Дедо Поп преди 3 месеца
България отново, за пореден път дораза че е свободна, демократична държава. Всеки криминален оттпадък си създаде партия и получи имунитет , както и правото винаги когато го хванат да *** и краде да казва че това са политически поръчки и опити да бъде злепоставен защото се бори за благото на България..... Амин.
34
0
 
7
 
! Отговори
баба Пена преди 3 месеца
Всички трябва незабавно да напускат страната щом тоя направи партия и оня другия бившия му ортак кисне в политиката вече повеч от 10г. Тази страна върви от ден на ден към по зле. Мафията е завзела цялата политика.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Уоу. Направо не е нормално само турбо мафиоти да се появяват в управлението. И после ходи гласувай . . . Още 5-10 години и ще приключат държавата . . . ако може да се нарече държава.
32
1
 
2
 
! Отговори
ааааа преди 3 месеца
еми как няма да е разделена като народа не става за НИЩО !
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мафиот до мафиота мила моя майно льо!България окончателно е загубена. До 20 години ще е разделена на парчета.Това ми говори днешната политика.
30
0
 
13
 
! Отговори
гост преди 3 месеца
ударихме дъното с такива кандидатури, То е за затвора отвсякъде, ама партия създал, до кога ще се подигравате с народе.а, ей..., до кога. Трябваше като румънците да ви линчуваме 89-та
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как натрупахте милионите си- от ченч бюра- ти да видиш къф гений
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още една кремълска държанка ще се прави на политик.
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малий само като си спомня как едни девойки му ръкопляскаха и величаеха в съда- се едно че не е най елементарен грозен *** а умен и красив- а кога тоя гений ще плати милионите си данъци....
26
2
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
Да припомня: Черепахата лично шефа на КГБ ходи да вади от кауша в Дубай :))))))))) Кеффффф, ся ще дръпне половината гласове на видният руски дyпeдaвeц Костадин Копейката :)))))))))))))))))))))))))))
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А билетчета ши търкаме ли ? Билетчета ??? Пеевски ли ши ги продава в лафките ? Тия ши завъртят бизнес с ДПС ту .
24
0
 
18
 
! Отговори
на 100% преди 3 месеца
Партиите за другите избори ще са повече от гласуващите !!!
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Център" идва от Централен Софийски Затвор, нали?