Денков за ротацията: Очакваме документа на ГЕРБ и ще видим

3 март – ден за празнуване, не за атаки
Обновена: 3 мар 2024 12:33 | 3 мар 2024 12:00, Камелия Цветанова
86

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Николай Денков коментира, че към момента разговорите му с Мария Габриел вървят нормално.
Още по темата


„Очакваме документа, който ГЕРБ ще представят и тогава ще видим”, посочи той, след участието си в церемонията по издигането на националния флаг в столицата.

„Днес е ден, в който трябва да се обединим и да говорим само за това, което ни обединява. Не е ден за атаки, а за празнуване”, коментира той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Денковротацията
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този плъх е страшно нагъл! да си обира крушите и да не виждаме наглеците от ПП ДБ!
18
3
 
4
 
! Отговори
Българска пародия преди 2 месеца
С знамена пластмасов патриотизъм.
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АнонименСЛАВА НА РУСИЯ ХА ХА АМА ТЕ НЕ СА НИ ОСВОБОДИЛИ РУСИЯ САМО ТЕ А РУМЪНЦИ УКРАИНЦИ ФИНЛАНДЦИ явно си толкова прости и неграмотен и дори не знаеш историята на БЪЛГАРИЯ какъв българин си ти руска русофилска - ти с исрам за Българския народ и много като теб
16
10
 
5
 
! Отговори
Lord Burberry преди 2 месеца
Всяко развято руско знаме е покана съм Путин да анексира България като Крим.Сами си го вкарвате !
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ОСВОБОЖДЕНИЯ НА БЪЛГАРИЯ 3 МАРТ! САНСТЕФАНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР!КОЛКО ХУБАВА СИ БЪЛГАРИЯ НАСЕЛЕНИЕТО ТИ Е НЕ КАТО ОТ ПРЕДИ 90 ТЕ И 80 ТЕ НО ТИ ПАК ЩЕ ГРЕЕШ ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е ИЗБРАНА ОТ БОГА КАЗВА УЧИТЕЛЯ !ЛЕВСКИ БОТЕВ РАДЕЦКИ РАКОВСКИ ФИНЛАНДИЯ РУСИЯ УКРАЙНА РУМЪНИЯ КОИТО НИ ОСВОБОДИХА ОТ ТУРСКО РОБСТВО. БЛАГОДАРЯ! 146 Г СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ УРААААА !!
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слава на България! Слава на БРАТСКА РУСИЯ! Честит Трети Март на всички нормални българи, които обичат родината си!
13
4
 
14
 
! Отговори
MNENIE преди 2 месеца
Денков прережда Плевнелиев за 1 -во Място .България има класация за най-мразените Политици .Не съм сигурен за Желю Желев , той е Мъртвец който Продаде България . Петър Стоянов е Жив Предател .
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще гледал. Хвърляй си оставката и изчезвай, че не мога да те гледам вече. Няма ли кой да му даде на Доби 1 чорап вече...
11
5
 
4
 
! Отговори
Майора преди 2 месеца
Уважаеми коментиращи , вижте историята и тогава говорете! След приключването на войната руският и авсроунгарски императори се обединяват в усилията си да няма аилна славянска страна на Балканите и затова разделят България! Така че ние сме си извоювали съединението независимо от великите сили и додстатъчно и предостатъчно сме си платили двете освобождения от Русия!
10
4
 
5
 
! Отговори
Мечока Иван преди 2 месеца
Навални беше ли там?
9
8
 
4
 
! Отговори
После да не плачете! преди 2 месеца
Всяко издигнато руско знаме е покана към Путин, да направи в България това което направи в Украйна. После да не плачете!
8
3
 
5
 
! Отговори
Учете история преди 2 месеца
"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски
7
3
 
7
 
! Отговори
Учете история преди 2 месеца
"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)
6
7
 
15
 
! Отговори
браво преди 2 месеца
Вижте какво става на Шипка !!! Президента го адмирират всичките хора там , а като се показа Росен Желязков залетяха камъни и дървета по него !!!
5
7
 
7
 
! Отговори
Учете история преди 2 месеца
"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1885 г., бр. 13, с. 51)
4
8
 
6
 
! Отговори
Учете история преди 2 месеца
"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)
3
3
 
7
 
! Отговори
Учете история преди 2 месеца
А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)
2
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отвратителен предател. Трябва да се изгони от страната незабавно!
1
4
 
21
 
! Отговори
Защо ? преди 2 месеца
Не се качи на Шипка да видиш колко те обичат,сапунисан п.лъх.