Нинова за оставката на Денков: Чака ни още от същото и то още по-лошо

Правителството - порочно заченато и неприемливо като сглобка
69
Нинова за оставката на Денков: Чака ни още от същото и то още по-лошо
Снимка: БГНЕС

Правителството ще си отиде днес, но ни чака още от същото и то по-лошо, коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на дебата за оставката на премиера Николай Денков и министрите му.

Според нея кабинетът е порочно заченат още в самото начало и неприемливо като сглобка.

"В документите, които си раздават управляващите, всичко е за механизъм за овладяване, няма нито ред за проблемите на хората", обвини тя.

Още по темата
Нинова отсече, че партиите във властта са постигнали математически сбор, за да имат мнозинство, което обаче е морално неприемливо.

"Направихте го единствено в името на властта, събраха ви страха и алчността – страхът да няма истинско правосъдие и моделът "Борисов" да отиде там, където трясва и алчността за постове", настоя тя. Соцлидерката отсече, че правителството се е провали във всичките си приоритетите, заложени в управленската програма.

"Влизането в Шенген е изпълнено на 3%, точно толкова е стокообменът по въздух и вода и то в замяна на мигранти, което е факт и управляващите го крият. Вторият приоритет е приемането в еврозоната от началото на следващата година и там има провал. Овладяването на инфлацията до 3% беше друг приоритет, за да се влезем в еврозоната, но няма да се постигне", изброи Нинова.

Според нея няма и съдебна реформа, а съдебна катастрофа и хората я виждат всеки ден.

"Всеки десети работещ българин е беден, не му стигат доходите за оцеляване дори да работи и процентът на работещите бедни се увеличава. Каква реформа има в здравеопазването, когато умират хората по улиците, каква реформа в образованието, вижте учебниците, къде сме в касацията", скочи още лидерът на БСП и обобщи, че "всичко е делене на постове, караници и скандали".

"Това правителство е създадено за овладяване на държавата, а не за нейния просперитет и развитие", отсече тя.

Тошко Йорданов от ИТН коментира, че толкова гнусно и жалко управление не е имало досега.

"Денков се изпързаля като сапун в турска баня, но както се казва, когато корабът потъва, първи напускат мишките", каза той, след като премиерът Денков напусна НС заради заседанието на МС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
7
 
! Отговори
птица преди 3 месеца
докато не се създаде качествен материал, все така ще е. А качествен материал се създава с десетилетия. Седянков уж над средното ниво видяхме какво може.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
90% от коментарите са написани неграмотно, ама иначе ревете за стандарт на живот хаха
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аде скоро ги подкрепяхте и вие при други избори процентите че са ви по 7%
34
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
А вие какво правите в Народното събрание,ЗАЩО НЕ ПОИСКАТЕ ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН САРАФОВ КАТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР,КАТО Е ОЧЕВИДНО КАКВО Е ВЪРШИЛ
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
след сапунения цар , ще управлявя *** , ако аз бях толкова гозна щях да се гръмна
32
1
 
4
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 3 месеца
Стрино, нали няма да си ти и ортаците ти? К'во тогава?
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лошото още не е дошло, но се задава...Щом богатите се затвориха в комплекси и частни улици и се разделихме на бедни и богати...Ако ние не можем, щот сме кекави и страхливи, природата ще си върне баланса и ще бъде поравно за всички!
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ми кои са достойни да ни управляват .То няма такива ,всички трябва да подадат оставка !!!!!!!!!!!!!Никой не е достоен ,защото всички крадете и обикаляте държавите преговаряте и да знаем ,че нещо правите .А вие нищо не правите .Оставка на всички !!!!Бедни ще сме винаги ,защото живеем в бг.
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз Брудяга се наричам и Комсомолките обичам! Оооо, Оооо, Оооо, "Ох" - Комунистките обичам. Ох, Бате "Ох"! При Комунизма Комунистките бяха Безплатни! Ох, Бате "Ох", Комунистките бяха безплатни и по селата, и по градовете, на събрания на вождовете! А сега Бате, кво? А? Кажи какво да прайм? Сега всите Комунистки искат пари и след като им платиш, никоя вече Бате не ти вика "Ох", Ох Бате "Ох"! Ко да праиш "Парата днес света владей и който я няма не може да плати на комунистка да му вика "Ох Бате Ох"
28
3
 
18
 
! Отговори
... преди 3 месеца
aaa Нинова и БСП разбират от разсипия! само едни години да спомена 1994, 1996, 2007, 2008,2009, и още има ама! Та щом требе да се разсипе държавата то винаги може да се разчита на Нинова и БСП!
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нищо не се е променило след уж разпада на Развития социализъм през 1989г.!
26
5
 
14
 
! Отговори
Хе хе преди 3 месеца
Нинова за оставката на Денков: Чака ни още от същото и то още по-лошо...Да не би да се връщаш във управлението?
25
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да не забравяме, че таа управлява партия, която взриви църква и уби хора в София, а после посрещна с венец руския окупатор.
24
2
 
8
 
! Отговори
Кмет преди 3 месеца
До Фрапантов1Трудно ще дойде отново социализъма и комунизъма щото твоите хора неопетнените комунисти станаха най-горемите капиталисти.А и за тебе не се знае дали ще те направят партиен секретар щото няма как да избиваш или топиш хора.Близо си до подземието та си трай с б. мозък.
23
1
 
5
 
! Отговори
Нещо не си схванал. преди 3 месеца
До Фрапантов По капиталистическата система не плюят облагодетелстваните от нея, независимо дали са мутри, ***, "бизнесмени" или бивши комунисти. Напротив -те ни я натрапиха тази система. По нея плюят само тези, които не са се докопали до кокала. Но повярвай, те са много повече от богопомазаните и добре охранявани от държавата (която е тяхна) нотабили.
22
2
 
4
 
! Отговори
Да бе преди 3 месеца
До До Георги Илиев Мите Бе ти добре го махна партийния секретар. Това -хубаво. Но за себе си и другите, с балканчетата, какво постигна, да те питам? Щото сега виждаме много "не москвичи", ама доста повече продължават да обикалят с "балканчетата" контейнерите за смет. А тогава, помниш ли да ги е имало? Или не обичаш да си сваляш капаците, поне понякога?
21
1
 
14
 
! Отговори
МНОГО преди 3 месеца
Я ,,РАЗБИРА,, ТАЯ ПОЛИТИКА,,-ЖЕНАТА СЕ Е ПОМИСЛИЛА ЗА ДРУГО-НЕЙНИТЕ ХОРА НЕ Я ИСКАТ
20
3
 
6
 
! Отговори
Защото преди 3 месеца
До РУСКИТЕ ПАРТИИ.. Не сме коне с капаци и не слугуваме на послания. Нито си плюем в суратя за $0,5.
19
3
 
4
 
! Отговори
Мацка преди 3 месеца
Щом не са те осъдили за русофиля, значи си от техните, под прикритие.
18
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Моделът "Борисов" не само, че не е изчегъртан, а е изпран, освежен, точи се да ни язди още три години? Но ще видим!