Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, пише той за властта
10 мар 2024 22:00, Нели Христова
227
Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?
Снимка: БГНЕС

Абе, само аз ли виждам, че царят е гол, пита в свой пост Слави Трифонов. Той коментира преговорите между ПП и ГЕРБ.

Ето какво още пише лидерът на ИТН:

Неделя вечерта, случайно попадам по телевизията на БТВ в 19:45 ч. Телевизионната водеща, Жени Марчева, пита госта си, Андрей Цеков от ПП, визирайки предстоящата коалиция с ГЕРБ: станаха ли ПП вече реалисти, а не мечтатели? Жестоко! Значи, ПП в лицето на своя съпредседател Кирил Петков, сформираха партията си на база, ние ще унищожим ГЕРБ.

Същият този съпредседател арестува Бойко Борисов. Предизборната им кампания беше основана на тезата: да променим модела ГЕРБ. След това направиха правителство заедно с ГЕРБ, а сега понеже си правят коалиция, подходящите журналисти мило им казват: вие вече сте реалисти, а не мечтатели. Значи, да промениш модела ГЕРБ е мечта, а да направиш коалиция с ГЕРБ е реализъм. Гледам всичко това за пореден път. Целият тоя ротационен цирк, който се повтаря всеки ден напоследък, изпитвам отвращение към лъжите и лицемерието, алчността и властолюбието, което струи от удобните национални медии и си казвам: абе, само аз ли виждам, че царят е гол? После, за пореден път, се успокоявам с думите: не бе, не съм само аз!

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, тролове, измамници… и други хора ги виждат. Нормално е и други хора да ги виждат. Та, то е толкова явно. Брутално откровено. Направо ще ти избоде очите. Царят е гол, бе! И жалкото му мъжко достойнство безапелационно е привлякло националните медии - не е за пари в никой случай! Просто изпитват любов. Ей така си живеем ние, в тази странна и много често срамна ситуация и чакаме да дойде нещо по-добро. Като казвам ние, имам предвид, че убедено вярвам, че не само аз виждам, че царят е гол. И също така вярвам, че трябва да заменим глагола “чакаме” с глагола “действаме”. Така е. В крайна сметка, вярата е хубаво нещо! Срещу нея бронебойни куршуми няма открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
7
 
16
 
! Отговори
Нема лабаво преди 2 месеца
И този има "ценен" принос за увековечаването на герберастията. Въртя, ***, провали дадения му от избирателите шанс и направо поднесе на тепсия на мафията ситуация, в която външните господари казаха тежко "Я се разберете там и продължавайте тоталната корупция, стига да слушкате". А сега не казва нищо, което да не е до болка ясно на всички. Да си мърмори там в ъгъла.
72
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя Слави само знае да критикува в опозиция.Когато народът му даде властта обаче,се сви в хралупата и се правеше на болен ,и кого излъчи да ни ръководи?!Шнорхела и Барбадоса.Е как да го слушам какви ги плещи,като нищо не става от него?!
71
4
 
10
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 2 месеца
ЗА НЯКОЙ НЕЩА е прав за други не ....като цяло и той пееше на Мутрите 90-те още ако помните ...ккавто и да ви говорят знайте че става дума за пари ! у БГ има мн наивни и простовати хора които не разбират какво се случва изобщо ....
70
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ротационното управление е една измама и реалбо е просто ДЕЛКАНЕ на ДЪРЖАВАТА!Духът на Конституцията с мандатите не е за смяна аз на теб, ти на мен, а за управление според волята на народа в рамките на 4 годишен мандат!
69
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Спомняте ли си като му каза "ти може да бъдеш президент".. "не ти трябват специални умения"! Този е истинският виновник за закопаването на държавата.
68
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо не му го каза като беше при теб в шоуто ти? И каква е ползата, че само го "виждаш"? То и ние виждаме същото ама...
67
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Освен, че ни казаха , че ще ядем сол, ако изберем Слави, показаха и два огъня в ръцете на Слави, щяха да загинат хора, затова не ни разрешиха!
66
4
 
30
 
! Отговори
Дон Кикот преди 2 месеца
Само аз ли виждам, че Слави е гола вода?
65
2
 
21
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 месеца
Поръчковите музиканти,които свирят на ушенце винаги са душевно голи и боси.
64
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен, Защото не ни разрешиха да изберем ИТН и казаха, че ще ядем сол, ако ги изберем! И обединената левица искахме и нея не ни разрешават да изберем.
63
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И тоя е част от всички простааааци! Царят бил гол, а ти колко облечен беше през всички години досега? Другите били лицемери, ама и ти беше с Боко Тиквата приятел, не ли? До един сте лицемери и измамници, мръсни безсрамници, съсипващи човешки животи!
62
3
 
25
 
! Отговори
тцтцтц преди 2 месеца
Скрий се някъде бе чалгар!!!!!!!!Нищо не виждаш ти вече!
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
какво значи АБЕ?
60
11
 
21
 
! Отговори
Митрофанова, чети! преди 2 месеца
България мрази путин.
59
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой ако знае причините, поради които ИТН не съставиха правителство да сподели. Иначе догадки, мнения, знахари... Ванга беше само една, Бог да я Прости! Знам, че тука са все капацитети, разбиращи от всичко, ама ми идват в повече разни измишльотини.
58
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каквото стана с ИТН и Атака ще стане и с Възраждане. Ама в по-тъжен и същевременно смешен вариант. Копейкин и Славун трябва да почнат да си пият Диазепама отново
57
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави, няма да забравя разочарованието си от теб ! Бяхте първа политическа сила, а после се направи на болен. После върнахте статуквото, а вас ви добутаха с 4 % в парламента, за да може Тошко да лае от трибуната празни приказки...
56
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този кух ***, да си завре нещо отзад!
55
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само ти виждаш царя гол, защото си царицата.
54
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен - къв несистемен играч е славуцата с парцуцата бе. Два пъти можеше да прави правителство, два пъти се скри като мишок. Несистемен бил... ХАХАХАХА не си гледал как друса хоро на събиране на Мултигруп