Добрев: Толкова ли е важен Тагарев, че да ни прати на избори?

Депутатът от ГЕРБ-СДС не е голям оптимист
19 мар 2024 10:13, Елка Василева
81
Добрев: Толкова ли е важен Тагарев, че да ни прати на избори?
Снимка: архив, БГНЕС

"Не съм голям оптимист. Не разбирам какво му е толкова важното на Тагарев, че един Тагарев да ни прати на избори", заяви Делян Добрев пред БНТ.

Депутатът от ГЕРБ-СДС каза това на влизане в Народното събрание часове преди да има развръзка на политическия възел.

До обяд трябва да бъдат финализирани преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО 37 СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЛЪЖИ 37 МАФИОТИ ВЕЧЕ 3 ГОД ЛЪЖАТ ЗАБЛУЖДАВАТ ВЛАСТВАТ САБОТИРАТ НЯМА УПРАВЛЕНИЕ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА БЮДЖЕТ НЯМА ПАРИ ОТ ЕВРО ПА 3 ГОД САБОТАЖИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА ДЪРЖАВАТА 3 ГОД ДЪРЖАВАТА НИЕ НАНИКЭДЕ 3 ГОД ОТКАКТО ШЕПА МАФИОТИ САБОТИРАТ ДЪРЖАВАТА НИ 37 ЛЪЖИ ЗАБЛУДИ
50
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП много наивни че ще гласуват хората 87% за тех)при избори че имат 7 %българите че ги накажат както наказаха итн ,тайапе Бойко след велик ден да сваля мошен ниците )а Тагарев на борсата
49
1
 
7
 
! Отговори
До Делян фактурата преди 1 месец
Толкова плюеше по ПП за да угодиш на Борисов,а той те отсвири.Не те предложи за министър на Енергетиката.
48
6
 
8
 
! Отговори
Майната Ви преди 1 месец
Какъв Тагарев? Какви патриоти? Какви евро-атлантици? Борбата е за министерства с голям бюджет. Т.е. от евро-атлантизма е останало само еврото. Онова което отива в личните банкови сметки.
47
4
 
10
 
! Отговори
До 42 преди 1 месец
Това,че ГЕРБ крадяха като невидели 12 години,ти за управленски опит ли го броиш?!
46
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Магарев е предан на САЩ.Той е много послушен техен слуга.Така че Магарето не го пипайте, защото и Зелето ще ви тегли ушите, особено ако е друсан.
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами само той е готов да ви прати да *** за чужди интереси, кво толкова.
44
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами изпратете го в Украйна, там да ръководи украинската армия против Русия. Работил е това, нали има голям опит. Ние не го искаме в България, защото си е укро патриот, а не български. Нашата армия ще защитава България, не Украйна, която не е нито в ЕС, нито в НАТО!
43
3
 
12
 
! Отговори
Кое е важно преди 1 месец
Не е важен самият Тагарев. Важни са бъдещите сделки за милиарди. Защо ГЕРБ и ПП-ДБ се запъват точно за министерствата на отбраната и енергетиката? Защото там ще се харчат най-много пари за проекти. Закупуване на оръжия от САЩ и строителство на АЕЦ - сделки за милиарди. И комисионните няма да са малки. Това, според тях е "поемане на отговорност".
42
0
 
5
 
! Отговори
А какво ще кажете!? преди 1 месец
Идват избори и се появява новият консервативен проект - съюз между десните, консервативни сили, които не са по-малко от левите и либералите, просто последните са по-кресливи!
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
товачка защо не се върне на пазара в Хасково, явно за политик не става, така хубаво си продаваше и сергията му беше за образец!
40
7
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Детската градина ПП ще трябва много хляб и сол да изядат , докато стигнат нивото и управленския опит на Б. Борисов. Видяхме колко са им възможностите, ясни са на всички.
39
4
 
12
 
! Отговори
Тагарев не зная, преди 1 месец
но длъжността, която заема, тия дни е важна, може освен на избори да ни прати и на война.
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вижте сега нека да Ви обясня, Баце си взе неговото, сложи си негов човек сметната палата, главния прукорор му е в кърпа вързан, неговия шеф на БНБ е преизбран, накратко Баце е изпран, подсушен и колосан, ПП-тата вече не му трябват, при служебен кабинет, премиер ще е 100% негов човек, ТОВА Е!Това искаше Баце, ПП-ДБ му го осигориха и сега, ако не му приемат условията на 100% той си отива на избори с негов служебен премиер и не му дреме
37
4
 
5
 
! Отговори
Гнусни коментари! преди 1 месец
Продължават внушенията на групата около вестник Капитал! Кой е доказал, че някой е корумпиран!? Никой! Ще кажете прокуратурата! Да, ама не! Между съдиите са не по-малко корумпирани, като се имат предвид решенията, които взеха, относно Баневи, Бобоков и най-вече за Божков - основният спонсор на изкуствено предизвиканите протести през 2020 г.
36
8
 
1
 
! Отговори
Герберче преди 1 месец
Кофти конфигурация за антигербаджиите в следващия Парламент: ГЕРБ-СДС+ДПС+ДБДа започне гърченето!
35
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали никой не мисли че Тагарев е причината, причината е запазването на мафиотския модел на ГЕРБ ДПС и запазването на Бокича и Пеевски. Татарчев е само диска за да имат оправдания мафията да не станат реформите в България които могат да ги вкарат в затвора . Мислете!
34
9
 
5
 
! Отговори
Герберче преди 1 месец
Мали, какъв страх тресе ***! Копейката само с едно кратко описание потвърди силата на Бойко Борисов Боата! Вече ги е увъртял в смъртоносната си хватка! Кеф!
33
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали никой не мисли че Татарчев е причината, причината е запазването на мафиотския модел на ГЕРБ ДПС и запазването на Бокича и Пеевски. Татарчев е само диска за да имат оправдания мафията да не станат реформите в България които могат да ги вкарат в затвора . Мислете!
32
6
 
9
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Ясно е, че половината от ГЕРБ, начело с мутрата и проститутката, узорпирала незаконно място от ВСС, ще бъдат подложени партийна екзекуция заради тарикатлъка на гърба на гражданите за европейското развитие на България