ПП-ДБ не знаели за състава на кабинета, който Габриел предложи

ПГ на коалицията решава дали да го подкрепи
284
ПП-ДБ не знаели за състава на кабинета, който Габриел предложи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От "Продължаваме промяната - Демократична България" не са съгласни с предложения от Мария Габриел състав на кабинет.

Още по темата


"Това е кабинет на ГЕРБ-СДС, не е кабинет, който да е съгласуван с ПП-ДБ, споразумението не е съгласувано с нас", каза министър-председателят в оставка Николай Денков.
Изненадани сме от това, което беше предприето, каза съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов.

"Съгласие за това, което направи Габриел няма", посочи той, цитиран от БНТ.

Членове на ПП-ДБ за заседание в централата на "Демократична България" в София, за да обсъдят какъв ход да предприемат. По-късно се очаква да дадат официално изявление.






 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още по темата: правителствопп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
5
 
3
 
! Отговори
Някой си преди 2 месеца
Писах днес тук,че от 3 години ГЕРБ,реално Не е Управлявала България! Това иде да каже,че Другарят Борисов,колкото и където и да присъства.Повече Цялата власт в България.Нвма да му бъде дадена Повече!!!-:) И тази " подкрепа" изявена от " ДПС" за ГЕРБ,подсказва на Българина,че " СТАТУКВОТО" е още " живо"!! Трудно ще е българино! И за това на следващите избори, а ние Вървим към тях!! Та ГЛАСУВАЙ!! Гласът ти е Значим! Колкото и да не си " вярваш"!! ГЛАСУВАЙ! Засяга всеки кой ще е на " власт"!!-:)
225
3
 
4
 
! Отговори
Лошото е пред нас преди 2 месеца
На правителството което ще бъде съставено, ще му предстоят тежки решения.Най-злокобното ще бъде дали България ще влезе в антируската коалиция,която се организира от президента Макрон и вече е събрала ...три натовски държави !По ирония на съдбата на България и Румъния ще бъде предоставена най-тежката част от фронта, а именно блокирането на достъпа на руската армия до Одеса !На слука, българи-юнаци ! > https://disk.yandex.ru/i/-lVTMNkm000oAw
224
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко ги подкара с 200.
223
8
 
7
 
! Отговори
ШАРЛАТАН АСЕН преди 2 месеца
НАРЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ КОМИСАР ГАБРИЕЛ - КРАСИВОТО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА...... СКАННАЛ - ЗНАЧИ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е МАФИЯ...???..... ТАКА ЛИ АСАНЕ.?? ... ПАДНА МУ МАСКАТА НА ТОЗИ РУСКИ НЕЛЕГАЛ, РАБОТЕЩ СРЕЩУ ЕВРОПА....
222
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПляcПляc...
221
7
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 2 месеца
В министерството на енергетиката има 30 милиарда за харчене, а в министерството на отбраната има милиарди за превъоръжанане, затова ГЕРБ си сложиха насила свои министри там!!!!!!
220
1
 
17
 
! Отговори
манипулатор преди 2 месеца
Само като погледнем комичните физиономии на тези анимационни герои и картинакта става още по тъжна
219
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На този ден ПП вкара в ареста Борисов ,Боко набутай ги в дранголника
218
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така става,когато политиката на една партия се решава от една първескиня с дебели вежди!
217
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами сега Габриел да каже, ОК няма да се гласува въобще кабинета отиваме на избори, щом от ППДБ не искат и готово. И без това всички това искаха.
216
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За пореден път Асан Василев си позволи расиски обиди към селското население на бг без даже някой селянин да му е пречил с ГЕРБ. Кога прокуратурата ще се сезира за да го глоби солено.
215
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КИРО ДОБРЕ ИМ ГО СЛОЖИ НА ГЕРБАДЖИИТЕ
214
4
 
4
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 2 месеца
Какъв добитъшки ентусиазъм ехти... екзалтираните простаци на мутри в униформи... демокрацията досега доста такива е пратила в миналото...
213
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Егатии и циркаджиите като не щете аре юни в 9та глуха и без това основната част от българите ви ненавиждат, този път се надявам берачите на гъби да са по малко
212
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Боко добре им го сложи. За да не каже , че заради него се отива на избори, каза на Габриел да връчи една папка и да гледа сеира на подмяната. Хората помнят кой се моли вчера на Боко да не връчвал празен мандат.
211
12
 
6
 
! Отговори
Точен преди 2 месеца
Възраждане останаха единствената принципна българска партия. Не допуснаха да участват в скрити уговорки като ПП/ДБ, ГЕРБ, БСП, ДПС, ИТН, ВМРО и пр.
210
9
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 месеца
За втори път ще предложа нещо основателно и разумно. Създаване на Етническа Българска Партия ,в която да няма никакви малцинствени елементи.Покана на Българският Ашкеназки Род Ротшилд да управлява България и създаване на Българо-Израелска Федерална Държава,към която ще се присъединят всички Келто-Викингски Наши АШКЕНАЗКИ НАРОДИ. Семейство Ротшилд са БЪЛГАРИ и свидетелствувам за това като потомък на Канска България.АЗЪ КАНЪ АЗЪ - АШКЕНАЗ!Да ЖИВЕЯТ ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ РОТШИЛД!
209
2
 
11
 
! Отговори
хехе преди 2 месеца
Сега стана ясно какво са правили допреди час "убавците" от ППДБ - ПЕЧАТАЛИ СА ДЕКЛАРАЦИИ КАК НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СА МИНИСТРИ??? АЙДЕ БЕ?
208
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той Путин е виновен а ПП Ко стана бря
207
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КАК ТАКА ВЧЕРА ЗАЩО СПРЯХТЕ МАРИЯ ДА ВЪРНЕ ПРАЗНА ПАПКА ЗАЩО ЛЪЖЕХТЕ ЧЕ СЛЕД 9 МЕСЕЦА ЩЕ ИМА РОТАЦИЯ ЗАЩО ИЗПОЛЗВАХТЕ ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВАТЕ 9 МЕСЕЦА ЛЪЖЦИ ШАРЛАТАНИ НАСТАНЕНИ ВЪВ ВЛАСТТА ОТ МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ ОТ БАЖКОВИСТИТЕ ОТ ОТРОВИТЕ ОТ ЮМРУЦИТЕ ВЪН ВЪНВЪН