Слави: Кирил Петков е направил най-много през цялата история за Борисов

Бил го върнал във властта и "изпрал"
Обновена: 30 мар 2024 18:04 | 30 мар 2024 17:53, Александър Попов
247
Слави: Кирил Петков е направил най-много през цялата история за Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната - Демократична България" даде списъка с кандидати за министър-председател на президента, всичките свързани с ГЕРБ. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Фейсбук и допълва, че Димитър Главчев е заел този пост преди няколко месеца с гласовете на ПП-ДБ.

Според Трифонов, лидерът на ПП Кирил Петков е направил най-много през цялата история за Бойко Борисов.

"Ти не само го изпра, не само го върна във властта, но и промени Конституцията така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет", обръща се към Кирил Петков лидерът на ИТН.
Гледах обедните новини по БНТ. В тях дадоха репортаж от някакво събрание на “Продължаваме промяната”. На живо. И точно в този момент говореше Кирил Петков, който каза следното, цитирам дословно: “Имахме едни т.нар тогава, пак партньори от ИТН, които бяха заложени там, като взрив. Когато стане страшно да може да натиснат спусъка и цялото нещо да се взриви.”

Мразя да репликирам Кирил Петков, но повече от Кирил Петков мразя лъжата. И понеже Кирил Петков непрекъснато лъже, в мен от време на време се пробужда желанието да кажа, всъщност, каква е истината. И други желания се пробуждат в мен, но аз се контролирам, гледам да се държа възпитано и по правилата.

Та, кой бутна правителството на Кирил Петков. Аз, бе! Аз, Кириле. Аз го бутнах! Извинявай, аз те бутнах, за да паднеш. Никой не ме е заложил, аз сам взех това решение и не съжалявам, че го направих. Напротив, като гледам какво направихте после, колко лъжи и каква некадърност показвате, сега от позицията на времето смятам, че постъпих абсолютно правилно. Така че, това, което говориш на вашето събрание е поредната лъжа, която изричаш!
Само искам да ти припомня, Кириле, че за лъжите, които изричаше, че аз съм мафиот, те осъдих и съда ми присъди 50 000 лева. Така че, не е лошо да внимаваш какво говориш, когато е свързано с мен, защото пак ще те осъдя!

Нека ти припомня и още нещо, Кириле. Свалих ви от власт, заради предателството ти към българите в Северна Македония и заради вредната политика на Асен Василев.И времето показа, че съм прав. След предателството ти, изстъпленията върху моите сънародници, българите, които не са твои сънародници, станаха чудовищно нагли. А другарчето ти, Асен Василев, докара 30 % инфлация и увеличи държавния дълг с 20 милиарда.

И още нещо, Кириле. Сега ревете от служебния кабинет и обвинявате президента Радев, че е избрал шефа на Сметната палата, Димитър Главчев, за служебен премиер. Ами нали вие, Кириле, дадохте списък от десетина човека, всичките свързани с ГЕРБ на президента? Нали с гласовете на ППДБ, Димитър Главчев зае този пост преди няколко месеца?  Защо сега ревеш? Като теглим една черта, излиза простия факт, че ти, Кириле, ти направи най-много през цялата история за Бойко Борисов. Ти не само го изпра, не само го върна във властта, но и промени конституцията така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет.
Свалих ви веднъж преди година и половина. Свалих ви и втори път преди няколко дни като върнахме третия мандат. Ще ви бутам толкова пъти, колкото трябва и колкото мога, докато изчезнете напълно от обществения живот.

Затова можеш да почнеш да плачеш сега. Начало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трифонов, един президент беше казал-"Кажи ти какво си направил за държавата си и после критикувай опонентите си". Трифонов ти беше с голямо мнозинство в парламента, но се издъни. По-добре замълчи.
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави може и да е умрял, а това да е Изкуствен чалгатек от виртуалните машини.
31
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Добре,че държавата не беше в твоите ръце.Не ми се мисли какъв ужас щеше да бъде.Винету щеше да ни се види като бяла лястовичка.
30
4
 
14
 
! Отговори
Муахаха преди 2 месеца
Тоя Славчу е Станал като Нещото от "Приказки от Криптата" - на черен фон и с пушек около него се появява една глава без коса и почва да говори нещо!
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави го свали навремето от власт и сега за другите избори Итн и ПП че имат по 5 %))
28
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави бутна коалицията с БСП, която възпираше агресивните и милитаристични, вредни политики на ПП. Успяха да излъжат народа, че са нормални. Но истината за ПП лъсна в коалицията с ГЕРБ и ДПС, където ракриха потенциала си за далавери и да реализират психарската си политика.
27
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кирил може да е всякакъв,но има смелостта,въпреки и без опит,да застане начело на партията си и съответно на държавата, а ти се криеш като мишка и само плюеш от злоба и завист.
26
0
 
8
 
! Отговори
Накратко преди 2 месеца
Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...
25
5
 
16
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
Дълъг, не съм фен на Винету, но я кажи ти кво направи за държаватъ, а??? Честно да ти кажа, става страшно дори да си помисли човек в какъв хаос щеше да хвърлиш държавата ако браздите на управлението й бяха в твои ръце! Щото казват, че: "Пътят към Ада е постлан с "добри номерения"!"
24
5
 
14
 
! Отговори
Ганю преди 2 месеца
Слави е направил най много за чалгаджисването и одрискването на българската култура.ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН ЕДНО ЗА ТЕБ ЕДНО ЗА МЕН
23
8
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 2 месеца
Ами може да плюете по Славуца, ама кое от това, което казва не е така? Дългът на държавата мина 42 млрд евро, над 30% от БВП! Ами сега?
22
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Славчо,я кажи фалира ли кабеларката,та твоите актьори потърсиха препитание по другите медии?Иначе за политик не ставаш.
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Добре де чалгар бил съгласен съм но не е бил премиер макар че имаше тая, възможност а по лошото е че една мутра крадец на коли от бандата на Карамански беше премиер и сега пак се кани да, е това, в очите на Европа ни прави нищожни и прости
20
0
 
7
 
! Отговори
без упойка преди 2 месеца
Слави също беше част от всеобщата лудост през тия 4 години игра с политиката без политици.Но това става, защото ако в латинска Америка и Италия има мафия, но има и силни държави тук след приватизацията на червените , които решиха да стават капиталисти, останахме само с мафия без държава.При взетото решение на комунистите да стават капиталисти и мафиоти, те не са отчели, че ще унищожат и изградената от тях държавна машина, наследен от преди.Така имаме мафия без държава и политика без политици.
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Станислав да не се обажда.
18
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ти провали три парламента от алчност и още имаш наглостта да се изказваш "компетентно".
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Офффф ... особено че премести полупроводниковата индустрия у Сицилия. Италианците са благодарни.
16
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този чалгар изглежда все по-плашещо.Но не спира да ръси простотии.
15
4
 
12
 
! Отговори
anon преди 2 месеца
Сърдити старчета 2
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изчегъртаха революционерите на олигарсите.