Живко Коцев се появи и оттегли оставката си, бил натискан от Калин Стоянов

Николай Денков е разговарял и с президента Румен Радев
Обновена: 5 апр 2024 15:55 | 5 апр 2024 15:55, Нели Христова
251
Живко Коцев се появи и оттегли оставката си, бил натискан от Калин Стоянов
Снимка: БГНЕС

Живко Коцев е подал молбата си за напускане под натиск както от страна на министъра на вътрешните работи, така и от страна на високопоставени лица в прокуратурата. Това обяви премиерът Николай Денков след среща с подалия оставка главен секретар на МВР Живко Коцев. Самият той обяви, че оттегля оставката си.

Срещу мен стои огромна армия, която желае да ме дискредитира като личност и професионалист, мен и моите близки. От сряда насам не се спират спекулациите и внушенията спрямо моята личност. Очаквам в следващите дни кампанията да се разгърне в още по-голям спектър. Очаквам всичко, заяви самият Коцев след разговора си с акад. Денков.

Днес забелязах, че моята оставка бе използвана като аргумент за оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи. Това ме задължава да се върна и да работя, да си изпълнявам служебните задължения, заяви още Живко Коцев.

Денков е разговарял и с президента Румен Радев и се разбрали, че процедурата по уволнението на Живко Коцев няма да бъде придвижена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
29
 
! Отговори
мдаа преди 1 месец
Киро беше настоявал бодигарда му и сегашен зам в МВР да е шеф на оперативния щаб на МВР за изборите. Министърът отказал, защото това винаги е бил главният секретар на МВР. Явно сега са го натиснали и този, за да се върне и да оглави щаба, че иначе ала-балата пропада. А този човечец и 1000 години да е имал стаж в МВР се показа като зависим послушник. Жалко за страната с такива политици и шапкари в МВР.
36
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уж е от другия бряг, но е повече мъж и с по-големи т о п к и и от страхливите калинковци!
35
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аман от ченгеджийски номера, ама то всичко е защото без ала-бала ППДБ са ПЕТИ!
34
6
 
18
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Шарлатанин ли е от -пп , не ми го хвали
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И аз да работех в МВР-милиционери, и аз щях да се чудя да искам да се върна или да бягам
32
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доказателство за това колко нагли са ***.те. Никой не ги иска, хванаха ги в схеми в Митниците и пак се натискат за властта!
31
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков и шарлатаните са репресивен орган. Киро биеше министрите си. Даже има производство срещу Киро за побой над министър. Сега и Коцев може да е заплашил. Колко ли шишета е счупил Киро снощи, че Коцев не му вдигаше телефона. Даже Киро вчера обяви Живко Коцев за безследно изчезнал. Телефонът му бил взет от службите. Параноята на Киро и Денков ще ги закопае живи.
30
7
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
тия отПП много се излагат , за какво правят тоя театър с бушона Коцев, потъват по дълбоко , ипо дълбоко
29
4
 
25
 
! Отговори
Ганчо преди 1 месец
Е те това е МЪЖ, браво, бързо мисли; ако и службата му е такава - днес едно, утре друго ....
28
3
 
23
 
! Отговори
вие си ги избрахте преди 1 месец
не бяхме виждали некоалиция, не бяхме виждали да се арестуват после да се коалират, не бяхме виждали Галя от посолството да реди кабинети, не бяхме вижда конституция да се променя като указания за сглобяване на лего, не бяхме виждали да си подаваш молбата под натиск от прокуратурата, вместо тя да разследва натиска и после да я оттеглиш пак под натиск. Още ще патите пр ости българи загубени, от глупост и мързел да гласувате
27
9
 
16
 
! Отговори
Нормален преди 1 месец
Този Коцев голямо влечуго
26
4
 
14
 
! Отговори
a преди 1 месец
УЖАСТ!!! Каква достойна постъпка! Само мекотели навсякъде...
25
8
 
19
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Сега четох парламента забранява на кокоран да прави далавери обрал и бюджета - давайте го на сьдАсен Василев похарчи 2.2 млрд. лева за два дни и раздаде по 7500 лв. ДМС на антуража
24
8
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА преди 1 месец
А вчера тоя гну..сар беше написал съвсем друго в мотивите си за напускане. Но какво да се прави, човек на "промяната".
23
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НК "май съм бил натискам ..." от киро и денков :)
22
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е в служебното правителство на Тиквата и Дебелян
21
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков си намери къртицата за изборите. Калин Стоянов като отказва да им играе по алабализмите, изкараха компромати и заставиха Коцев да работи за тях. Патологични измамници.
20
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Натиска май идва от Ники и Киро. Както натискаха техните министри да подписват декларации, че не искат да са в правителството на Габриел, така натискат Живко да се върне. Иде ми , дойде ми.
19
10
 
30
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахаааааа, жалки опити на ППДБ-тата да си окопаят във властта :))))))))))))))))))) Нали ако решат утре Боко и Шиши ще му гласуват в парламента освобождаването. Днес Кирчо пак сричаше от злоба и безсилие. Бая беше изкривил джуката от зор :)))))))))))))))) Гаврата с ППДБ-тата продължава на 100%. Киро и Кокора във затвора!!!!!!!
18
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То се вижда кой го натиска. Денков за каишка го заведе обратно на работа. Хахахахахаха Денков го е накарал да върви пред него и да оттегли оставката.