Ананиев: Проверяват белгийска фирма, обслужвана от моя счетоводна фирма

Нямало получени сигнали белгийските служби да го разследват
57
Ананиев: Проверяват белгийска фирма, обслужвана от моя счетоводна фирма
Снимка: БГНЕС

Народният представител от "Продължаваме промяната – Демократична България" Настимир Ананиев обясни, че се прави проверка на белгийска фирма, която е била обслужвана от негова счетоводна фирма.

По-рано днес от МВР съобщиха, че полицията провежда акция на два адреса в София. Униформените провеждат действия на ул. „Парчевич“ и бул. „Ал. Стамболийски“.

Още по темата
"Не съм притеснен", заяви Ананиев и уточни, че от медии е разбрал, че има хора в офиса. "Чух се с мениджъра. Каза, че се прави проверка на белгийска фирма, която в един момент сме обслужвали, и искат документи. Чака счетоводителката, която е на половин работен ден, да дойде да ги предостави", обясни депутатът, цитиран от БТА.

Не може журналистите да разберат преди хората, които се занимават с дейността, какво се случва, коментира Ананиев и добави, че за него това е „политическа бухалка“. Той посочи, че не вижда нищо нередно да се обслужват чуждестранни фирми. И когато някой дойде и поиска документация, тя ще бъде предоставена. Ще съдействаме на органите, които искат документи, каза още Ананиев.

Той отрече да са получени сигнали белгийските служби да го разследват.

Попитан за фирмата му, Ананиев уточни, че е „счетоводна фирма, която обслужва български и чуждестранни юридически лица“. Имаме различни клиенти, добави той. Ананиев потвърди, че е собственик. Той повтори, че офис мениджърът му е казал, че чака счетоводителката.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от Политика
Денков пред "Политико": Руското влияние никога не е изчезвало
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
8 месеца крили заповедта от Белгия кой Ананиев е криеше и защо съд затвор за шайката шарлатани контрабанда Кражби саботажи
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аниниев: те проверяват белгийска фирма, ама иначе бухалката е срещу мен лично.
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Анани май е замесен в наркотрафик на наркотични лекарства към наркоманите в Белгия. Пране на пари и нарркотрафик.
50
1
 
5
 
! Отговори
ПП ДБ СС преди 2 седмици
НАЧАЛНИЦИ СА ИМ РАШКОВ,КОРНЕЛИЯ, ЧЕРЕПА.... ПОТОМСТВЕНИ ЧЕРВЕНИ ШАРЛАТАНИ...
49
0
 
2
 
! Отговори
Бай Кор преди 2 седмици
Точно така ! По закон, няма право да има фирма и ако има такава, би трябвало да е напуснал преди да се закълне, като депутат. Всяка година би трябвало да попълва декларации пред Сметната палата, за доходите си. Този "врачок", ако е позабравил това, ще цъфне и върже отвсякъде. И защо се прави на улав, като проверката идва от Кьовеши - Европейската прокуратура. Тъкмо в неделя обясняваше по Канал 1 , че Нексо е кьорфишек. Затова, не се дърпа дявола за опашката. Сега, какво ще ни плещи ?
48
0
 
5
 
! Отговори
Питам само преди 2 седмици
Депутатите не трябва ли да нямат "моя фирма"? Тази лоеста наглост би трябвало да няма фирми, отговорността за фирмата е на някой друг не на тоя, по закон. В България много се измениха нещата един се взе за български гражданин без да е, друг получава часовник за сума ти пари и се прави на светец, трети си имат фирми и тук, и там по света, ама ни убеждават, че не са техни
47
0
 
14
 
! Отговори
жоро преди 2 седмици
До Анонимен Да бухалките в действие.Така и трябва За престъпниците - бухалки
46
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И после в Русия било зле. България е по-зле от всяка една държава в Европа, а можеби и в света. В Еусия поне им казват , ако си против нас влизаш в затвора. Народа толкова ли не вижда какво става?
45
0
 
14
 
! Отговори
Мене преди 2 седмици
Чака счетоводителката, която е на половин работен ден, да дойде да ги предостави", обясни депутатът, цитиран от БТА.Ето това е Криптомир....
44
1
 
5
 
! Отговори
До Боко е мръсник преди 2 седмици
Kaлтaк е баща ти,ако знаеш въобще кой е!!!
43
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А депутатите имат ли право да имат фирми????????
42
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да, ясно правили сте счетоводни шменди капели тралала, тука има тука няма....смешници
41
1
 
21
 
! Отговори
Криптомир АнаЛниев : преди 2 седмици
Евроатлантично ми е...
40
0
 
22
 
! Отговори
Мда преди 2 седмици
Явно и на този не му е чиста работата
39
8
 
6
 
! Отговори
Боко е мръсник преди 2 седмици
Калтак е боко
38
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Едно не ми е ясно,нали като станат депутати се задължават да прекъснат всякакви връзки със собствени фирми и фирми в които имат някакво участие,за да няма конфликт на интереси ...а този юнак ,не само не го е направил ,Ами казва на всеослушание ,че имал счетоводна фирма...
37
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На тези Престъпни Прoстаци властта им трябва да си крият престъпленията. Реформи ли? Искат да си сложат чадъри от свои хора, които да им крият престъпленията и да им съдействат за нови далавери в европейски и държавни пари.
36
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гербавите баби пак налазиха форума.Като гледам никой не им обръща внимание,освен моя милост.Но и аз ще им откажа тази чест.
35
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Търсете Бакалова и онзи нейният подсъдимият мъж да помагат на шарлатаните Киро Асен Рашков Настимир и още и още Лена Излез и лъжи пламенно уверено по телевизиите
34
2
 
5
 
! Отговори
български избирател преди 2 седмици
до 32...Кат те гледам теб ти май Му вЕЕЕрваш???