Петков: Недооценихме статуквото, научихме си грешките

Конфликтите в Украйна, в Израел и атаките от хутите били свързани
14 апр 2024 19:26, Александър Попов
377
Петков: Недооценихме статуквото, научихме си грешките
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Конфликтът в Украйна, конфликът в Израел, Иран и хутите, които атакуват американски кораби е една обща ос на атака. Целта й е западните сили да бъдат максимално разсеяни. Така се отслабва възможността да има нормална развръзка на тези събития във всяка една от тези точки", смята съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Изводът си направил след разговор в Давос с "един от високопоставените хора в Йемен", който му казал:

"Какви хути, дойдоха от руската паравоенна структура, направиха кемпове заедно с ирански оръжия, започнаха да стрелят по американските кораби използваха нашия персонал”.

Според него, снощният обстрел от Иран бил победа за Израел, защото всички ракети и дронове бяха уловени от израелската ПВО.

Съпредседателят на ПП призова да се провери случая с Живко Коцев.

„Кампаниите ни продължават да бъдат за едно и също нещо. Да имаме една нормална европейска държава с институции, които разследват всички "пачки", които са неправомерно дадени. Това което мен ме притесни е, че през фокуса върху пачките и кученцата се замаза огромен проблем - един главен прокурор можеше да отиде при един главен секретар и да му каже, че ако не си подаде оставката ще го разследват. Ще дадем гръб на всеки, който е жертва на бухалката на прокуратурата”, каза Петков пред Нова тв и така обясни подкрепата за бившия главен секретар на МВР.

Петков потърсил бившия вътрешен министър Бойко Рашков за разяснение на ситуацията. Рашков обяснил на Кирил Петков, че първият път, когато се видял с арестувания сега бивш шеф на Агенцията по рибарство и аквакултури Марин Димитров, то било по повод свидетелски показания. Димитров бил дал показания срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, обясни Петков.

Като свои грешки съпредседателят на ПП призна, че е недооценил статуквото. Той обясни, че са си научили уроците от последните 9 месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
1
 
32
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахаааааа. Киро търчи-лъжито приключи с политиката. Неадекватен от злоба и безсилие. Пък се беше помислил за велик :))))))))))))))))))))))))))))))
238
1
 
26
 
! Отговори
Шопендар преди 1 месец
Барон фон мюлхаузен пак си търси балъци.вашата .м..... Лъжлива и .крадлива,марш на бунището при бсп
237
1
 
16
 
! Отговори
кога това мамин преди 1 месец
сладък - приказки от 1001 нощ
236
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Смешно и мноого страшно!Е,пак ли не сте си научили урока!? И миналия път каза,че "че е недооценил статуквото" ! Същите думи !!!! Киро,мислиш,че сме *** ли ? ГРЕШИШ! Миналия път не дооценихте,сега не дооценихте-ХАЙДЕ МАРШ !!! Благодарете се,че ви търпяхме ТРИ години! Стигат ви вече лъжите и измамите ! Да се засрамите-знаем,че няма да се засрамите! За това -МАРШ и повече да не ви и чуваме вече!!!!
235
2
 
20
 
! Отговори
Двоен стандарт! преди 1 месец
Когато управлявате заедано с Тиквата и Магнита, прокуратурата не беше бухалка. Сега изведнъж стана бухалка. Прокуратурата че е бухалка, бухалка е....., но вие бяхта 10 месеца част от тази бухалка, и я въртяхте зедно с гореспоменатите , и то доста добре. Сега изведбъж - сетила се Мара да се побара !
234
2
 
18
 
! Отговори
Хмм преди 1 месец
Ние също си научихме грешките. От чужбина, нищо добро не може да дойде. Никога повече болшевишка ***.
233
2
 
22
 
! Отговори
ХараКиро преди 1 месец
То не бяха национални предателства и слугинаж,нарушаване на Конституцията а после и гавра с Конституцията, пудели, тигри, парапети, далавери с недвижими имоти и какво ли още не. Късно е вече либе за китка!!! Отивате на политическото бунище !!!
232
2
 
25
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Киро 1 април мина отдавна или то за тебе всеки ден е 1 април.Стига лъга ве!!!!
231
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма ли най-после лицето бойко рашков да бъде подведен под съдебна отговорност и да бъде съден за връзките си с мафията?
230
3
 
19
 
! Отговори
емо преди 1 месец
значи не са хути според петков, а руснаци, като последните по презумпция са лоши и се опитват да разбият монолитното западно единство. не искам да правя коментар на останалото в статията, защото всичко е лъжа. човекът е патологичен лъжец.
229
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За какво говори този? Впрочем какво страна със завода за електромобили, който киртака обеща да построи?
228
4
 
9
 
! Отговори
СЗО, ЕС4 и ЕП и ЕС преди 1 месец
Ето защо Тръмп искаше излизане от СЗО, но ние сме още по-зле защото сме член на ЕС, с евро, няма мърдане финансово сме зависими. От 2 г. има подписка в НС, 3 правителства се смениха, няма дебати по закон граждани участие във властта. Не искам да ви плаша, но имаме право да излезем едва ако сме подписали всички 45 Протокола, една година след подписване чл. 19. А Чл. 21 директно подписване без дебати и Ратификация от НС. Ето защо Британия напусна ЕС. С Евро ще опоскат резерв, ще теглят милиарди.
227
3
 
10
 
! Отговори
Честни друг път преди 1 месец
Прочетете за СЗО и ЕС4, и лекарствена политика на ЕП и ЕС, там пишат ужасяваащи неща. Удължаване на годност лекарства, без етикети. Узаконяване със Заповед на Мин. Здравеопазване на обявява плАндемии. Право ген. секретар СЗО да обявява еднолично пЛандми Над 45 протокала, чакат решения работни групи към Комисии. Сега рабрахче ли защо е цифровизацията. Производители, спонсори, не носят вина при настъпили вреди. България ще плаща щети, но това са мъртви закони. Булекзит и излизане от СЗО,.
226
3
 
5
 
! Отговори
Да кажат какво ни го преди 1 месец
С двата здравни регламента на ЕС4 и ЕП и ЕС Споразумения. Успоредно със СЗО споразумения-финнсови инструменти. Касаят регулации и закони в 6 министерства. Лекарствена политика, задължителна ваксинация, помощ за 3-ти държави в Африка. Без отговорност производители, дистрибутори, спонсори. Без клинични изпитания. Бустериране на деца. Нямаш право да оспорваш лечение. Нямаш право да видиш състав на ваксина. Ако оспориш лечение:съд и затвор. Член 19 приемаш с резерви. Член 21 приеш без дебати НС.
225
3
 
7
 
! Отговори
Нина преди 1 месец
До 239 Ани И като сложиш 12% Idio Tite които ще гласуват за другия мошеник Копейкин ,сещаш ли се каква плашеща цифра се получава.
224
2
 
12
 
! Отговори
Таня преди 1 месец
До 240 Стига бе ти наистина ли не можеш да преценяваш хората?! Ами да ти кажа и дано се научиш- хората се преценяват по начина по който мислят,по начина по който действат ,по начина по който говорят, по начина по който се държат.
223
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не, ние си научихме грешките. И чао ви, бездарни чучела.
222
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Ана Няма как не нормални хора като вас да преценят кой е нормален.
221
3
 
36
 
! Отговори
Ана преди 1 месец
А бе тия 17% които щели да гласуват за за ППДБ Idio Ti ли са като тях?! Това лице изтипосано на снимката за нормален ли го имате?!
220
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Халоо! Стига опашати лъжи, Кирчо, снимки със семейството, че и внучето, освен жената, с картина изобразяваща скъпарски имот на Рашков?! Ха,ха,ха, трафикантът бил дошъл да докладва срещу Борисов?! Нали бил страстен почитател на снимки с известни личности? С бели конци...Много тъпо!