Слави: Борисов управлява служебния кабинет, виновниците са ПП-ДБ

Той коментира предложението за смяна на външния министър
16 апр 2024 10:20, Александър Попов
166
Слави: Борисов управлява служебния кабинет, виновниците са ПП-ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира предложението за смяна на външния министър Стефан Димитров в служебното правителство.

Бойко Борисов препоръча на министър-председателя на служебното правителство да смени външния министър, Стефан Димитров, заради лоша комуникация с партньорите си. Какво означава това, нямам никаква представа, но един час по-късно външният министър беше вече сменен.

Още по темата
Кой управлява служебното правителство? Министър-председателят Главчев или Бойко Борисов? Отговорът, всъщност, беше ясен още когато стана ясен съставът на правителството. Управлява го Бойко Борисов, няма абсолютно никакъв срам да го демонстрира, а истинските виновници за това са Христо Иванов и "Демократична България" и Кирил Петков и "Продължаваме промяната, защото с техните тъпи идеи беше променена Конституцията и така дадоха властта в ръцете на Бойко Борисов.

А тия, последните, са по-безсрамни и от Бойко Борисов, защото най-нагло се правят, че нямат нищо общо. Но, аз помня! Всъщност, всички помнят!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от Политика
Тагарев обичаше да приказва без връзка с разума
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Борисов управлява България повече от 15 години.. А след новите избори ще управлява повече и от Тодор Живков... Браво... За да се задържи толкова време на власт, значи го бива...
58
2
 
9
 
! Отговори
До 50 преди 4 седмици
И слава богу,че не пое тази отговорност,иначе щяхме да затънем не до уши,а направо да потънем в неговите л..на.
57
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пишете кои са ПП Асен съден Киро Ицо лодкарят го изгонил от ДБ Лена от парапета Миро благодарение на Лена е там Сабрутев ли или Ицо хазарта
56
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Представители на Франция, САЩ и Грузия: медиите съобщават за 60 загинали наемници на ВСУ след удара на ВКС на Русия
55
0
 
12
 
! Отговори
СЛАФЧУ, преди 4 седмици
РИТНИ СЕ ПО Г-ЗА
54
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Още повече а ДБ кои са стари елементи костовисти а Рашков от кои е моля ви Спрете да Лъжете вече няма кого да заблудите България е наникъде
53
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ами то киро се надяваше да управлява служебното правителство.. Даже промени конституцията в това направление, ама грешни му излязоха сметките.. Бойко го хлъзна лекичко по тъч линията...
52
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кои са ПП и ДБ наети слуги на олигарсите
51
11
 
7
 
! Отговори
ХАХА преди 4 седмици
Писачите на ПП са се активирали гледам! Ами така е, истината боли!
50
6
 
14
 
! Отговори
първия виновен Слави преди 4 седмици
Първия виновен за политическата каша е деду слави ,който първи не пое отговорност за правителство!
49
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Простотията,която се лее от екрана на твоята кабеларка и от устата на Тошко и компания в парламента,няма как да накара хората да гласуват за вас,освен тези с които си приличате.
48
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нагъл и заслепен от жажда за власт Милиционер от Банкя. Малко време го държа К.Петков през 1922 г. в ареста - трябваше поне една седмица ББ да престои в ареста и то в този на Специализираната прокуратура, та да разбере, че за неправомерни решения се носи отговорност.
47
5
 
17
 
! Отговори
Краси преди 4 седмици
Присъствието на палячото-чалгар Трифонов в политиката е доказателство,че % на простите хора в РБ е огромен!
46
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 41 ППДБ направиха първия кабинет без Борисов и Доган във властта от десетилетия и именно Слави еднолично го свали.
45
8
 
18
 
! Отговори
1111 преди 4 седмици
Може - управлява ! На теб като ти дадоха "изборна победа" през лятото на 2021 , ти какво направи ?! Пое ли отговорност , оглавили кабинет ?! НЕ ! Видяхме шнорхели , плавници , плагиати , болон ки и прочие чегъртачи-неможачи ,затова най-добре е си седиш на диванчето и да си мълчиш "уважаеми" другарю главен мутро-чалгар на републиката.
44
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да ми дава акъл образован капацитет в някоя област,да му повярвам,но един чалгар,тип ала Бойко Борисов,чиито подчинени му целуват подметките,дори не искам да го слушам.
43
4
 
14
 
! Отговори
Кажи си,бе СлаФчо преди 4 седмици
Как в 19 без 5 ,ДПС ти преляха гласове,та да минеш 4те%?
42
4
 
20
 
! Отговори
Ицо преди 4 седмици
Заради Слави или иначе известен като "малкия доганчо" изпаднахме в спирала от избори, хората се обезвериха а Борисов се беторнира на власт. ППДБ никога реално не са имали кой знае каква тежест с 60 депутата. Малкиа доганчо имаше, но реши да помогне на господарите си от ДПС/ГЕРБ. И ние помним...
41
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ППДБ са удобни за изкупителни жертви, но как пък един път-----ППДБ са престъпници както коалиционните им партньори от ГЕРБ и ДПС. Идеята, че са били наивни и затова наивно са се опитали да променят мафията отвътре, беше отхвърлена като лъжа още когато Радан Кънев я използва за първи път преди години, когато пак бяха съюзници с ГЕРБ. Който иска да гласува за ДСБ, прав му път, но да не се тупа в гърдите като желаещ промени. До тук три пъти са подкрепяли и участвали в правителства заедно с Борисов.
40
4
 
15
 
! Отговори
факт преди 4 седмици
слаФчо така и не може да разбере че е просто парче