Тошко Йорданов: Кабинетът е на ГЕРБ и ДПС

ПП орязаха правомощията на президента
16 апр 2024 18:45, Инна Ангелова
51
Тошко Йорданов: Кабинетът е на ГЕРБ и ДПС
Снимка: БГНЕС

И Тошко Йорданов изрази мнение, че този служебен кабинет е на ГЕРБ и ДПС. Кабинетът е такъв, благодарени на Христо Иванов, Атанас Атанасов, Кирил Петков и Асен Василев, които направиха промени в Конституцията, орязаха правомощията на президента и сервираха служебен кабинет на ГЕРБ-ДПС.

Йорданов изказа мнението си за състава на служебния кабинет преди началото на заседанието на временната комисия за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Асен Василев в тях.

Тошко Йорданов коментира, че ГЕРБ „не са луди да откажат нещо, като им дадат“. Относно канала за контрабанда на цигари и ролята на Никола Николов-Паскал Йорданов посочи, че този канал не се е появил в последните три месеца, но фактите, с които представители на „Продължаваме Промяната“ вероятно са били забъркани в него затова има доказателства. Оттам нататък си има прокуратура и следствие, които трябва да проверят всичко назад. Каквото можем ще направим, добави Йорданов, който е и председател на комисията.

В рамките на днешното заседание комисията ще изслуша председателя на Държавната агенция „Национална сигурност“ и служебния финансов министър. За осигуряването на реда в залата са присъстват квестори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: кабинетГЕРБППИТН
Още от Избори 2024
МВнР покани международни наблюдатели за изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
2
 
! Отговори
Петър преди 1 седмица
ПП-ДБ се оказаха дъното на българската политика, осоено с хора като Иванов, Атанасов и Василев
47
1
 
1
 
! Отговори
Толкоз Просто преди 1 седмица
До 44: Всъщност, да си честен е смирен са две от най- святите християнски ценности. Но за съжаление християнските добродетели са поругани в България. Българинът не е беден. Българинът стана алчен, лаком, ненаситен, злобен и завистлив. За това държавата е на този хал. И когато се изправи почтен човек пред вас, искащ справедливост вие го изяждате с парцалите. А за интелект да бе говорим, на боковите избиратели книги не им требат, дай им поп-фолк.
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До до 31Ти колко магистрали построи, докато беше на власт?
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 43 ОТ 3 год нищо не се стро нищо не се прави 43 защо не питаш управляващите къде са парите кой ги взе 43 вместо да пишеш измислици по сайтовете
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 33 хахахахаха големи глупости пишеш верно ли честен беден е добро определение за човек ЗА мен да си беден значи да си мързелив необразован нискоинтелигентен и няма нищо общо с честност 33 хахахаха при толкова възможности да лежиш и да чакаш някой да те направи богат това как се нарича хахахаха а колкото до шарлатаните стани да седна са и хич не ги интересува твоето благосъстояние единствено за тях си гласоподавател да те излъжат и виждам лъжат те
43
4
 
6
 
! Отговори
до 31 преди 1 седмица
Проблемът е, че т.нар. магистрали на Бойко в по-голямата си част приличат на високоскоростни пътища и нямат общо с магистралите, а 1 км неравности не са един километър, а цели отсечки, т.нар лотове... и се вижда по това кой ги е правил колко е крал. За тво есведение тези неравности са повод за нескончаеми ремонти и точене на нови пари. Един път крадат като строят, втори път като ремонтират построеното...
42
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Кабинетът е на ГЕРБ и ДПС"... Това вече звучи успокоително след екшъните през последните три години.
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да, по вина на Христо Иванов.
40
2
 
1
 
! Отговори
ВСИЧКО Е НА ДПС преди 1 седмица
И ЛИЧНО НА ДОН ДОГАН, ТОШКО И ЧАЛГАРЯ СЪЩО
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Служебното правителство стана "слугинско правителство" на ГЕРБ. Слугинският премиер Главчев на Бойко Борисов - Вечният и Святият. Новият Тодор Живков на София.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е явно думата вече е,на тези българи,не гласували с Години!-:)
37
7
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
ЛЪЖЕ! КАБИНЕТА Е РАЗПРЕДЕЛЕН МЕЖДУ ГЕРБ, ДПС И ПРЕЗИДЕНТА. ПРЕЗИДЕНТА НЯМА КАК ДА ГО ОДОБРИ АКО НЕ ПОЛУЧИ НЕЩО :D
36
5
 
4
 
! Отговори
morgan преди 1 седмица
Тошко африкански да вземе даирето ида ходи при гологлавия да върти гюбеци а не да расъждава върху теми които не разбира
35
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Боко за последен път реди кабинет. Имаше варианти - сега или след избори. Избра сега, заради Посолства. Негова преценка, последиците ще са за ГЕРБ.
34
2
 
2
 
! Отговори
тоти преди 1 седмица
Е и какво толкова,по добре да знаят всички ,че Жойко е трнера и виновен за пртовала ще е той и всички ще сте доволни..дсега ..пролетарий обединете се от всички страни;; ха ха
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най- големият проблем на плиткоумният/селско-тарикатски боцев електорат е, че хората искащи промяна са мислещи и честни. Да си честен, беден и мислещ в България е грях. Чудят се какви да си ги изсмучат от пръстите и да клепат. Парапети, гражданства това какво е в сравнение с кражбите и безчестията повече от десетилетие. Кой създаде нотариуса, Паскал, черепа? Кой им позволи да безчинстват? Кой изпродаде цялата държава на безценица? Българина иска Боко защото се разпознава в него.
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
УМ УМУВА,УМ ЦАРУВА, УМ ПАТКИ ПАСЕ!НАРОДА ДАДЕ ШАНС НА СЛАВЧО И КАКВО ПОЛУЧИ? ЦИРК!ПОСЛЕ СЕ РАДВАШЕ НА КИРО И КОРНЕЛИЯ И КАКВО ПОЛУЧИ? ЛЪЖИ!ИНФЛАЦИЯ! 3 ЛВ БЕНЗИН! 5 ЛВ.ОЛИО И 50 СТ.ЯЙЦЕ!ХЛЯБА СКОЧИ!ПОСЛЕ СЕ ПОРАДВАХМЕ НА КИРЧО КОКОРЧО И НЕ ОСТАНАХМЕ РАЗОЧАРОВАНИ:ВСЕКИ ДЕН СКАНДАЛИ! ДАЖЕ РАЖДАЕМОСТТА СЕ УВЕЛИЧАВА ОТ ДОБРУВАНЕТО!И КАКВО СТАНА КАТО СВАЛИХТЕ ББ!УПРАВЛЕНИЕ ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ!ВСЕКИ ДЕН ЧУДО! ПРИКАЗЕН СВЯТ-ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР ЖИВЕЕ КАТО В ПРИКАЗКИ ИЛИ АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА!
31
4
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 1 седмица
До 23. Уф, пак ли с тази изтъркана плоча за лошите магистрали? Абсолютно не е вярно, че всичко е лошо. Много работи направи Борисов и то добри, а какво плямпат отявлени антигербаджии като теб, няма значение. Предпочитам построени 100 км магистрали, пък нека 1 км от тях да да неравни, оправя се. А другите като НИЩО не правят, няма и какво да е лошо, нали? Глу.пак.
30
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Че на кой искаш да бъде бре, Тошко? То няма друг кой да управлява тази клета държава, освен те. ПП,ДБ я хвърлиха в клинична смърт.
29
5
 
3
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 седмица
И що да не е? Доколкото имам спомени ГЕРБ (с всичките им кусури) управляваха доста по-добре от променливите шарлатани и от неслучилия се ваш кабинет