Хампарцумян: С единия крак сме в еврозоната

Още през 2021 г. сме покрили изисквнията за влизане
19 апр 2024 13:05, Инна Ангелова
60
Хампарцумян: С единия крак сме в еврозоната
Снимка: БГНЕС

Банкерът Левон Хампарцумян заяви, че страната ни е с единия крак в еврозоната, но със сигурност няма да влезем през януари 2025 година. В същото време страна ни губи от това, че все още не сме приели еврото, подчерта банкерът в ефира на bTV.

"България е половин процент от стопанския оборот в ЕС, ние не сме формална заплаха, а по-скоро като някакви малки орбанчета в плетката на ЕС". Ако ние излъчваме политическа нестабилност, ще получаваме това, което получаваме и сега", посочи още Хампарцумян, като допълни, че някои политически сили "вероятно предпочитат да сме с единия крак в Европа, а с другия в неразвитата част на Азия".

Според финансиста Никола Янков в момента не сме в еврозоната, защото страната сама е отложила, "а щяхме да влезем с Хърватия". Той подчерта, че още през 2021 г. България е покривала изискванията, като смята, че и сега ги покрива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: ЕврозонаЕС
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Някои са с единия крак за затвора. С дугия за гроба.
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С единия крак сме в гроба.
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Fake news na propadnalite dolari.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А с другия крак сме в гроба.
50
0
 
3
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 седмица
Тоз няма ли кой да го гръмне-арменски идал
49
0
 
7
 
! Отговори
Питам само преди 1 седмица
Лево, Юда се е продал за 30 сребърника, ти за колко, та лаеш за евраци и зони ? Ама Юда знаеш как завърши, дано се осъзнаеш!
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
3 вида плакалници В БЪЛГАРИЯ : НЕДОВОЛНИ ОТ САЩ, НЕДОВОЛНИ ОТ ЕВРОПА, НЕДОВОЛНИ ОТ РУСИЯ, И ВСИЧКИ ЗАЕДНО НЕДОВОЛНИ ОТ НАСТОЯЩЕТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗАРАДИ ТЯХ 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ В НЕУВРЕДЕНИ УМСТВЕНО ДЪРЖАВИ.
47
0
 
4
 
! Отговори
Мдааа преди 1 седмица
С двата крака бяхме в римската империя, във византийско владичество 200год , 500год под османско робство, във всички войни влязохме в съюз уж с побеждаващите, СССР ни взе под опека, да коментираме ли има ли ги тези империи и победиха ли съюзниците ни в световните войни, за СССР се знае. Сега, днес сме с двата крака в ЕС, НАТО и с единия крак сме в еврозоната и Шенген, почти сме под опеката на САЩ да се сещат ли какъв им е хала и какво ги чака?!? Ние сме проклятието на всеки закачил се с нас!
46
4
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 1 седмица
С единия крак сме ....на едно друго, скръбно място...за съжаление. И докато политиците продължават да държат държавата с другия крак в Азия, разбирай с Русия, скоро ще бъдем погребани като нация.
45
1
 
6
 
! Отговори
ъ преди 1 седмица
Дърт *** - назначен милионер. И пенсия и заплата влачи. Все акъли ръси и за него кризи няма, щото му дават да крадва.
44
1
 
4
 
! Отговори
До 21 преди 1 седмица
Цитирам: "И да преименуваме Левски на Евроски. Англо-саксонците ни унищожават и медиите канят само няколко експерти от сороските НПО-та като Отворено общество и тн , а половината от народа спи - другата половина се радва на новото робство."Такива няма нужда някой да ги унищожава, и няма кой да ги освободи от робство. То си е в тях.
43
0
 
10
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 седмица
крайно време е тоя ялов съюз ЕС да се разпадне! Нищо добро не ни донесе, както и НАТО - след 20 години в нато още караме Латвии в армията и стреляме с 65-годишни АК 47 от СССР! ХАХАХАХАХАХ
42
0
 
9
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 1 седмица
хампарци, с единия крак си при Галя от посолството, която ти дава инструкциите всеки ден да се развяваш по студията и медиите и да облъчваш хората! Няма да стане, по-добре *** в театъра да дублираш Кръстю Лафазанов!
41
1
 
9
 
! Отговори
До 38 , Валя преди 1 седмица
Нормалните хора говорят нормално, разбираемо и възпитано! Ненормалните крещят истерично като ония *** кокорчо и за тях си има специални институции в които да бъдат въдворени :)
40
0
 
10
 
! Отговори
Тояга преди 1 седмица
За такива като Левон само яка тояга по наглите кратуни! И с двата крака в гроба да се мятат! Ненужна *** и шрот са хора като този соросоиден екземпляр!
39
1
 
11
 
! Отговори
Шабиха преди 1 седмица
Арменеца с единия крак в гроба, ега стъпи и с другия крак в него.
38
15
 
5
 
! Отговори
Валя преди 1 седмица
Крайно време е всички нормални хора да изкрещят високо и да спрат всички не Нормалници които искат да спрат европейското развитие на България.Крайно време е Копейкин и копейковци и Волгин да вървят по дяволите.
37
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе незнам къде сме с единия крак, ама знам че и с двата крака сме в батака!
36
1
 
11
 
! Отговори
Уау преди 1 седмица
Левове, ти нямаше ли три крака бре? А с другите два кога ще влезнеш?
35
2
 
12
 
! Отговори
ИВАНОВА преди 1 седмица
До OrwellКато че ли Дания не е богата държава като не е в еврозоната- съвсем за *** ни взеха !