Петков съзря тайна завера между Борисов, Радев и Пеевски

Христо Иванов отправи ултиматум към ГЕРБ
19 апр 2024 15:12, Александър Попов
195
Петков съзря тайна завера между Борисов, Радев и Пеевски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Има явно тайна координация между Пеевски, Борисов и Радев, която в момента почва да се разпада", коментира съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков сагата с поста служебен министър на външните работи.

"Явно избраният външен министър Стефан Димиров не е с евроатлантически поглед, в последствие решават да го дръпнат. Да, Митов (Даниел Митов - нел. ред.) има европейски възглед, но явно е имало уговорка. Явно Радев е казал "къде е моята част от сделката". Така си го обяснявам аз", коментира Петков.

Той заяви и своя прочит относно договора "Боташ", който влезе в дневния ред на депутатите.

"Сега в зала липсва докладът и ГЕРБ почва да брани Радев. Енергийният министър е замесен в случая. Прозира сделка за енергийния, правосъдния министър, Радев и сделка за "Боташ", който договор е подписан по време на служебния кабинет на президента”, смята Петков.

Той информира, че ще настояват докладът да бъде внесен, гласуван и пратен на Прокуратурата.

Христо Иванов, съпредседателят на ДБ, заяви, че очевидно между премиера и президента ще продължи диалога.

"Това е странно, защото президентът каза, че няма отношение към състава, а сега изглежда, че има след като “комуникацията продължава”, каза Иванов.

Той подаде топката към ГЕРБ и подчерта, че дали ще си говорят след изборите зависи от Борисов.

"Дали ще продължат скритите договорки с Пеевски и президента. ГЕРБ да решат дали ще продължат с тях или с нас за реформи", призова Христо Иванов.

Ген. Атанас Атанасов коментира, че се наблюдава пример за бездействието на службите.

"ДАНС трябва да информира НС, а не ние да пращаме доклади", добави Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро би требвало да знае, че амбициозните селяни като Боко и сие, са най-опасни, ама явно живота в Канада го е отпуснал :))
70
1
 
10
 
! Отговори
Хах преди 1 месец
Слаба работа парапетник, слаба не върви! Ама вие толкова си можете. Хвани единият, блъсни втория, та да падне третия, дето въобще го няма! Запомни, отивате да правите компания на бившите ортсци на Боко пишман патриотите и деформаторския блок! Айде и лек път!
69
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно се чудя , как Унгария със същите еврофондове стана такава хубава държава , а България не успя . Дали пък политиците не са поне малко виновни .Излязал Хр.Ив да говори , като техния министър вдигна инфлацията и натрупа 20 милиарда дълг . Няма значение , важните новини са , че еднин щъркел изкълвал калника на една кола , това дават по телевизора .
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този е толкова ку.х, че се остави две оядени пра...та да му го нахлузят и да си умират от кеф. Може и да е имал добри намерения, може и да е честен, иначе защо са включили всички ла-й-но-ме-ти срещу него.... Няма по-опасен обаче от амбициозния про.стак - той може да опропасти всичко и после сто години да не могат да му оправят натвореното
67
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От Путин лъха на xoмосексуализъм
66
0
 
12
 
! Отговори
Киренце преди 1 месец
Киренце, има една хубава българска поговорка - "Късно е либе за китка". Твоето време и на Асен вече мина. А можеше да сте фактори в политиката дълго време, ако не бяхте изпрали и изгладили най-големият мафиот в държавата - мутрата от Банкя. Подписахте си смъртната присъда, управлявайки с него. А трябваше да го вкарате в затвора. Ако го бяхте направили сега щеше да имате над 120 депутати. Но вече е късно. Сбогом!
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Псето с какво праи " кариера " , с лаене , тоя с лаене по Буци премиер стана , после с него глупница праи , сега пак се разлая по Буци като мисли , не че може да мисли , ама така инстинктивно , първосигнално , ама толкова първосигнално колкото и животинките го не умеят , защото и в тях има някакаъв разум , а у Кеире нема .
64
2
 
4
 
! Отговори
ПЪРЗУЛ ПО ПАРАПЕТА преди 1 месец
ТИЯ ДЕЕБИЛИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ НЕУКИ. ПОЛИТИКАТА Е - "ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА". ДНЕС СИ С ЕДНИ, УТРЕ С ДРУГИ В КОМБИНА. НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХА? САМИТЕ ТЕ БЯХА ПЪРВО С ПРЕЗИДЕНТА, ПОСЛЕ С ИТН И БСП, ПОСЛЕ С ГЕРБ И ДПС??? СЕГА СА САМИ С ПАРАПЕТА И ПЪТУВАТ КЪМ НИЩОТО. БОЙКО ИМ ДАДЕ ШАНС И МОЖЕХА ДА КАРАТ ОЩЕ ТРИ ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА, АМА СЕГА ЩЕ Я ГЛЕДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.
63
0
 
7
 
! Отговори
шпаклата преди 1 месец
Стъргаха, стъргаха, и взеха че се изтъргаха. :) :) :)
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кико Т.ъпото ми стана по-противен и от Боко Тиквата, и само как криви муцката като дума
61
0
 
6
 
! Отговори
Маркетингова мъдрост преди 1 месец
Колко му е да излъшеш умните и красиви сектанти.
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КироУ , туй да не е като да бъркаш под на Лена фустата? Не е виновен Кирчо, че шляпа акита всекидневно из медиите, виновни са "медиите" че размазват акитата и изобщо дават гласност на дебилните изказвания
59
1
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
Петков, да ти напомнят,че ти, лично ти и сбирщината ти заедно с интимният ви партньор Герб СДС и ДПС предложихте и приехте служебният кабинет да е тясно политизиран като издадохте домова книга от политически назначения които могат да са служебни министри председатели! Това, че президента се опитва да ограничи щетите от собствената ви олигофрения и отказва да е *** и през ден да разписва смени на министри защото интимният ви партньор Боко така е решил, не го прави част от интимната коалиция!
58
2
 
5
 
! Отговори
Факт! преди 1 месец
Той Слави каза отдавна какви са тези, ама нали е чалгар и малкото депесе и кви ли не глупости още, затова няма да му вярваме....!Друг път слушайте като ви обясняват...!
57
2
 
6
 
! Отговори
Бунгар преди 1 месец
Всеки ден ръсят по една глупост най малко ПП/ДБ. Сега какви завери,какви бръмбари са им в главите. И тези хора ги хрантутим за да им слушаме глупостите всеки ден.Крайно време е да отидат на борсата или да си потърсят работа за не умрат от глад.От нас зависи дали щеги оаставим отново на Държавната хранилка.Нека не се срамуваме отново от избора си.
56
0
 
8
 
! Отговори
Лето 2024 преди 1 месец
Цар Киро Съзерцателя получи първото съзерцание. (19/04)
55
1
 
5
 
! Отговори
Сега преди 1 месец
Ако някой си мисли че пак няма да има сглобка жестоко се лъже
54
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че тази завера между тримата никога не е прекъсвала, дори по време на сглобката, чак сега ли забеляза?! Отново Герб и ДПС се готвят да управляват държавата. Трагедия.
53
2
 
17
 
! Отговори
Тактика преди 1 месец
Добре де, някакво раздвоение на личността се наблюдава при ППДБ. Те седяха на коленете на ДП, прегръщаха се с ББ, а сега викат " Има координация между ГЕРБ, ДПС и Радев". За психиатрия сте ей..
52
1
 
8
 
! Отговори
Vihrogon преди 1 месец
"ГЕРБ да решат дали ще продължат с тях или с нас за реформи", призова Христо Иванов - Той сериозно ли е казал подобно нещо? С ГЕРБ ще правят реформи? Нали изпрахте Баце бе, Ицко? Колко повече? То има ли накъде повече да му лъскате бастуна/имиджа?