Костадинов: Оставката на Желязков е закъсняла

Решението потвърди позорното съществуване на този парламент
25 апр 2024 13:52, Красимир Ангелов
26
Костадинов: Оставката на Желязков е закъсняла
Снимка: БГНЕС

Оставката на Росен Желязков трябваше бъде гласувана много отдавна заради системни нарушения, които обаче бяха извършвани заедно с „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ), коментира лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, в парламента, след предсрочното отстраняване от длъжност на председателя на Народното събрание.

Още по темата
Решението, което НС взе за отстраняване на председателя, затвърди „позорното съществуване на този парламент“,  добави той.

"Това Народно събрание завършва позорно, защото станахме свидетели на поредния изключително грозен скандал между ГЕРБ-СДС и ДПС, от една страна, и ПП-ДБ от друга, в който не ставаше дума за политики, а за разпределяне на позиции, постове, „пудели, пачки, Митници, здравни каси“ – все едно станахме свидетели на едно преразпределение на територия", обясни лидерът на "Възраждане".

Костадинов упрекна ПП-ДБ в лицемерно поведение. Свидетели сме на лицемерното поведение на тази формация, която сутринта не се регистрира цялата, знакови лица от ПП-ДБ отсъстват, отбеляза той, цитиран от БТА.

Знаем, че ПП-ДБ, както и БСП, нямат проблем да управляват заедно с ГЕРБ, веднага след изборите. Това, че днес ПП-ДБ направиха подобна акция, няма да ги спре да направят правителство след вота, посочи лидерът на "Възраждане".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от Общество
Бивш министър: Пенсионната система е консервативна, но трябват промени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Незнам преди 1 седмица
За оставката на Желязков ама твоята отдавна закъсня трябваше вече да сме забравили за теб
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
СЛУГИТЕ НА РУСИЯ В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ БЕЗНАКАЗАНО СИ СЕДЯТ И ТРОВЯТ ДЪРЖАВАТА НИ ЧЕ И МНОГО ПАРИ ПОЛУЧАВАТ
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЕЕЕЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ!ОСТАВАТЕ ПАРЛАМЕНТА БЕЗ РЪКОВОДСТВОТО! БРАВО!УМНИК ГЮРО С УМНИЦИ ДРУГАРИ!СЕГА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО! ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО! 9 ЮНИ ИЗБОРИ!ЗА КЕФА НА УМНИТЕ ЗАКОНОТВОРЦИ!ТРОПАТ С КРАЧЕНЦЕ! СЪРДЯТ СЕ!ИСКАТ ТЕХНО ПРАВИТЕЛСТВО! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! НЕКАДЪРНИЦИ !ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! АКО ВИ ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ВИ ГЛЕДАМ СЕИРИТЕ ВСЕКИ ДЕН НОВ ПОГРОМ!НЕ ВИ ОМРЪЗНА ДА СЕ РЕПЧИТЕ !КОЛКО СТЕ ВЕЛИКИ! НЕ !ПРАСТО СТЕ НАГЛИ !БЪЛГАРОУЦИЙЦИ
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Коцето и той вече от Харвард да ге.
18
0
 
4
 
! Отговори
morgan преди 1 седмица
сега си ти наред
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А с Желязко какво стана? Какво стана с Желязко? Ще ходи ли още до Индия и Киив или се свърши тая?
16
9
 
0
 
! Отговори
Патриот преди 1 седмица
Възраждане на ПП-ДБ!!
15
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Костя и Цомчо си правят 69
14
0
 
14
 
! Отговори
Справедлив преди 1 седмица
На изток- Украйна и Русия се бият, но тук в България май ще се избием един друг - дотам са стигнали нещата !
13
0
 
8
 
! Отговори
И кога преди 1 седмица
Желязков си е подал оставката?Той беше свален.
12
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Костя и Цомчо/плюнката/ си разменят ласки.
11
8
 
4
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
Това новият говорите на ПП-тата и ДБ-тата ли е? Поне ще им лъснат червените З-ци!
10
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе не го харесвам ама в случая е прав. Коцето още преди дни каза, че ще внесе искане за оставка, а Това че Киро, ристооо и Асанчо гласуваха днес в последния момент, не значи че Костя е правил коалиция с тях, ами просто Киро реши да се прави на опозиция така предизборно когато видяха че бацццце и Шишшши се поддддиграха с тях. Да питам тролоBBBeте, ами ако Костя се беше въздържал кво щяхте да напишете?! Тоя леrна на Бацццце и Шишшши нали?!
9
9
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
На Боко да му ядете кюлчето да му ядете :)))))))))))))))))))))))))))))
8
12
 
8
 
! Отговори
Майорс преди 1 седмица
Копейкин жалки сте , за пореден път доказахте че нямате нищо общо с България и не защитавате интересите и! Виесесъюзихте с провалилите се три партии и ги реабилитирахте на политическата сцена! Срамота защитници на Русия и Путин!
7
8
 
10
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 седмица
Днес.bg откровено дразни розовите атланти. Преди малко статия с изявления на Захарова, сега изказването на Костадин. Още малко преди това откровението, че САЩ ще си вземат 90% от "помощта" за Украйна. Не трябва така, атлантите ще вземат за де поболеят преди да са ги мобилизирали за фронте:)
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Факт , цялата патаклама само колкото да ядосате Буци ., нищо повече . ПП-ците както е по традиция - неадеквати , нали и те го избираха .
5
11
 
6
 
! Отговори
Идеалист преди 1 седмица
Днес "Възраждане" легимитира Кокорчовците. Това беше тежка тактическа грешка и ще му струва 2-то място, към което се беше устремило. Костадинов, кой ви подведе или сам си вкарахте автогола!?
4
9
 
5
 
! Отговори
Про100 Киро преди 1 седмица
С колегите Копейкин, Нинова и Славуца го нахакахме на ГЕРБ и ДПС. Очаквайте Сглобката-2 в новия парламент, но за 4 години. Всеки ще прибере кой колко може, щото ще ни е за последни, но все ни е тая, 4 години у парламентО - 4 поколения след нас ще си оправим и после кой на остров, кой в чужбина, кой как му е кеф. А за вас пица, но без кристали, само по блат!
3
4
 
7
 
! Отговори
ПРОМОЦИЯ- ПУТИН преди 1 седмица
КИРЧО ОТ ДНЕС НАМАЛЯВА ЦЕНИТЕ НА КОЗУНАКА В ЧЕСТ НА ПОБЕДАТА НАД НАТО....