ПП-ДБ вече нямат група в ОС на Плевен, разпадна се

От трима души останаха двама
Обновена: 25 апр 2024 10:57 | 25 апр 2024 10:53, Анисия Иванова
6
ПП-ДБ вече нямат група в ОС на Плевен, разпадна се
Снимка: БГНЕС

Групата на коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България" (ПП-ДБ) в Общинския съвет (ОбС) в Плевен се разпадна. В началото на днешното заседание председателят доц. Иван Малкодански съобщи, че е внесено искане от д-р Павлин Стефанов за напускане на групата на ПП-ДБ.

След тази промяна групите в Общинския съвет на Плевен са осем като най-многобройна е тази на ГЕРБ с осем общински съветници. След това искане Стефанов вече е независим общински съветник.

"Поради намаляване броя на общинските съветници в групата от трима на двама, а съгласно нашият Правилник група в Общинския съвет може да бъде съставена минимум от трима общински съветници, то и Наталия Цанева, и Людмил Софрониев също стават независими общински съветници", поясни доц. Малкодански, цитирана от БТА.

Наталия Цанева е и заместник-председател на ОбС-Плевен, което доведе до въпрос в залата дали при това положение тя запазва поста си. Доц. Малкодански обясни, че заместник-председател се издига от група общински съветници и няма основание той да бъде премахнат от този пост заради разпадане на групата, освен ако има изрично предложение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Избори 2024
Костадин Паскалев: Григорова сама ни потърси за разговор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да се разпадат и да изчезват. Нищо добро от тях, само простотия, каши, тотално незнание и неможене и един "чист" български език. Имаха шанс, ако не беше лакомията им. Можеше да почиракуват в НС, да видят кое накъде и как, все пак от улицата ги вкараха там, не са политици, да се поосвестят и тогава да искат власт. Ама не, ламтеж за Сичката власт на всяка цена и веднага. Ами, айде, кой отде дошъл! Не са голяма загуба.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
при тях всичко се разпада :))))))))))))))))))))))))
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПП мушениците се разпадат ,че се разпадните на изборите до последния пепеец )гадове крадливи
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Махайте се бе , Тачев ви върти на малкия си пръст
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гербавите агенти се отлюспват, това е съвсем нормален, очистителен процес! Точно след като бъдат изметени, ще започне истинската Промяна!
1
2
 
17
 
! Отговори
Пе Пе преди 1 седмица
Приключихме с Промяната