Атанас Русев: Не познавам Лена, извадила си е фалшиво пълномощно от мое име

Той сигнализирал ДАНС още през 2023 година
Обновена: 29 апр 2024 09:42 | 29 апр 2024 09:40, Нели Христова
292
Атанас Русев: Не познавам Лена, извадила си е фалшиво пълномощно от мое име
Снимка: БГНЕС

Фалшиви документи, подписани с електронния подпис на Лена Бориславова, са използвани, за да се смени Управителният съвет на сдружението "Да запазим Корал", обясни пред bTV председателят на сдружението Атанас Русев.

"Попаднахме на тези факти, които извадихме от Агенцията по вписванията. Това са поредица от документи, които са фалшиви и всички тези фалшиви документи са вътре с фалшифицирани подписи и невярно съдържание. Всички тези документи са подписани с електронния подпис на Лена Бориславова и са входирани в Агенцията по вписванията, за да се смени Управителният съвет на сдружението "Да запазим Корал", на което аз съм председател“, обясни той.

"Когато ни извикаха в ДАНС, там ни показаха един документ. Бях изумен. Видях, че пълномощното е от мое име за Лена Бориславова и видях под него моя подпис фалшифициран, копиран от специмена за подписи в Агенцията по вписванията. Дори си личи. Бях изумен, когато прочетох името на Лена Бориславова“, заяви Атанас Русев.

Той заяви, че са подали сигнала до ДАНС през юли 2023 г. Разследващият журналист от "Бивол" Асен Йорданов уточни, че те сами са отишли в ДАНС, а на се били викани.

Още по темата
"След сигнала, който подадохме, ни извикаха в ДАНС, за да дадем показания. Това стана след като сме подали сигнала. Бяхме трима човека от сдружението. Сигналът беше за нещо неправомерно, което се е случило. Става дума за фалшиви документи, но в тези документи не бяхме видели пълномощно и т.н. Отидохме там през месец юли, показаха ни набор от документи и започнаха да ни питат дали сме се подписвали или не под тези документи. Всички документи, които ни показаха, там фигурираше моят фалшифициран подпис", обясни Атанас Русев.

Той е категоричен, че не познава Лена Бориславова и никога не я е виждал. "Не съм говорил с нея по никакъв повод. По телефона не съм разговарял с нея. За мен беше изумление, когато видях, че Лена Бориславова си е извадила фалшиво пълномощно от мое име, за да се разпорежда със сдружението "Да запазим Корал", добави Русев.

Той обясни, че не е имало заседание, на което Кирил Петков да напусне сдружението: "Такова общо събрание на нашето сдружение никога не е имало. Всички тези документи са изфабрикувани".

На въпрос какви са щетите от това, Русев отговори така: "Представете си, че притежавате фирма. Събуждате се една сутрин, отивате във фирмата и виждате, че там на стола ви стои някой друг. Връщате се и виждате в Агенцията по вписванията, че Лена Бориславова си е извадила фалшиво пълномощно и вече управителят е някой друг".

Той каза, че сдружението им е с идеална цел и не може да става дума за материални щети.

"Подобна наглост и арогантност не мога да си представя", категоричен е Русев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от Политика
Тодор Тагарев: Сега всички са срещу ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пеевски яко е развързал торбата, то не са медии, журналисти, експерти, платени писачи всичко намазва в момента. Все пак Шиши е наясно, че много пари в затвора няма да му трябват, а стане ли съдебна реформа, ще трябва да отговаря за доста престъпления срещу народа.
226
6
 
23
 
! Отговори
888 преди 4 седмици
Ооо...., Ленчето Общата яко е "оплела конците"...! Или "нещастен случай", или да бега от Бг, щото "Чичковците" от Мафията "не прощават и не забравят"!!!!
225
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не че има някакво значение да простичкото Киреево е било в ситуация на конфликт на интереси,въпросът тук е принципен,не може една мустаката kифла да си играе с пълномощни,документи и фалшиви подписи, така както на нея и на Простьо им е угодно!
224
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ами то с това фалшиво пълномошно простооКиро финтира и законите в БГ за да стане министър, т.е. 2 "финта" е направил, с канадското гражданство и с това пълномощно, а пРезидента си беше затворил очите и се хвалеше , че ако има още такива "шарлатански" министри, БГ-то щяло да цъфне и върже.
223
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кирил Петков финтира Конституцията най-спокойно, а тези тук едно пълномощно оспорват...
222
9
 
25
 
! Отговори
123 преди 4 седмици
Интересно, как така ДАНС се занимава с някакъв елементарен случай, в който дори няма материален интерес. Значи всякакви "нотариуси" и други имотни мафиоти десетилетия грабят хората с подправени пълномощни и никой не им обръща внимание, обаче сега това е въпрос на национална сигурност. Доста намирисва
221
5
 
18
 
! Отговори
Пфуууу преди 4 седмици
като я гледам тазиии, оня кирчно канадеца е повече жена от тая кобила
220
0
 
14
 
! Отговори
ЗЛОБЧОВЦИ НАИВНИ преди 4 седмици
България се превърна в образец на държава тотално заграбена от мафиотски групировки маскирани като политически "партии".Няма бивши полицаи и бивши крадци!Крадеца е крадец за цял живот...то си е в кръвта...повръща ми се като чета и слушам абсолютни нагли лъжи по национални телевизии и всякакви медии.народа гледа в недоумение и безумие,неспособен да реагира,задушен от наглостта на мафията.сега ще се разпределя баницата за пореден път,но борбата кой колко % да вземе е огромна.А народа пасе трева...
219
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Гласувайте за ПрасунА вие не бяхте ли в коалиция 9 месеца със същия Прасун, или греша?
218
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Гласувайте за ПрасьоСто пъти по-добре за тях, отколкото за националния предател Кирил Петков, който се опита да забрани 3-ти Март!
217
5
 
32
 
! Отговори
13 960 лв заплата преди 4 седмици
Лена Бориславова още в началото сложи ръка на Европейската банка за Развитие и Кирил Петков й измисли длъжност консултант за заплата от 13 960 лв. Колко хора тогава обърнаха внимание на този факт?
216
15
 
4
 
! Отговори
Нови разкрития ДАНС преди 4 седмици
ДАНС разкрили, че вече 10 години Лена е дъжала Баце в престъпна зависимост от нейната домина програма. Гаврела се с огромно дилдо и Баце се страхувал и вършел каквото му каже. Под ней диктат крадял пари и осъществил турски поток.
215
8
 
5
 
! Отговори
Бомба, шок преди 4 седмици
Лена насилила Бойко в тоалетната и от сутиена и изпаднали пачки. От тогава Боко е така притеснен, а Киро чупи бутилки
214
3
 
7
 
! Отговори
Бомба, шок преди 4 седмици
На моята поща дойдоха снимки как лена бута сев ози на файто пълен с пачки, а отпред е впрегнат вместо кон пудела, а кочияш е Киро и то гол моля ви се
213
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До за първи път му е "след 3 години се сети,че посписа му е фалшифициран" --------------- ами 3 години посолството беше гръб на измамниците... който разбрал - разбрал хихи
212
5
 
6
 
! Отговори
Д(АН)С пази тайни преди 4 седмици
Данс пази снимки как лена и секретаря на МВР в престъпно съвукупление завити в пачки се хихикат, а пудела им ближе чувствителни зони. Щом са готови момчетата от дизайна на фотошоп ще ги покажат.
211
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Гласувайте за Прасьо "Ще седнете в скута на прасьо да ви убоцка отзади!" -------------- не може да се доредим от лодкарите и ппдееебилите...
210
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 203 само толкова ли можеш не са ли ти написали нещо по така Например за Лена колко е най или пък за Киро пристига от Харвард единствен неповторим други няма като него изобщо ИЛИ Лена и Киро тандем романтици возят се на държавният самолет само двамата
209
6
 
3
 
! Отговори
за първи път му е преди 4 седмици
този наско гулям умник.след 3 години се сети,че посписа му е фалшифициран...брей!!!!а къде спа 3 години?те можеха да ти го нахакат в човката и чак сега да разберешшш.брей...
208
2
 
4
 
! Отговори
Лена е най долна преди 4 седмици
Лена е връзвала пачки на пудела си и ги е пращала на Киро, а той и е връжал кока в плик по килограм. Обучавали са пудела при Боко говорещия с кучета и са го хранели с прасешки гранули. И всички са се нимали с пачки и с пудела и даже и голи, и дажи и в съвукупление