Днес се навършват 3 години от смъртта на Джако

Братята му отдават почит на турне
25 юни 2012 12:52,
14
Днес се навършват 3 години от смъртта на Джако
Днес се навършват три години от преждевременната смърт на Краля. Снимка: Reuters

Днес се навършват 3 години от внезапната смърт на най-успешния певец в историята на поп музиката - Майкъл Джексън.

Джако почина на 25 юни 2009 година от свръхдоза пропофол, а за неговата смърт бе признат за виновен неговият личен лекар. Кондрад Мъри бе осъден за непредумишлено убийство на четири години затвор през ноември миналата година.

Годишнината от неговата кончина се отбелязва със серия концерти на неговите четирима братя - Джаки, Тито, Джърмейн и Марлон, които се завърнаха на сцената под името "Джексънс".

По време на своите концерти те посвещават на Майкъл парчето "Gone Too Soon".

Джърмейн каза, че братята са искали да се завърнат на сцената отдавна. След смъртта на Майкъл Джексън обаче им е било необходимо да мине време.

Когато пееха с Майкъл Джексън те бяха известни като "Джексън 5", припомня БТА.

В Детройт братята Джексън пяха пред почти напълно разпродадена зала. Феновете им бяха развълнувани от това, че ги виждат заедно и през цялото време аплодираха певците на крака.

Турнето на "Джексънс" ще приключи на 29 юли с концерт в Снокалми, щата Вашингтон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: майкъл джексън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
34
 
! Отговори
Боби преди 11 години
Игнасио,запази тъпотиите си за себе си.Слушай си чалгите и мълчи.А Майкъл Джексън цял свят го признава и като певец,и като танцьор,и като автор на песни и т.н.Винаги ще го слушат.Велик.
9
0
 
35
 
! Отговори
абе....... преди 11 години
...чисто човешки - на мен ми е мъчно за него...
8
0
 
37
 
! Отговори
Unnamed преди 11 години
Никога няма да има втори толкова талантлив и добър певец, танцьор, изпълнител, перфекционист, НИКОГА !!! Прослушайте му всички песни и ми кажете има ли 1 слаба песен ??Просто няма да намерите такава !Велик беше, велик ще си и остане, а на комплексарите и хейтърите ще им кажа да го духат, грам не а ми нанограм не разбират от музика, трябва да си много ограничен и кух за да кажеш такива неща точно на такъв човек, постигнал много повече от жалкия ви живот !
7
0
 
36
 
! Отговори
Spacer преди 11 години
Игнасио, не си интересен пич, ама изобщо :)
6
0
 
38
 
! Отговори
Винету преди 11 години
Абе Игнасио, имам голямо желание да се срещнем и да обсъдим начина, по който ще те накарам да се покаеш за ниско-интелигентното си коментарче! Looser!
5
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поклон пред паметта му! За мен той е единствен и поне засега никой няма да го достигне. Той е основата на много от днешната музика, той е бил пример за днешните изпълнители. Той проповядваше толкова хуманизъм в песните си. Той постави стандарти в музиката и видеозаснемането, които малцина се опитаха да докоснат. Той бе модел за човешка доброта и всеотдайност. Той притежава най-дългият списък от награди и звания за творец от съвременната поп култура. Той има най-любящите фенове. ТОЙ Е КРАЛЯ!
4
16
 
32
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
безплатни торти във всички детски градини!
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някъде четох че бил убит от масоните ... дори на един видео запис самият той казва че се страхува за живота си ... Иначе това е най големия музикант !
2
0
 
56
 
! Отговори
Винету преди 11 години
3Майкъл е един, неповторим, и заслужава уважение много повече от любимите ви silicon-made БГ певачки. Никой не ви иска мнението тук,3M.J. ROCKS !!!
1
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мачкай, Жаку!