Михаела Филева представи на живо новия си албум "96"

Куп изненади за феновете на промоцията й
21 окт 2023 14:08, Александър Попов
13
Михаела Филева представи на живо новия си албум "96"
Снимка: Ели Дели

Михаела Филева представи пред публика в столичния PIROTSKA 5 Event Center своите нови песни, включени в албума "96". След концерта, публиката веднага се устреми към мърч зоната, а стотици албуми бяха разграбени за минути. Феновете извиха дълга опашка, на която търпеливо чакаха за персонални автографи от любимата си звезда.

Представянето на дългоочаквания нов албум на певицата се превърна в пълнокръвен концерт, който продължи близо два часа. Не липсваха и изненади за публиката. Първата беше появата на Дара Екимова, с която Михаела изпълниха дуетната песен „Всичко е било за добро".

В средата на концерта последва представянето на още един женски дует. Мария Илиева се присъедини към Михаела за изпълнението на „Не чакай втори шанс", което беше аплодирано бурно. Публиката продължи да танцува и когато Михаела покани Искрен Тончев - Искрата, за да изпеят заедно новата им обща песен „Ти гониш".

Емоционален момент в събитието беше появата на VenZy за изпълнението на абсолютния хит „Опасно близко", който през 2023 става точно на десет години. Това не беше единственият повод певецът да се качи на сцената. Оказа се, че той също е част от албума на Михаела и е дуетната ѝ половинка във фънки трака "Bésame, mi amor".

Албумът „96" Михаела създава в колаборация с международен авторски екип. Активният прозорец от време, в което това се случва е 96 часа, което дава и името му. Автори от България, Швеция, Румъния и Латвия стоят зад раждането на 8 от песните. В него са включени и два бонус трака – „Адженда", дует с Графа и „Вземи си всичко" с Тино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Михаела Филева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
VladTepes преди 5 месеца
Бездарна певачка. За щастие все още има стойностна съвременна българска музика - в петък е съвместният концерт на Gods of Ancient и Vokyl в Mixtape 5.
8
0
 
1
 
! Отговори
Was преди 6 месеца
Боже каква простотия! На кой ли старец е ..........69
7
1
 
2
 
! Отговори
Уфф преди 6 месеца
Ужас!
6
2
 
7
 
! Отговори
Илия преди 6 месеца
Затова чалгата победи. Няма изявени певци. Слаби песни. Кажете ми един хит на тая девойка. Само реклама от някой чичко. Жалко.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Албума на аудиокасета ли е. ))
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ето на това учи младите момичета, как да се чекнат с непознат: Сладко изкушение, следва продължение Устните горят, хубав е вкусът.Ще ти подаря усещане за свобода любов без имена. Няма правила, наслади се на мига любов без имена.
3
1
 
11
 
! Отговори
Стоко преди 6 месеца
Вече ми се повдига от този натрапчив PR. Толкова години и нито един хит.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да не би да е 69? хи хи хи
1
1
 
10
 
! Отговори
ЪЪЪЪЪЪ преди 6 месеца
коя ?!