"Български награди за уеб" стартира шестото си издание с изцяло нова визия

Въведени са критерии и тежести в оценяването на проектите
Спонсорирано съдържание | Обновена: 24 апр 2014 14:54 | 24 апр 2014 14:54, Екип на Dnes.bg
0
"Български награди за уеб" стартира шестото си издание с изцяло нова визия
Момент от церемонията по награждаването през 2012 г. Снимка: Българска Уеб Асоциация

Най-очакваният конкурс за уеб проекти в областта на дизайна, разработката и онлайн комуникацията стартира официално. За шеста поредна година „Български награди за уеб“ ще обедини най-атрактивните и иновативни проекти, създадени от българския уеб бранш.

В рамките на периода между 15 април и 2 юни организаторите очакват всички уеб студиа, дигитални агенции, рекламни агенции и създатели на уеб приложения да регистрират своите приложения и да участват в надпреварата за призовете.

Шестото издание на конкурса е с изцяло нов облик. Надпреварата „Български награди за уеб“ стартира с нова графична визия, нов уеб сайт www.webawards.bg, обновени категории, нов състав на жури. Въведени са критерии и тежести в оценяването на проектите.

Организаторите канят всички, които искат да измерят своите уеб проекти и кампании, всички, които искат да станат част от най-авторитетния конкурс у нас, да подкрепят събитието, като направят регистрация в него или подпомогнат комуникацията му.

Рекламни банери за конкурса, могат да бъдат изтеглени от тук.

"Български награди за уеб" се организира за шеста поредна година от Българска уеб асоциация. Конкурсът има за цел да развива и поощрява най-добрите уеб проекти, създадени от българския дигитален бранш.

Dnes.bg е медиен партньор на събитието.


0
Още по темата: конкурспроектwebawards
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации