(Водо)устойчивото семейство на Sony

Топ изживявания с Xperia Z2 и Xperia Z2 Tablet
Спонсорирано съдържание | 8 юли 2014 09:25, Екип на Dnes.bg
(Водо)устойчивото семейство на Sony
Снимка: Sony

Кой казва, че техниката и водата не могат да имат нищо общо? Фактите говорят друго - устройствата, които могат да издържат на дъжд или неволно изпускане във ваната, днес са едни от най-желаните от потребителите на мобилни апарати. Точно този аспект силно занимава хората от Sony, които през 2013 г. с Xperia Z заложиха на висококачествен, водо- и прахоустойчив дизайн и интеграцията на най-добрите си технологии. 

През пролетта на 2014 г. компанията представи две устройства, които са перфектен избор за всички, които обичат красивите снимки, топ изживяванията и впечатляващия дизайн – Xperia Z2 и Xperia Z2 Tablet.

Красиви, удобни и функционални

Xperia Z2 смартфон и таблет предлагат най-доброто от майсторството в изработката на Sony. Тялото на смартфона Z2 е от стъкло, а алуминиевата рамка дава усещането за здравина и устойчивост. Таблетът пък е с матирана софт тъч пластика на гърба, която е приятна на допир и свежда до минимум опасността от неволно изпускане. Xperia Z2 Tablet не е просто красив – той е най-тънкият и лек таблет с 10.1-инчов екран на пазара.

И двете Z2 устройства притежават впечатляващ TRILUMINOS дисплей с резолюция  1920х1200 пиксела. Новата Live Colour LED технология позволява по-голяма дълбочина на цвета  - дори под ярка слънчева светлина, а IPS гарантира отличен ъгъл на гледане. 

Смартфонът и таблетът Z2 предлагат най-добрите камери в смарт продукти на Sony досега - с Exmor RS сензор за изображения, режим Superior Auto, HDR, иновативни приложения за камера, и още.. Те ви гарантират перфектни кадри всеки път и навсякъде.

Не се страхуват от предизвикателствата

Xperia Z2 смартфон и таблет издържат на прах и могат да бъдат ползвани под вода до 1,5 м дълбочина за максимум половин час. Все пак трябва да се уверите, че всички капаци са добре затворени.

Един нов „свързан“ свят

Към водоустойчивото семейство на Z2 Sony добавят и иновативната гривна SmartBand. Тя се свързва с телефона чрез NFC и работи с приложението Lifelog, съвместимо с всички телефони с Android Kit Kat 4.4 и нагоре. То автоматично записва и показва физическите и социалните ви активности 24/7 - от заснетите снимки и проведените разговори, през използването на социални приложения до прогнозата за времето.

 


Още по темата: Sony
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации