Никога повече подут корем

„Приятелските” бактерии като източник на здраве и красота
Спонсорирано съдържание | Обновена: 20 ное 2014 11:06 | 20 ное 2014 09:29, Екип на Dnes.bg
Никога повече подут корем
Снимка: PR

Полезните бактерии, населяващи стомашно-чревния тракт, оптимизират дейността на храносмилателната и имунната системи, подобряват вида на кожата и участват в контрола върху теглото. Тези „добри” микроорганизми потискат развитието на болестотворните бактерии и гъбички, причиняващи диария, запек, инфекции в червата и др. Недостигът или липсата на полезни бактерии, води до размножаването на патогенни микроорганизми, които стават причина за развитие на различни заболявания.

Съвременни изследвания показват, че...

-  Съществуват повече от 25 заболявания и състояния, свързани с дисбиоза (бактериален дисбаланс), в това число болестта на Алцхаймер, артериосклероза, депресия, ревматизъм, акне, розацея, подут корем и др.!

-  Приемът на пробиотични добавки в продължение на 2 седмици, подобрява имунните функции с цели 50% !

-  Приятелските бактерии намаляват нивата на дистрес, депресия, тревожност!

-  Приемът на пробиотични добавки, води до значителни понижения в нивата на холестерола и триглицеридите!

Перли Ацидофилус – пробиотици от ново поколение

Приемът на антибиотици, алкохол, противозачатъчни, кофеин, консервирани храни, хлорирана вода и др., може да доведе до доведе до нарушения в храносмилателната флора. Тези нарушения най-често се изразяват в запек, подуване на стомаха, тежест и прекомерно отделяне на газове (метеоризъм). Пробиотиците не позволяват на „лошата” храна, психическият стрес и други фактори, да разстроят стомашно-чревния баланс.

Ацидофилус и Бифидус са приятелски бактерии, които трябва да съставляват около 98% от чревната флора на здравия организъм. Те поддържат храносмилателния тракт в перфектно състояние и повишават естествените защитни сили! Ацидофилус и Бифидус се колонизират в червата, осигурявайки невероятни ползи за здравето.

Перли Ацидофилус
съдържат патентована смес от пробиотици – Лактобациликус ацидофилус и Бифидус бактерия лонгум. Те се грижат за нормалното функциноиране на храносмилателната и имунната системи, и поддържат кожата в добро здраве. Перли Ацидофилус премахват запека, подутия корем и потискат симптомите при непоносимост към лактоза! Те извеждат токсините от тялото и намаляват вредите от свободните радикали, в резултат на което кожата се заздравява и изчиства. Перли Ацидофилус гарантирано доставят 1 милиард живи бактерии точно там, където има най-голяма нужда от тях! Гарантирано! Така подуването на корема, газовете и запека нямат шанс! Перли Ацидофилус са оригинален продукт на американската компания Enzymatic Therapy!

Научете повече за Перли Ацидофилус тук


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации