"България Ер" вече предлага вътрешни полети в Германия, до Скандинавските страни и САЩ чрез новото си партньорство с airberlin

Националният превозвач предлага много изгодни цени за новите си полети
Спонсорирано съдържание | Обновена: 20 яну 2015 16:01 | 20 яну 2015 10:05, Екип на Dnes.bg
"България Ер" вече предлага вътрешни полети в Германия, до Скандинавските страни и САЩ чрез новото си партньорство с airberlin
Снимка: Архив Reuters

От 14 януари 2015 г. "България Ер", чрез новото си партньорство с airberlIn, вече предлага вътрешни полети в Германия, както и полети до Скандинавските страни и САЩ. Клиентите на националния превозвач ще се възползват значително от увеличението на полетите и от връзките между полетите по европейски и далечни маршрути.

Благодарение на новото код-шеър споразумение между двете авиокомпании, пътниците от София могат да летят през Берлин до Дюселдорф, Кьолн, Франкфурт, Щутгарт, Копенхаген, Стокхолм, Гьотеборг, Хелзинки, Чикаго, Ню Йорк, Маями и Абу Даби.

„България Ер” предлага и много изгодни цени за новите си полети: на двупосочните билети във вътрешността на Германия те започват от 258 евро, на тези до Скандинавските страни – от 237 евро, а до САЩ – от 547 евро за Чикаго, от 677 евро за Ню Йорк и от 697 евро за Маями.


Още по темата: германияСАЩполети
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации