Новият "Практикер" в Стара Загора отвори врати

Първият хипермаркет "Практикер" с нов модерен облик и концепция
Спонсорирано съдържание | 8 окт 2015 16:53,
Новият "Практикер" в Стара Загора отвори врати

Днес, 8 октомври, г-н Живко Тодоров, кмет на община Стара Загора и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“, прерязаха лентата на новия „Практикер“ в Стара Загора.

Тържествен водосвет за успех на новия хипермаркет за дома и градината отслужи отец Роман, а със специални, организирани от компанията, концерти на Графа и на Преслава жители и гости на града отпразнуваха събитието.

„Практикер“ - Стара Загора е първия хипермаркет, изграден с нов модерен облик и концепция, след като миналата година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT „Технополис“, придоби целия бизнес на немската верига „Практикер“ в България.

Новият „Практикер“ - Стара Загора се простира на повече от 5700 кв. м търговска площ, с нова и по-функционална подредба и организация, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо, за да създадат и обновявят своите мечтани дом и градина. На достъпни цени те ще могат да избират от разширен асортимент от над 40 хил. продукта на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг.

За допълнително удобство клиентите на новия „Практикер“ могат да се възползват от различни услуги като рязане и кантиране на плоскости, 3D проектиране на бани, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с 316 парко места. Близо 80 служители на новия хипермаркет ще се грижат за доброто обслужване на клиентите.

Новият „Практикер“ - Стара Загора вече е на нов, удобен адрес, в непосредствена близост до хипермаркет „Технополис” и „Парк мол“. Така клиентите ще могат бързо и лесно на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, функционални и уютни.

“Ние знаем, че за повечето хора домът е най-голямата финансова, но и емоционална инвестиция, която правят. Затова нашата мисия е да ги вдъхновим, да им предложим идеи и решения как лесно и без много средства да го обновят и освежат, да създадат дома, за който мечтаят. Ето защо казваме: „Практикер“ - „Винаги има решение“. Искаме да убедим хората, че не е трудно и не е скъпо да направиш дома си да изглежда по-красив и по-комфортен, трябва само добра идея, малко време и желание.”, коментира Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“.

Изграждането на новия „Практикер“ - Стара Загора е част от дългосрочната стратегия на „Видеолукс Холдинг“ за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети на веригата. Реализацията на проекта на новия хипермаркет е дело на строителната фирма Бараж груп.

ЗА КОМПАНИЯТА
„Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 10 години „Практикер” изгражда 9 хипермаркета – два в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. „Практикер“ - Стара Загора е първия хипермаркет, който е изграден с нов облик и концепция, след като миналата година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT „Технополис“, придоби целия бизнес на немската верига „Практикер“ в България.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации