Кулинарно пътешествие за Свети Валентин в Хилтън София

Романтична вечеря с вдъхновени от любовта ястия
Спонсорирано съдържание | Обновена: 10 фев 2016 15:21 | 10 фев 2016 15:21, Екип на Dnes.bg
Кулинарно пътешествие за Свети Валентин в Хилтън София
Снимка: Хотел Хилтън

По традиция на 14 февруари всички влюбени си разменят шоколадови бонбони, цветя и подаръци по случай Свети Валентин. Това е празникът на Купидон и прободените сърца, времето да изразите любов и привързаност по най-романтичния начин. С всяка следваща година обаче идеите за празника се изчерпват и на помощ идват добрите класически предложения от добрите места в София.

В деня на влюбените Хилтън София дава предложения за още различни романтични изненади. Гостите на хотела могат да избират между т.нар. „романтичен пакет“, включващ и настаняване и неделен брънч или вечеря, посветени на празника. Кулинарните изненади на неделния брънч по случай Св. Валентин включват чаша искрящо вино за добре дошли, а след това – примамлив бюфет, създаден в чест на празника на любовта. Готвачите са предвидили две карвинг маси – с печена сьомга и ростбийф. Разбира се, както традицията повелява, ще има и салатен бар, разнообразие от предястия, основни ястия (месни и вегетариански), както и голям избор от десерти: торти, сладкиши, пайове, кремове, шоколадов фонтан с пресни плодове и още изненади от сладкарския ни екип. Включена е неограничена консумация на наливна бира Хайнекен, безалкохолни напитки и сокове. Цената е 54 лева на човек.

Кулинарно пътешествие за Свети Валентин в Хилтън София
Снимка: Хотел Хилтън

За почитателите на класическата празнична вечеря, хотел Хилтън предлага на 14 февруари от 19 часа вечерен бюфет, вдъхновен от любовта и преливащ от изкусителни предястия, купидонови специалитети като говеждо рагу с черен шоколад, пуешко филе с канела и сушени плодове, паста с морски дарове. Десертният кът ще бъде истинска притегателна сила за любителите на шоколада и ще ги омагьоса с шоколадов фонтан, профитероли с черен шоколад, шоколадова торта, шоколадов мус, както и поколадово крем брюле с аромат на джинджифил и шоколадова пана кота. Цената на вечерята е 65 лева на човек.
 


Още по темата: хотел Хилтън14 февруари
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации