Негово величество леглото - фокусът на вашата спалня

Изборът му е много важен
Спонсорирано съдържание | 18 мар 2022 09:00, Александър Попов
Негово величество леглото - фокусът на вашата спалня
Снимка: Мебели "Виденов"

Във всеки дом спалнята е мястото, където трябва да има най-голям комфорт и уют. Любимото кътче за почивка, за четене на книга и най-важното - мястото, което да ни осигури нужния и здрав сън. Тя представлява зона на личен, интимен комфорт, чието подреждане трябва да се вземе сериозно.

Ето защо основният фокус в нея пада върху негово величество Леглото.  

И изборът никак не е лесен, тъй като има голямо предлагане. На първо място трябва да бъде комфортът, но ако си определите граници в бюджета, ще редуцирате голям брой оферти. Затова специалистите препоръчват това да е първата ни стъпка.

Интериорните дизайнери съветват да бъдете внимателни при избора на цветове. Неутралните дават възможност на дизайна да бъде актуален години наред. Но пък ярките цветове показват, че сте готови на експерименти. Всичко е въпрос на вашата индивидуалност.

Винаги може да се играе с цветовете като заложите на спалня с класически цветове и контрастиращи дамаски. Табла с по-нетрадиционен дизайн пък винаги привлича погледа и може да придаде уют и стил.

Функционалното легло и удобният матрак трябва да са приоритет във всяка спалня. "Мебели Виденов" предлагат богат избор, а можете да се възползвате и от намаленията.

Според проучвания около една трета от живота на човек преминава в сън, което прави инвестицията за легло една от най-важните.

Хит на пазара са тапицираните спални с високи табли, които по-често са на крачета. Според големината на помещението можете да изберете и такива с повдигащ се механизъм, за да се използва пространството под матрака.

Френското легло също е сред предпочитаните - със стабилна дървена конструкция, тапицирана с кожа или текстил. Тук високата табла е задължителна, съветват специалистите. Не се страхувайте да изберете по-странен стил за таблата над леглото, тъй като това само добавя повече характер.


Още по темата: спалнямебели Виденов
Още от

Спонсорирани публикации