Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G се предлага ексклузивно от А1

Tелекомът ще предлага и по-достъпния от моделите - Xiaomi Redmi Note 11
Спонсорирано съдържание | 19 апр 2022 11:00, Александър Попов
Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G се предлага ексклузивно от А1

Новият Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G, най-мощният модел от популярната серия Redmi Note на Xiaomi, вече е наличен на българския пазар ексклузивно от А1. Смартфонът е съвместим с мрежата от пето поколение на компанията – 5G ULTRA и предлага завидни технически възможности на своите бъдещи притежатели. За почитателите на баланса между цена и качество, А1 предлага и по-достъпния модел от серията - Xiaomi Redmi Note 11.

Стилен дизайн в графитено сиво, атлантическо синьо или звездно черно

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G се отличава със своя стилен дизайн, като потребителите могат да избират между три цвята: графитено сиво, атлантическо синьо и звездно черно. Той притежава 6,67-инчов FHD+ Super AMOLED DotDisplay с честота на опресняване от 120Hz и честота на дискретизация от 360Hz, което позволява екранът да пресъздава кристална картина с високо качество и плавни движения. Redmi Note 11 Pro+ 5G е оборудван и с тройна камера на гърба, със 108МР основен сензор, 8МР утраширокоъгълна камера и 2МР макро бленда. Любителите на селфитата ще могат да използват прецизна камера от 16MP. Основната камера на смартфона е Samsung HM2, като сензорът включва двойно естествено ISO и позволява да се правят снимки в големи детайли дори при по-слаба светлина.

Това, което истински впечатлява в хардуера на Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G, е батерията с капацитет 4500 mАh и функцията за бързо зареждане, c мощност от цели 120W. Тази опция поставя модела сред най-бързо зареждащите се смартфони в света, като според производителя устройството може да се зареди oт 0 дo 100% само за 15 минути. В комбинация с осемядрения процесор MediaTek Dimensity 920, телефонът ще впечатли всеки със своята мощност и енергийна ефективност. Чипсетът позволява свързаност към мрежата от пето поколение на А1 – 5G ULTRA. Това е отлична възможност, защото с всеки нов мобилен план ONE, сключен през месец април, клиентите ще получат неограничени минути и мегабайти на максимална скорост в 5G ULTRA за първите пет месеца от договора.

Какво предлага Xiaomi Redmi Note 11?

А1 предлага на потребителите и друг смартфон от същата серия - Xiaomi Redmi Note 11, който предлага отлично съотношение между цена и качество. За разлика от по-големия си брат от серията, Redmi Note 11 включва батерия с капацитет от 5000 mAh, като според Xiaomi с едно зареждане смартфонът може да осигури малко над 2 дни работа на устройството. Потребителите, които използват устройството постоянно, могат да разчитат и на технологията за бързо зареждане с 33W, която дава възможност за зареждане от 0 до 100% в рамките на един час със зарядното 33W Pro. Батерията се оптимизира и от осемядрения чипсет Snapdragon 680, който също допринася за високата му енергийна ефективност.

Екранът на модела е с големина от 6,43 инча, с AMOLED технология, Full HD+ резолюция и с честота на опресняване от 90Hz, което позволява на потребителите да консумират съдържание с отлично визуализиране на картината. Xiaomi Redmi Note 11 включва общо 5 камери – четворна комбинация на гърба - 50MP основна, 8MP ултраширока, 2MP макро камера и 2МР сензор за дълбочина, както и широкоъгълна селфи камера с 13-мегапикселов обектив. Оперативната памет е 6GB, а свободното пространство за съхраняване на файлове - 128GB. При желание потребителите могат да добавят до 1TB допълнителна памет чрез отделния microSDXC слот. Xiaomi Redmi Note 11 привлича вниманието и със стилен, изчистен дизайн и се предлага в три цвята - сумрачно синьо, звездно черно и графитено сиво.

Двата модела могат да бъдат закупени от A1.bg или физическите магазини на телекома. Redmi Note 11 Pro+ 5G е наличен за потребителите с план Unlimited Ultra на А1 на цени от 23,99 лева на месец или 439,99 лева в брой, а Xiaomi Redmi Note 11 може да бъде закупен с план ONE 34,99 за 11,99 лева на месец или 229,99 лева в брой.


Още по темата: A1Xiaomi Redmi Note 11
Още от

Спонсорирани публикации