Samsung A13 5G и промоционални условия за мобилна услуга очакват клиентите на А1

24 сеп 2022 07:25, Александър Попов
Samsung A13 5G и промоционални условия за мобилна услуга очакват клиентите на А1

Компанията предлага план с неограничени минути и мегабайти за 20 лева на месец в продължение на три месеца, както и подарък 5G смартфон

Ако погледнем назад към мобилния пазар у нас през 2010 г., ще си припомним, че да притежаваш смартфон с бърз и лесен достъп до глобалната мрежа бе лукс за много от хората. От една страна, устройствата с адекватни технически характеристики бяха доста скъпи, а от друга – мегабайтите бяха скъпо (и бавно) удоволствие.

Днес ситуацията е съвсем различна. Смарт устройствата доминират пазара на тех джаджи и ни предлагат нови и нови функционалности и удобства, от които можем да се възползваме, при това – на повече от разумна цена. Пример за това е и новата промоционална оферта от А1. Преди броени дни компанията стартира своята нова кампания, която комбинира подарък смартфон Samsung Galaxy A13 5G с промоционални условия за изключително подходящ за него Unlimited тарифен план.

Какво предлага А1?

Промоцията е насочена към новите клиенти, които имат нужда както от устройство, така и от подходяща мобилна услуга. Без допълнително заплащане те ще получат Samsung Galaxy A13 5G – нов и интересен смартфон в достъпния ценови клас, който поддържа 5G ULTRA, 50-мегапикселова основна камера, екран с висока честота на опресняване и голяма батерия.

За целта те трябва да изберат план Unlimited 39,99, който до края на септември е с намаление от 50% на цената за първите три месеца от договора, т.е. на цена от 20 лева на месец. След изтичане на промоционалния период, цената на абонамента е от 39,99 лева на месец, валидна до края на двугодишния му срок.

Самият план включва безкрайни минути и мегабайти мобилен интернет за по-лесно общуване и сърфиране в мрежата.

Нов тарифен план + нов 5G смартфон = отлична комбинация

Когато всеки един от трите елемента – нов модерен и функционален смартфон, стабилна и бърза мрежа от пето поколение и план, предоставящ повече, са налице, то комбинацията от трите осигурява на потребителите повече спокойствие и удобство в ежедневието както за развлечение и разговори, така и за работа и видеоконферентни разговори.

В тарифния план Unlimited 39,99 е включена и възможност за надграждане чрез допълнителни дигитални услуги. Сред тях са интерактивната телевизия на А1 – Xplore TV GO, набиращата все по-голяма популярност стрийминг платформа HBO Max, музикалната платформа Deezer, спорт с MAX Sport Plus и Diema Xtra, както и най-важните новини от света на бизнеса Капитал Pro и Мениджър. Освен тях потребителите могат да се възползват от услуги като A1 Wallet (дигитален портфейл за лесно и бързо плащане), „Интернет защита“ от А1, както и ред други. Пълните условия за използване са публикувани на сайта на компанията.

5G ULTRA – мрежата, от която се нуждаеш

Мрежата от пето поколение на А1 – 5G ULTRA, предлага високи скорости, достигащи до над 1500 Mbps при download, което позволява бързо прехвърляне на големи файлове. При използване на мрежата уебсайтовете се зареждат мигновено, а стриймингът е безпроблемен. Това се дължи на високата скорост и на ниското времезакъснение на мрежата.

А1 постоянно инвестира в развитието на мрежата, която вече обхваща над 220 града и курорта в страната. Амбицията на телекома е до края на годината да покрие всички населени места с население над 3 000 човека. Това би позволило на повече потребители да се възползват от преимуществата на 5G.

От потребителя се изисква само да се намира в някоя от локациите с 5G ULTRA, която мрежата покрива, да е с тарифен план с достъп до мрежата от пето поколение, както и с 5G устройство. А с новата промоционална кампания на А1 и постоянния стремеж на компанията да прави най-новите технологии лесни и достъпни за потребителите, тези условия са лесно изпълними.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации