Всичката Маца втасала*

Други проблеми си нямаме, та ще ни глобяват за храненето на котки
2 мар 2010 16:41, Екип на Dnes.bg
233

Община Пловдив глобява по 500 лева всеки, който храни уличните котки. Оказва се, че в Града на тепетата бездомните котки са 8000 и са повече от бездомните кучета, които са едва 1000.

Пловдивчани са възмутени, че общинските еколози масово налагат глоби на хората, които хранят улични котки.

Според общинската наредба за екология глоби се налагат на хората, които хранят котките, без да поставят храната в специални съдове.



*Грешката е умишлена

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
0
 
1
 
! Отговори
uetwjygrl преди 14 години
ksLCB5 <a href="woenbpaplkhn/">woenbpaplkhn</a>, [url=uhmdicbcoijx/]uhmdicbcoijx[/url], [link=xoezxmsemnaf/]xoezxmsemnaf[/link], qgaytodeikor/
207
0
 
1
 
! Отговори
R2D2 преди 14 години
до: R2D2"Първо,драги,не съм леличка!""И един съвет приеми от мен-научи се да пишеш и не съди за хората по това което пишат в нета.Дали страдам от маниакална депресия,ти това не можеш да кажеш,но те моля да преведеш следното:"тестянка","служти". "Ти си уникум,нещо много ти изневерява паметта.Значи ти може да критикуваш правопис,може да решиш че аз съм мъж,защото как така нанякоя жена ще й дойде на ум ник R2D2.Много сте ми интересни такива -за мен всичко може,а за останалите-каквото аз им кажа
206
0
 
1
 
! Отговори
maini4ka преди 14 години
И не се хаби пак да ми отговаряш.Най-много пак да нарушиш правилата на сайта.И може ли да попитам ваше всезнаещо височество от кой град е и на какво се дължи презрителното и отношение към мен?
205
0
 
1
 
! Отговори
maini4ka преди 14 години
Ти за мен не бери грижа.Виж,че темата се измести от котките,на това,че съм пропуснал едно "ч".Ама аз на дребнави душички като теб не им се връзвам.Само си намери някой да си легне с теб,че от много стискане човек се озлобява.Това,че пиша майничка,не значи,че съм от женски пол.Но за това естествено се иска малко обща култура.А за тълковния речник,няма да откажа,но ако може лично да ми го донесеш ще е най-добре
204
0
 
2
 
! Отговори
ванка преди 14 години
Тия *** тотално се уляха! Котките им виновни, да се погледнат каква *** и палач са! Или са решили да си пълнят търбусите на гърба на бедния народ, който намира утеха в безащитните животинки.
203
0
 
1
 
! Отговори
R2D2 преди 14 години
Ако пак нещо не ти е ясно,дай адрес,да ти пратя тълковен речник.
202
0
 
1
 
! Отговори
R2D2 преди 14 години
"Прочети внимателно последното изречение,помисли малко с празната си глава!!ак тогава се исказвай! "Опа,като за човек,който много претендира за правопис и правоговр си се поизложила,майничке.ак? нещо май ти се прави в тоалетната,а?И се пише се иЗказвай.То и твоите изказвания предизвикват жалостиви чувства. Като си толкова идейна,измисли някоя собствена дума,не ми плагиатствай лафовете.Ако пак Чак ми става жал,че имам роднини в Пловдив и с какво са принудени да живеят.И това не са котките.
201
1
 
1
 
! Отговори
maini4ka преди 14 години
Като чета коментарите и ми става жал.Толкова много хора чели-недочели,чули-недочули,полуразбиращи всезнайковци,квартални капацитети по всички въпроси.Никой не ви кара да си изостявяте котките,бе хора!Но не можете да наричате котки "свои",при условие ,че не живеят на ваша собственост.Като ги храните,създавате предпоставка да се множат.8000 са си много.Още ли...?
200
0
 
1
 
! Отговори
maini4ka преди 14 години
Прочети внимателно последното изречение,помисли малко с празната си глава!!ак тогава се исказвай!
199
0
 
1
 
! Отговори
maini4ka преди 14 години
и като си регистрирана,та много важно,тестянке!
198
2
 
2
 
! Отговори
майни преди 14 години
Ех тия мръсни майни, само се чудят какви глупости да измислят!!
197
0
 
1
 
! Отговори
до Ей преди 14 години
Нормално е когато говориш на хората леко високомерно, от позицията на "аз съм по-цивилизован чакайте да ви светна как е по света" да ги ядосаш. А в България и за много по-дребни неща може да си изяде боя човек. :)))))))
196
1
 
7
 
! Отговори
mazzura преди 14 години
Убийци смотани ! Каква ти демокрация, това си е тоталитаризъм...забрани от всякъде. Обичам котките и ще ги храня.
195
0
 
2
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 14 години
До 198Поредно българско откритие в медицината-храниш котка-болен си от шизофрения!202 добре ти е казал,изпреварил ме е. И се пише обеЗпаразитени.Изял си и 2 запетайки,така че като за капацитет в медицината си малко неграмотен.Не само в правописа.
194
0
 
4
 
! Отговори
БО до 204 преди 14 години
Никой не те пита какво е в Ню Йорк!!! В Някои квартали там е пет пътеи по-мръсно от тук! Аз също съм на мнение, че котките са много по-чисти. Имам и котка и куче - песа е доста по мръсен от котака. А за тези, които си изоставят животните трябва да има съд и закони - като ще даваме пример - в САЩ осъждат за това!
193
1
 
10
 
! Отговори
пупи преди 14 години
Котката е много по чисто и полезно животно! Яде плъхове, заравя си работата и се мие след всяко ядене!
192
1
 
4
 
! Отговори
jiktak преди 14 години
Е да , ама тоя закон за защита на животните , никой не го гледа! А и как ще се разбере как някой е изгонил било то котката или кучето си и ако се разбере какво ще направи "закона"??? Такива хора които гонят домашните си любимци заслужават бой с камшик !
191
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И аз в Ню Йорк не виждам ни кучета, ни котки, но плъховете....
190
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пълно безобразие.Като прогонят котетата, ще се навъдят плъхове.
189
1
 
6
 
! Отговори
до 198 преди 14 години
Те и хората не са обезпаразитени и пренасят болести, както и рибките, папагалите, поровете, лисиците, кокошките, свинете, кравите, козите и особено Комодският Варан, но все пак най-вече човекът и к`во от това? Светът е опасно място, свиквай.

Спонсорирани публикации