Кризата удари и сватбите. Вместо 200 – 150 души на купона

Стилно, но ретро – тенденции сред младоженците
17 яну 2012 16:45, Екип на Dnes.bg
28

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Petko преди 11 години
Vchera vidyah svadba v Santa Monika slyazoha bulkata zetya i 2 babi ot kolata i vleznaha v MC Donalds,koi znae kak sa se napili s cheshmyana voda.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми защо да се женят като още на 2-тата година ще се изпокарат заради безпаричие, сметки, проблеми и т.н. и после следва развод, т.е. два пъти плащаш веднъж за сватбата, после на адвоката. Я колко по-лесно си е да живееш с любимия без брак и като се скарате на ти куклите, дай си ми парцалките и кой от къде е. Никакви адвокати, никакви дела, никакви драми! Пък ако си се обичате никой не ви спира да си живеете заедно и 50 години.
19
0
 
6
 
! Отговори
Селски преди 12 години
Последните години се налага ретро стил - курбан с дупчени лъжици, големите войнишки палатки и грубите селски пиянски изцепки подир голямата пукница.....
18
0
 
7
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
до 20-ти Майтап да няма на моята сватба преди 4 години правехме точно същото с жена ми. Със събраното си купихме 42 инчов ТВ и електроуреди. И това беше при положение, че присъстваха не повече от 80 човека.
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знаете ли какво правят младоженците в България след сватбата първата брачна нощ?Броят парите събрани от булченското хоро и от цялата сватба. Ако не сте женени и не вярвате питайте родители си.
16
4
 
16
 
! Отговори
dan преди 12 години
Каква е разликата между руската сватба и руското погребение? На погребението пияните са с един по-малко!
15
0
 
12
 
! Отговори
ВОЛЕН преди 12 години
Аз пък се женя непрекъснато ,и не ми омръзваМузиката е само кючеци , и съм много доволен
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАКВА КРИЗА БЕ ,НАСКОРО АРАБАДЖИЯВ НАПРАВИ СВАТБА ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ НА ДЪЩЕРЯ СИ,ПОДАРЯВАХА СЕ САМОЛЕТИ И ИМЕНИЯ,А АРХОНТ СЛАВИ БИНЕВ СИ ПОДАРИ КЪЩАТА ВЪВ СЕН ТРОПЕ ,ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА
13
0
 
10
 
! Отговори
FFF преди 12 години
АБЕ ,МИРО що не го написа по ранно тва, беееееееееееееее!@!@@ееее не съм *** ама що пък да не си гледам детето и жената нормално като истински ***????
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами моята сватба беше тематична - само с хитове от 80-те.
11
4
 
18
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Направи си сватбата на рок музика или на джаз, може на класика - само не и чалга, нито пък Даваш ли даваш, майко, бяла Иванка на свекър, свекърва ?"/милно и жално - с ревове, после едно чадърче с двайсет левки/ и настъпване по краката, обувките тъпкани с пари...абе фолк, братче..../Давай, аз съм за рок-ен-рол....
10
11
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
ДА ПЪК АКО НЕ ХАРЕСВАМ МАЗНАТА ЧАЛГА И ПРОТИВНАТА НАРОДНА МУЗИКА. ОТ БГ МУЗИКАТА ХАРЕСВАМ САМО ЕСТРАДА. А ТОЧНО СНОБИТЕ И ПЪРВЕНЮТАТА НАЙ-МНОГО СЛУШАТ НАРОДНО, ДА СЕ ПОКАЖАТ КАКВИ РОДОЛЮБЦИ СА!!!
9
12
 
7
 
! Отговори
ДО 9 преди 12 години
МОЖЕ НО НЯМА ДА Е СВАТБА А СЪБРАНИЕ НА СНОБИ И ПАРВЕНЮТА БЕЗ МОЗЪК КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ.
8
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СВАТБИТЕ НАМАЛЯХА МНООООГО ОТДАВНА.ЯВНО НА НЯКОЙ МУ Е ПОРЪЧАНО ДА ПИШЕ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ И ДА ПЛАШИ НАРОДА С ТАЯ "КРИЗА",...КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНИПУЛАЦИИ НА ДНЕС. БГ.ПО СВАТБИ СЪМ ЦЯЛ ЖИВОТ И ЗНАМ ВСИЧКО ОТ ПЪРВА РЪКА.
7
3
 
42
 
! Отговори
бат Миро преди 12 години
Един малко известен факт, е че в милата ни държава е по-изгодно родителите да не са женени. Т.е да живеят на семейни начала примерно, вместо да имат брак. Майката се води самотна майка и ползва някои преференции, бащата се води, че плаща издръжка и тя му се признава за разход и му намалява данъците. Докато семейство с брак просто дука супата. Те така за стимулирането от държавата на семействата и младите.
6
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, може ли да направя сватба без народна музика, чалга и хора, защото не ги харесвам?
5
0
 
10
 
! Отговори
petrani преди 12 години
Най- романтичните кандидат-младоженци! Ех, младост, младост!
4
2
 
42
 
! Отговори
аз така мисля... преди 12 години
Вместо 200 15-20 души на купона.Това приемам за нормална сватба днес, а и не само днес. Не е лошо да почерпиш близки и приятели, но е много глупаво да го наравиш, а после да плащат родителите ти или ти годи-и-и-ни.....Не е необходимо да се заробваш с дългове - ако приятелите ти искат да те поздравят - да заповядат в ритуалната зала.А после - в малък интимен кръг.Сватбата не е за да ядеш и да пиеш...а после да не ядеш и да се свиваш.
3
3
 
22
 
! Отговори
драга преди 12 години
че тя една сватба от под сто човека излиза към 6 хиляди и то скромна такава,как няма да ги е ударила кризата хората
2
3
 
30
 
! Отговори
миа преди 12 години
на мен си ми харесват сватбите,само да са в тесен кръг

Спонсорирани публикации