Плевнелиев печели с 52,5%, обяви Негенцова

Данните са от 98% от обработените протоколи в ЦИК
Обновена: 31 окт 2011 14:54 | 31 окт 2011 08:05,
398
Плевнелиев печели с 52,5%, обяви Негенцова
Те ще са домакините на "Дондуков" 2 следващите 5 години. Снимка: БТА

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова (ГЕРБ) печелят балотажа с 52,5% от подкрепата на гласувалите на балотажа българи.

Загубилите кандидати на БСП Ивайло Калфин и Стефан Данаилов получават доверието на 47,5% от гласоподавателите.

Това сочат данните на ЦИК при 98% от обработените протоколи на Секционните избирателни комисии. Обяви ги говорителят на Комисията Ралица Негенцова пред БНТ.

До момента в Централната избирателна комисия са пристигнали протоколите от 87 ОИК. Те ще бъдат проверени, ще се изчакат и всички останали протоколи и едва тогава ЦИК ще обяви окончателните данни от балотажа.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още по темата: балотажцик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
6
 
5
 
! Отговори
PRAVDA преди 12 години
4ESTITO NA NOVIA PRESIDENT..MNOGO USPEHI MU JELAIA I DA NE ZABRAVIA KAKVO E OBE6TAl!!!!! MNOGO SE RADVAM ,4E RAZO4AROVAHME SOCIALISTITE. DANO DA DOIDAT PO DOBRI VREMENA..NADIAVAM SE MNOGO TOVA DA STANE. DERZAITE BOIKOI ROSENE.BADETE ZDRAVI,ZA DA SME ZDRAVI I NIE!!!!!!
343
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Агенциите до последно твърдяха че е 57%срещу 43%...............Правете си изводите сами.КУПЕНИииииииии от ГРОБ
342
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вие сте си милиционери, които като се кланят на нови господари смятат, че вече са станали демократи.Битката тепърва предстои. Тя е за ДЕМОКРАЦИЯТА и СВОБОДАТА в България !!!------------------- Искате да се смените с ГЕРБ при същия господар или искате да смените и господаря? :)) Щото второто... забравете :))
341
5
 
21
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Пирова победа е това, НЕуважаеми гейбери !Спечелихте я с много изборни измами, фалшификации, купени гласове и манипулации.Това не е по европейски ! То няма нищо общо с европейските ценности, които лъжете, че изповядвате.Това си е печелене на избори по милиционерски !Всъщност няма какво да криете повече - вие сте си милиционери, които като се кланят на нови господари смятат, че вече са станали демократи.Битката тепърва предстои. Тя е за ДЕМОКРАЦИЯТА и СВОБОДАТА в България !!!
340
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано някога прозрете и осъзнаете какво направихте на 28.10.11г. Залюляхме се отново в люлката на мизерията ,благодарение на тоталната си простотия.----------------- Обясни ми как щяхме да се спасим от мизерията, гласувайки за калфин? Щеше да нахрани гладните ли, как? Или в БСП няма милионери?
339
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На *** Станишко добре му дойде целувката на Доган ага, пожелавам му и в бъдеще Доган все така да го хубаво да го цунка, та *** Станишко и *** му партийка да не видят никога повече власт.
338
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Драги ми смехурковци. Избори не се печелят по време на изборния ден а доста преди това. Изборите не се решашат от трепереща ръка държаща бюлетина, а се решават на хубава маса с хубави кафета и хубаво уиски. Преди тези избори нещата се решиха от сделката за Булгартабак. ГЕРБ жертваха фабриката и я подариха на Доган,в замяна получиха президентството. Ако не му бяха подарили фабриката, снощи нямаше да има 200 хиляди за Калфин а 600 хиляди и Калфата щеше да триумфира, но в днешно време всичко е пари
337
3
 
9
 
! Отговори
ан преди 12 години
АКО НА НЯКОИ НЕ ИМ Е ЯСНО КАК СЕ ИЗБИРАТ ПРЕЗИДЕНТИ И КМЕТОВЕ ЩЕ ВИ КАЖА. НЕЕ ВАЖНО КОЛКО СА ГЛАСУВАЛИ. ПО ВАЖНОТО Е КОЙ БРОИ ГЛАСОВЕТЕ.
336
3
 
20
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Честито ново робство,българи,гласуващи стихийно,робуващи на модерни и изпяли си песента партии,а не на здравия разум!Малко останаха трезво мислещите хора,които проявиха гражданската си позиция и не гласуваха за милионерите! Дано някога прозрете и осъзнаете какво направихте на 28.10.11г. Залюляхме се отново в люлката на мизерията ,благодарение на тоталната си простотия.Някои от вас са чели гениалният Смирненски,други пък не знаят даже кой е той, но самодоволно потриват ръце и се усмихват!Нека си припомним част от творбата му Босоногите деца и тези които искат и умеят да разсъждават ще разберат за какво иде реч!......Кому се усмихваш, малка златокоса робиньо? На мъката?...На своята белоснежна детска душа се усмихваш ти. Твоята младост гледа с меки, кадифени очи. Но утре? Утре сивият поток на живота ще повлече и твоята младост, и твоята усмивка. И повлякла количката, изпотена, изпрашена, видяла тук черна мъка, там празнота и вечно охолство, ти не се усмихваш вече. По детското чело ще легнат сенки, влажните очи ще заискрят омраза и редом със своите одрипани братя ти ще свиеш своите малки, черни, изподраскани юмручета: Два свята, единият е излишен!
335
1
 
20
 
! Отговори
Халтурко преди 12 години
Плевнелиев пък каза , че имал куче и костенурка, за които щял да се грижи.И една Тиква да полива на Дондуков 2 :)
334
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другари, моля зя сериозен анализ на поредната загуба. Не си губете времето, а търсете причината и за провала и пътя към победата.
333
4
 
11
 
! Отговори
поредния срам преди 12 години
а честитим на палячото , още на първата пресконференция бяха мн смешни и жалки , личи че са в небрано лозе и въртят и сучят разни клишета десет пъти , но кво да се прави такава им е нивото , като на народа ни!
332
6
 
14
 
! Отговори
Жик-Так преди 12 години
Плевнелиев - Сигурен съм, че трезвомислещите избиратели ще гласуват за нас!Борисов - Не е достатъчно. Трябва ни мнозинство.Доган - Дайте ми Булартабак и мнозинството е ваше
331
2
 
6
 
! Отговори
329 преди 12 години
Определено си завършен *** :))). Абе пич, само да те светна, щото явно не знаеш - вчера ходи да гласувах с Х-че тет са ти посочили за Президент :))) Той до колкото съм чел едно книжле - Конституция му викат, нема дори законодателна инициатива :))) Та това, че чакаш нови закони ще има да си почакаш :))) Те близо 3 г. не ги приеха, та сега ли :)))
330
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпреки че гласувах против него се надявам, че Росен Плевнелиев ще бъде достоен президент.
329
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ние комунистите победихме за пореден път на изборите!---------------по-скоро за пореден път се оакахте
328
5
 
13
 
! Отговори
Заповядай те! преди 12 години
ГЕРБ отварят на Дондуков 2 павилион за Тикви до 2021г !!!! До 2016 ще се предлага Печена тиква , след това Сурова !!!
327
1
 
4
 
! Отговори
314 преди 12 години
327, смешен си, не се напъвай да измисляш тъпотии. Тия глупости на путинската пропаганда за някакъв фамозен БРИК, дето щял да обърне хода на историята съм ги чел в оригинал в Рунет преди доста време. Знам къде ви стяга чепика вас, мелезите, но "няма да мине".
326
3
 
7
 
! Отговори
Rucifer преди 12 години
Това,което ме плаши е:в момента очакванията ми към Герб са големи. Не за бърз иканомически просперитет,а за нови закони, които да ни върнат в правата посока и т.н. Въпросът е: ако се издънят и не направят това, което очакваме от тях,каква ще е алтернативата след две години. Никога Бсп. Тогава кой? Някой трябва веднага да се заеме да подготви истинска алтернатива. Но не от познатите ни мутри. Някой съзнателен,силен човек, който да възроди синята идея, може би. Отново ни се налага да чакаме месия.
325
5
 
5
 
! Отговори
314 преди 12 години
ОК няма да ти пиша братле, а ще те назовавам с истинското ти име. Та тъй, виж сега кво *** тия лакардии с южните и северните дъги мое да минават на сбирките на ГРОБ, ама при нормалните хора, дет си трошат колите ежедневно и кесят по задръстванията не минават. А руските агенти в ГРОБ са бая повече, щото сега там е далаверата, а те са адаптивни. А и не знам що руснаците ги смяташ за некви ***, че да спонсорират партия, която да им лисне канчето :))). Влез в стрницата на Смет. палата и виж отчета за дарителите на ГРОБ - един от най-големите е ЛуКойл :). *** те не са руснаци, а хамериканци :)))