Тръмп: Путин вероятно е замесен в политически убийства!

Никой от съюзниците не се държи толкова зле със САЩ колкото ЕС
15 окт 2018 15:30, Елка Василева
74
Тръмп: Путин вероятно е замесен в политически убийства!
Доналд Тръмп и Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че руският президент Владимир Путин вероятно е „замесен в поръчкови убийства".

Запитан в интервю за Cи Би Ес дали смята, че Путин е съпричастен към политически убийства и отравяния – той отговори: "Вероятно е съпричастен" - като сложи акцент върху "вероятно".

Руснаците не бива да правят това, коментира още американският президент.

Тръмп каза също така, че нито един от съюзниците на Америка не се държи толкова враждебно с нея, колкото Европейският съюз.

"Какво значи съюзник? Ние имаме чудесни отношения с мнозина. Но никой не се отнася към нас толкова зле, колкото ЕС. ЕС беше създаден, за да се възползва от нас в търговията, и той прави именно това", каза Тръмп.

Президентът заяви също така, че Китай представлява по-сериозна заплаха за САЩ от Русия от гледна точка на намеса в избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
НАЙ-ГОЛЯМОТО ,НАЙ- МАЩАБНОТО, НАЙ-ЖЕСТОКОТО ПОЛИТИЧЕСКО УБИЙСТВО Е ПРИЛОЖЕНО ОТ РЕПУБЛИКАНСКАТА ПАРТИЯ НА САЩ- С ПРЕЗИДЕНТ ТРУМАН ... : ХВЪРЛИЛИ АТОМНИ БОМБИ НАД ЦИВИЛНИ ГРАЖДАНИ -ГРАДОВЕ И УНИЩОЖИЛИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЖЕНИ И ДЕЦА !!!!!!!!!!
54
5
 
1
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Всички държавни глави които нямат офицялно анти-Българско поведение неми пречат !!! Само Руския президент открито има анти-Българска позиция !!! И се чудя какви са тези долни същества , които отиват с него против България !!! Това да си с по силния срещу родината си е жалко и подло !!!
53
6
 
1
 
! Отговори
Лилипуткин= П Ескоба преди 5 години
Брей тая стагнация на руските тролчета са им спряли рубличките !!! Вече ще им плащат в натура , ще си го *** .... За сол !!! Нали са "солдати" ха ха ха !!! Ембаргото мамата ви разплака !!!
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коренът на всички злини е посочен конкретно и ясно. Това е Юда Искариотски предал Исус Христос на Римляните за 30 сребърника. Юда-Юдеите предадоха Чистият Христов Дух на Рим и обърнаха всичко истинско и свято с обратен знак, наричан още знакът на Сатана. 13 сатанистки фамилии управляват целият свят. Факт. Искам да подчертая, че юдеи и евреи са две напълно различни неща. Едните са етнос придобил печална слава и карма поради мерзостите на другите, които не знам защо постоянно се спрягат с първите.
51
4
 
16
 
! Отговори
Путин е класа преди 5 години
Тръмп да публикува документите кой утрепа Кенеди и Мартин Лутър Кинг!Да вземе да закрие концлагера за мъчения в Гуантанамо и да изтегли окупационните американски войски от Ирак, Афганистан и Сирия, да се извини и изплати милиарди $ обезщветения на хилядите избити мирни сърби, по време на военната агресия срещу Сърбия!Тогава може " вероятно" да каже, че Путин " вероятно" е вероятен!
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмпи много добре го играе шоу президент, но е на път да внесе огромни промени в геополитичеката сцена. Очеизвадно са си дружки с Путин и искрено се забавляват на театрото, а снимката с поемането на топката е много символична...
49
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Окончателно се убедих, че Трумпи е умствено и психически увреден. Не мост лайкли, а шуърли! Не им върви на американците а президенти напоследък. Лошо за тях, лошо и за останалите - всички сме скачени съдове!---Зозо, Путин е пич, контактува с хубави жени, постоянно е в обкръжението на интелектуалци - артисти, диригенти, писатели, оперни певици, спортистки. Спортува. Не пие, освен по рюмочку водки със Си, с блинчик с чер хайвер или чаша вино. А ти си нула, която си губи времето да графоманства.
48
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕС беше създаден, за да могат *** да "оперират" по-лесно по овехтялото тяло на Западноевропейските демократични правителства. Целият фарс със сирийската криза, бежанците и хаосът около тази дандания я причиниха те, като използваха марионетките си от Белия дом. Немой да се цупиш, че не те целуваме за порното, холивудски екшъни и другите джендърски екстри, дето ги видяхме да се разхождат в тумба от 150000 протестанти по сокаците в Берлин миналия ден.
47
7
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Путин е девственик, аскет, лечител и дарител :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
46
3
 
7
 
! Отговори
гого преди 5 години
и пак поредното мост лайкли , сега остава пък путин да каже Тръмп вероятно е гей, само че колко вероятно 5, 50, 95%
45
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 54Кой ти каза че ги няма? Товариш Путин или някой негов копой библиотекар?
44
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
400 000 души ? Oh my God !И технологиите , които ужса разработили , сега ги няма .Сащ са велика псевдодемокрация .
43
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 49Интересно, когато англичаните са им издавали визи, къде са зяпали? И защо все в Англия се тровят, защо един не го отровиха някъде другаде?А Джеймс Бонд нали беше много отворен и трепеше рашън спайс, ко стана сега?
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп се качва по стълбатана самолета , а камеритеснимат как на обувката муе залепнало едно голямопарче тоалетна хартияи на всяка стъпка се развява .
41
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** ли е тръм?Вероятно...
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тръмп смотан ,колко хора си избихтесами в небостъргачитеи не са ли замесенипрезидентите на сащ ?Прегледай си собственитеинтервюта от времето .
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червеят на съмнениетого гложди а той казваче му било писнало .Психопат . Иво Инджев .
38
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е паднал многонизко . Вече е ясно намислещите че сащ сав своя залез . Намесав избори ? Не дай божеслепите американски избиратели да прогледнат .
37
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 43От такива професори завършили ВУЗ КГБ пециалност "лъжа и измама" ми е писнало.
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По публикациите ту работиту се труди една зелкамушлиева .