Американците искат да изгонят руснаците от Балканите!?

Левият Тома Томов: Решението за изтребители F-16 е добро
20 яну 2019 14:00,
250
Американците искат да изгонят руснаците от Балканите!?
Снимка: Кадър, bTV

Има битка за Балканите, в която американците искат да изгонят руснаците окончателно от Балканите и същевременно руснаците реагират, коментира пред bTV журналистът и депутат от БСП Тома Томов.

По повод решението за преговори със САЩ за изтребители F-16 той коментира, че самолетът е много добър. От друга страна обаче, според него самата процедура в парламента е била фарс. "Ясно беше, че след като си в този съюз, решението ще се вземе във Вашингтон. Решението беше взето, този самолет ще бъде купен. Това е част от голямата игра, която става на Балканите", каза Томов.

По повод отхвърлената от британския парламент сделка за брекзит той отбеляза, че Тереза Мей няма големия опит на велики държавници като Чърчил и Макмилан и прави грешки, защото в ключов момент застава начело на страна, която е много дълбоко разделена.

"И когато имаш системна криза, започна да прави грешки една след друга. Най-основната ѝ грешка беше, че обяви избори. Оказа се, че е абсолютно катастрофална във воденето на предизборната борба. Тя ще влезе в историята като жената, която е имала най-голямата загуба – 230 депутати е колосална загуба", изтъкна Тома Томов.

Според него в момента Англия не е в състояние да решава проблемите при толкова дълбоко разделено общество. Той обаче допълни, че разделено е и обществото в Европа, в Америка, в Русия, както и при нас.

Томов коментира и управлението на Доналд Тръмп в САЩ – днес се навършват точно 2 години, откакто американският президент влезе в Белия дом.

"Важното е дали той ще може удържи този курс на икономиката, да не се получи рецесия”, смята Томов. По думите му е важно и разследването, което се води срещу Тръмп за руската му връзка. „Никой не знае дали има такава връзка, ако има, колко е дълбока, с пари ли го държат. В крайна сметка в това е въвлечено английското разузнаване и цялата управляваща класа в Русия и по някакъв начин, ако той падне, може да стане проблем и оставането на власт и на Путин в Русия", посочи Тома Томов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...а руснаците искат да изгонят американците от балканите...
15
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този излезе голяма шпатула.И преди и сега Удря шпатулата на силните в момента.
14
16
 
19
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 години
Не знам кое е по-зле - егоистичните, нахални, крадливи и свръхпретенциозни руснаци или бавноразвиващите, нагли, месещи се навсякъде и искащи всички да спазват техните правила американци. Колкото и да не искам да си призная, май първите са по-малкото зло.
13
3
 
10
 
! Отговори
Шопа преди 5 години
Къв а тоа таласъм?
12
6
 
12
 
! Отговори
6 преди 5 години
Публични данни са това бе руски ***.Аз какво съм виновен, че е такова е положението?И ако обичаш *** не ми казвай какво да правя.
11
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми супер,че ги гонят от Балканите!Следват турските им ортаци!Тръмп е велик!
10
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Айде глупостите си *** да пишеш някъде там по оградите!!! С такива елементарни шашми НИКОГО НЕ ВПЕЧАТЛЯВАШ! Я по-добре взимай влака за джендърската еуропка, там ще видиш КОЙ И КОЛКО са болни и недоволни! Пфуууу.....т-ро-л-чета нещастни, акъл за пет пари нямате!
9
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4О да.......ние и във Варшавския договор бяхме и в соц-лагера! А всъщност имаше и една такава Римска империя....и Картаген....много неща има по света, едни се разпадат, други се преобразуват, трети изчезват! Хи-хи...то отан-ците вече ги е страх, защото тръмп-чо им рече "защо ни е това образование", ти плещиш за нато!!! Смях в залата...толкова да не виждате по-далече от носа си! Питайте кюрдите КЪДЕ СА СЕГА "смелите" отан-ци........оставиха ги на разтерзание на турците! Нещо познато?
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Томов на стари години се орезили да стане депутат.
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Балканите са за балканците.Нито САЩ нито Русия имат работа тук.
6
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
120е заплата8.5/100000 убийства23/100000 самоубийстваСПИН-в челните местаТова е Русия. И не България и е виновна. За какво да се обръщаш към Русия?
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До емиграция 1"Мненията" му можеш да ги четеш и слушаш наобратно. Има един такъв в укропията, казва се Гордон, и той така, казва че няма да се построи Кримски мост, те го построиха; че няма да има Световно по футбол в Русия - те го проведоха! Сега всички се смеят, щом Гордон е казал, ЗНАЧИ ЩЕ СТАНЕ ОБРАТНОТО! Така и наш Томов, ВИНАГИ СТАВА ОБРАТНОТО! СЛЕДЯ ГО ОТДАВНА И НАИСТИНА ВСИЧКО Е ТАКА!!! По-добре да не го канят, че джендърското съсловие ще се разплуе от хвалебствията!
4
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3--------------------------------Ти се обръщай към Русия.Ние сме ориентирани към ЕС и НАТО.
3
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От едно известно време г-н Томов просто ме забавлява с "оценките и прогнозите си"! Внимателно го слушам, още по времето на ВРЪЩАНЕТО НА КРИМ В РУСИЯ!!! Още тогава ми направиха впечатление прехласването му от обама, колко бил умен и интелигентен; как Путин, горкият, след тази каша в Крим "щяла да го спаси само меркелица"!!! Ха....тази госпожа сега НИКОЙ не я спасява и тя тихо си отива в забвението, а Путин е признат за най-влиятелния мъж на Земята! А Балканите..скоро пак ще се обърнем към Русия!!
2
22
 
13
 
! Отговори
img456123 преди 5 години
Като прочета "депутат от БСП" и ми е ясно, че няма да чета докрай.
1
7
 
18
 
! Отговори
емиграция преди 5 години
Mоже и....да се съгласим с Т . Томов...Умерено изказване...Интересно ще ни бъде да му чуем мнението за Китай...